- 18 Ekim 2012
- 7.075
- 3.075
- 148
- 42
canımm büyük ihtimalle hamile olabilirsin
ben de göğüslerimde aynı senin gibi durumlar hissetmiştim öyle şüphelendim o ay hamileydim
inşallah hamilesindir :119:
Eki Görüntüle 550946
Eki Görüntüle 550948
Kızlar işte testlerim.Dün belli belirsiz çizgiyi görmüştüm.
Eki Görüntüle 550949
Bu testim de az önceye ait. Benim gördüğümü sizler de görüyorsunuz değil mi?
Rabbime şükürler olsun. Allahım isteyen herkese versin.
BAT 15 KASIM
amin canm inşallah tutunsun meleğin sana..Allah yardımcınız olsun senin ve eşinin, Allah kolaylaştırsın zorlaştırmasın, gönlünüze, içinize ferahlık versin..göz aydınlığı ve şükür vesilesi olacak hayırlı evlatlar versin canm, gelişmeleri paylaşırsın bizimle, seni takip ediyor olacağım:) dualarımla da tabii
Allahım kucağına da aldırsın inşallahhhh
hayırlı olsun canım hemen kan testine gitEki Görüntüle 550946
Eki Görüntüle 550948
Kızlar işte testlerim.Dün belli belirsiz çizgiyi görmüştüm.
Eki Görüntüle 550949
Bu testim de az önceye ait. Benim gördüğümü sizler de görüyorsunuz değil mi?
Rabbime şükürler olsun. Allahım isteyen herkese versin.
BAT 15 KASIM
canım rabbim seninde bizlerinde tez zamanda güldürsün yüzümüzü bu umutlu yolculukta allahım yardımcın olsunaminnnn cnm bnm aminnn .inşallah ıyı sonucu alırım ve burdan haykırırımmm alahımm bu mutlulugu nasıp etsın ınsllaahhh....
Amin inşallah canım. İnşallah sağlıklı bir bebeğim olur. Rabbim inşallah ikinci kez kayıp yaşatmaz.
canim hayirli ugurlu sansli uzun omurlu olsunn
Benimde 4 gunum kaldi ama kasiklarim agriyo arada bacaklarima vuruyo oda arada bide adet oldum saniyorum wc ye gittigimde beyaz bi akinti goruyorum bilemiyorum
Sende belirtiler nasildi
Allahım bize de nasip et nolur çift çizgiyi görmeyi...
Canım benim de aynı senin gibi kasık ağrılarım ve bel ağrılarım oluyordu. Ama benim adet belirtilerim de aynen böyle olduğu için pek umutlanmak istemedim. İlk testimi adetime 6gün önce yaptım negatifti. 5 gün kala yine yaptım yine negatif. Ama dün yaptım yani 3 kala ve çizgiyi silik de olsa gördüm. İstersen sen de test yap. Ama negatif çıkarsa sakın üzülme benim gibi. Adet gününe kadar test yap.
Benim 2-3 aydir adetlerimde agri fln olmuyodu bu sefer kasiklarim fln agriyo arada batiyo belim ise sabahlari felaket agriyo uyuyamiyorum direk kalkiyorum
Canım benim de aynı senin gibi kasık ağrılarım ve bel ağrılarım oluyordu. Ama benim adet belirtilerim de aynen böyle olduğu için pek umutlanmak istemedim. İlk testimi adetime 6gün önce yaptım negatifti. 5 gün kala yine yaptım yine negatif. Ama dün yaptım yani 3 kala ve çizgiyi silik de olsa gördüm. İstersen sen de test yap. Ama negatif çıkarsa sakın üzülme benim gibi. Adet gününe kadar test yap.
Test yaptın mı hiç?
Merak ettim negatifi gördükten sonra testi neden tekrarladın? Bir de kaç ay bekledin yavrunu...
Yok yapmadim henuz adet oldum saniyorum wc ye gittigimde beyaz akinti goruyorum az bisey bu beyaz akinti daha once katiydi simdi sivi:26:
Umut denilen şey insanın içini kemirir, benim de öyle oldu ve hergün test yaptım. Ben 2 ay önce düşük yaptım ve 2 ay bekledim.
Canım inşallah beklediğin bebiş geliyordur ve ağrılar bu yüzdendir. İstersen test yap.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?