• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
$2012-11-11 17.54.33.jpg
$2012-11-11 17.54.57.jpg

Kızlar işte testlerim.Dün belli belirsiz çizgiyi görmüştüm.

$2012-11-12 15.29.46.jpg

Bu testim de az önceye ait. Benim gördüğümü sizler de görüyorsunuz değil mi?

Rabbime şükürler olsun. Allahım isteyen herkese versin.

BAT 15 KASIM

Son düzenleme:
amin canm inşallah tutunsun meleğin sana..Allah yardımcınız olsun senin ve eşinin, Allah kolaylaştırsın zorlaştırmasın, gönlünüze, içinize ferahlık versin..göz aydınlığı ve şükür vesilesi olacak hayırlı evlatlar versin canm, gelişmeleri paylaşırsın bizimle, seni takip ediyor olacağım:) dualarımla da tabii:34:

aminnnn cnm bnm aminnn .inşallah ıyı sonucu alırım ve burdan haykırırımmm alahımm bu mutlulugu nasıp etsın ınsllaahhh....:16:

aminnnn cnm bnm aminnn .inşallah ıyı sonucu alırım ve burdan haykırırımmm alahımm bu mutlulugu nasıp etsın ınsllaahhh....:16:
canım rabbim seninde bizlerinde tez zamanda güldürsün yüzümüzü bu umutlu yolculukta allahım yardımcın olsun

Amin inşallah canım. İnşallah sağlıklı bir bebeğim olur. Rabbim inşallah ikinci kez kayıp yaşatmaz.

canim hayirli ugurlu sansli uzun omurlu olsunn:16::16::16:

Benimde 4 gunum kaldi ama kasiklarim agriyo arada bacaklarima vuruyo oda arada bide adet oldum saniyorum wc ye gittigimde beyaz bi akinti goruyorum bilemiyorum :31:

Sende belirtiler nasildi :10:

cigdemd ne mutlu sana...heyecanını paylaşıyoruz...Maşallah...

Allahım bize de nasip et nolur çift çizgiyi görmeyi...

canim hayirli ugurlu sansli uzun omurlu olsunn:16::16::16:

Benimde 4 gunum kaldi ama kasiklarim agriyo arada bacaklarima vuruyo oda arada bide adet oldum saniyorum wc ye gittigimde beyaz bi akinti goruyorum bilemiyorum :31:

Sende belirtiler nasildi :10:

Canım benim de aynı senin gibi kasık ağrılarım ve bel ağrılarım oluyordu. Ama benim adet belirtilerim de aynen böyle olduğu için pek umutlanmak istemedim. İlk testimi adetime 6gün önce yaptım negatifti. 5 gün kala yine yaptım yine negatif. Ama dün yaptım yani 3 kala ve çizgiyi silik de olsa gördüm. İstersen sen de test yap. Ama negatif çıkarsa sakın üzülme benim gibi. Adet gününe kadar test yap.

Canım benim de aynı senin gibi kasık ağrılarım ve bel ağrılarım oluyordu. Ama benim adet belirtilerim de aynen böyle olduğu için pek umutlanmak istemedim. İlk testimi adetime 6gün önce yaptım negatifti. 5 gün kala yine yaptım yine negatif. Ama dün yaptım yani 3 kala ve çizgiyi silik de olsa gördüm. İstersen sen de test yap. Ama negatif çıkarsa sakın üzülme benim gibi. Adet gününe kadar test yap.

Benim 2-3 aydir adetlerimde agri fln olmuyodu bu sefer kasiklarim fln agriyo arada batiyo belim ise sabahlari felaket agriyo uyuyamiyorum direk kalkiyorum :31:

Merak ettim negatifi gördükten sonra testi neden tekrarladın? Bir de kaç ay bekledin yavrunu...

Kızlar elim hamilelik testine gidip gidip geliyo .. İlla sabah ki idrarla mı olmalı ?? Haftasonu adet olucakmışım gibi kasıklarım ağrıdı şimdi onlarda geçti göğüslerimde hassas,iyet de yok hasta olcakmış gibi de değilim .. Bat 11 Kasım / 14 Kasım arası ..

Merak ettim negatifi gördükten sonra testi neden tekrarladın? Bir de kaç ay bekledin yavrunu...

Umut denilen şey insanın içini kemirir, benim de öyle oldu ve hergün test yaptım. Ben 2 ay önce düşük yaptım ve 2 ay bekledim.

Yok yapmadim henuz adet oldum saniyorum wc ye gittigimde beyaz akinti goruyorum az bisey bu beyaz akinti daha once katiydi simdi sivi:26:

Canım inşallah beklediğin bebiş geliyordur ve ağrılar bu yüzdendir. İstersen test yap.

Umut denilen şey insanın içini kemirir, benim de öyle oldu ve hergün test yaptım. Ben 2 ay önce düşük yaptım ve 2 ay bekledim.

Canım inşallah beklediğin bebiş geliyordur ve ağrılar bu yüzdendir. İstersen test yap.

Insallah canim ama test yapacak kadar cesaretim yok :14:

Back