• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
kızlar ben bişi sorucam. yumurtlama dönemindeki kasık ağrısı ile ilgili. o ağrı başladığı gün mü yumurtlama oluyo sizde yoksa ağrı başladıktan sonraki günler mi yumurtlama oluyo. yani sormak istediğim şu ağrı birtek yumurtlama gününde mi olur yoksa yumurtlama olmadan öncede başlayabilir mi.:44:

hayırlısıyla olur inşallah arkadaşım,bide tüp bebek hakkında şimdiye kadar izlediğin yolu anlatırmısın?ne oldu,neler yapıldı,neler yapılacak?bende perşemde yada cuma günü 2.aşılamam olucak eğer tutmazssa tüp bebek düşünüyorum,tüp bebekten çok korkuyorum biraz evhamlıyım,panik atak var bende,yumurta toplamı işlemi felan diye duymuştum ne bilim korkuyorum.anlatırsanız sevinirim

şuan hangi aşamadasınız?ne zaman yaptıracaksınız aşılama?

ben 6 ay tedavi gördüm canım serephone ve çatlatma iğnesi. malesef olmadı ama doktorum 2-3 ay bekleyelim dedi belki normal yolla olur diye. bende öyle istedim çok yoruldum doktora git gel ilaçlar felan biraz dinlensin vücudum nasipse ocaktaki adeti olunca gidicem doktora

kızlar iyiakşamlar hepinize
ben bu ay soğan kürü uygulamaya karar verdim. güzel bir araştırma yaptım nasıl yapılacağıyla ilgili ama aç veya tok nasıl içileceği ile ilgili bilgiyi hiçbir yerde bulamadım. yani farkedermi bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevinicem. aç karınla içmeyi pek gözüm yemedi açıkçası midem bulanır gibi hissediyorum. umarım farketmiyodur.

Merhaba arkadaşlar geçmişi okuyamadım telefondan girdim. Sadece kırmızıları gördüm onu haber vereyim dedim. Hepinizi öptüm

Tanıdık bir doktorla görüştüm gebelik başladıktan hemen sonra göğüs acısı ve şişme başlayabilirmiş....:18::18::18::18::18::18: Gelde bekle adet gününü şimdi....:18::18::18::18::18::18::18::18:

ayşedurmaz sen adetin kaçıncı günündesin? benimle aynıydı sanırım ve aynı şeyleri hissediyoruz.bugün 20. günümdeyim ve geçen ayda çok erken başlamıştı hamileydim ozaman haberim yoktu.acaba diyorum bende beklemek zor geliyoo :))

Eki Görüntüle 550946
Eki Görüntüle 550948

Kızlar işte testlerim.Dün belli belirsiz çizgiyi görmüştüm.

Eki Görüntüle 550949

Bu testim de az önceye ait. Benim gördüğümü sizler de görüyorsunuz değil mi?

Rabbime şükürler olsun. Allahım isteyen herkese versin.

BAT 15 KASIM

Canım hayırlı olsun gözünaydın sağlıklı kucağına alırsın inş .. Ne kadar erken öğrenmişsin benim bat 11 Kasım/14 Kasım arası düzensiz oluyo ben cesaret edemedim test yapmaya .. tebrik ederim cesaretini ve azmini :) Kan testi yaptırdın mı

hayırlısıyla olur inşallah canım,ikimizde aynı zamanda gün saymaya başlıcaz,bende yarın yumoşlara baktırmaya gidicem,yarın akşam yap derse iğneyi perşembe günü,eğer çarşamba yap derse iğneyi cuma günü olur aşılamam canım.

senin içinde,kendim içinde çok dua edicem.Allah bu ay inşallah sevindirir bizi

aşılamadan sonra beklemesi çok zor geliyor bana günler sanki bir türlü geçmiyor benimde çarşamba eğer çatlatma iğnesi olursam cuma perşembe olursam cumartesi aşılama olacak senin için kendim için ve isteyen herkes için dua ediyorum dua edeceğimde amin inşallah RABBIM:16: sevindirir bizi

Eki Görüntüle 550946
Eki Görüntüle 550948

Kızlar işte testlerim.Dün belli belirsiz çizgiyi görmüştüm.

Eki Görüntüle 550949

Bu testim de az önceye ait. Benim gördüğümü sizler de görüyorsunuz değil mi?

Rabbime şükürler olsun. Allahım isteyen herkese versin.

BAT 15 KASIM

tebrik ederim çiğdemcim...
ne güzel umudunu kaybetmeden devam etmişsin test yapmaya :16:
Rabbim sağ salim kucagına almayı nasip etsin inşallahh :29:
darısı tüm isteyenlere :16:

kızlarrrr ben tüp bebek tedaviye başladım drum hemen başlattı bugun 2günüm tedavide dualarınızı bekliyorummm......:16::16::16:

kuzuuuuuuu çok sevindimmmm...
inşallah ilk denemede tutar kuzum :16:
ben inanıyorum yegenim gelicekkkk

Rabbim sağlıklı bebek ve kolay hamilelik versin inşallahhhh

haberdar et bizi herzaman :16::16::16:

ben bu ay soğan kürü uygulamaya karar verdim. güzel bir araştırma yaptım nasıl yapılacağıyla ilgili ama aç veya tok nasıl içileceği ile ilgili bilgiyi hiçbir yerde bulamadım. yani farkedermi bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevinicem. aç karınla içmeyi pek gözüm yemedi açıkçası midem bulanır gibi hissediyorum. umarım farketmiyodur.

ben soğan kürünü çok kez uyguladım sabah aç karnına ve akşam yatmadan önce taze taze yapıp icilcek adetin 3. Yada 4. Gùnü başlayıp 10 yada 15 gün iceceksin ben faydasını gördüm inşallah sende faydasını görürsün.

canımmm bende aşılama yaptırcam neler yapılıyor nasıl oluyor yaptıkça banada anlatabilir misin :34:

anlatayım canım bu benim ikinci aşılamam olacak inşallah ilk başta korkulacak hiç bir şey yok smear testi yaptırdım mı hiç eğer yaptırdıysan kısmen ona benziyor ilk başta iğne veriyor iğneleri düzenli bir saatte vuruluyorsun kontrol için doktor çağırıyor foliküllerin gelişimine göre çatlatma iğnesi veriyor 36 saat sonrada aşılama yapılıyor spekulum vajinayı açmak için kullanıyor sonra ince uzun şırıngayı rahim içine koyuyor spermleri bırakıyo ben pek birşey hissetmemiştim ağrı olmadı bende hiç kendini kasmamak çok önemli kendini kastığın taktirde acın olur benim aksam ağrım oldu buda benim hatam ben eve gider gitmez banyo yaptım yapmamakta yarar varmıs banyodan sonrada uyudum kalktığımda biraz ağrım ve kanamam oldu azcık okadar 2 aşılamamdada anlatırım sana neler yaşadığımı :34:

yapılışını yazmayı unutmuşum canım tencereye 2 su bardağı suyu koy hafif kaynamaya başlayınca orta boy soğan dörde böl icine at kapağını kapat öyle 5dk kaynat ılık olarak iç bi dikişte ic. Herseferinde taze olarak yap...

canımm benim çok sevindim Rabbim kolaylık versin ilk seferde uğraştırmadan verir inşallah bebişini sana :16:

amin cnm benimm inşallahh kurban oldugum bu ugraslar sonunda bekletmeden verirrr hayırlı, sağlıklı, dini bütün,uzun ömürlü bir evlat versin tek dilegım bu suan...

hayırlısıyla olur inşallah arkadaşım,bide tüp bebek hakkında şimdiye kadar izlediğin yolu anlatırmısın?ne oldu,neler yapıldı,neler yapılacak?bende perşemde yada cuma günü 2.aşılamam olucak eğer tutmazssa tüp bebek düşünüyorum,tüp bebekten çok korkuyorum biraz evhamlıyım,panik atak var bende,yumurta toplamı işlemi felan diye duymuştum ne bilim korkuyorum.anlatırsanız sevinirim

inşallah cnm.tatlım benim içinde herşey göz kapıp açıncaya kadar gelıştı kızlar bilirr 1bucuk ay önce ogrendım sağdece bu yontemle hamıle kalbılecegımı bizim sorunumuz erkekte %0hareket cıktı bunun sonucundada ne aşılama ne tup bebek onerdıler dırek mıkroenjeksıyon yapılmalı dendı ilk muayneye cumartesı gıttım memorıala 12gun onceden randevula gıttım tbı dr muayne ettı şansa regl 2gunune denk geldı muaynem dr muayne ettı yumurta rezervım ve yumurtaları ıyı gordu hemen esımden test ıstedı onun test sonucuda sayı olarak daha ıyı cıktı baslayablırız regl 3gunu ıstersenız dendı ve başladık hayırlısıyla 2cı ıgnemıde vurdum göbüşten..yumurtalar buyucek çarşamba kontrolum varr gereken olgunluga gelınce çağrıcklar yumurtalarım toplanack aynı gun esımden sperm alacklar mıkro yapıcaklar 2ile 5gun arasında tekrar çağırıp transfer yapıcklarmış bekleme suresı başlıck 12 gun sonra hcg testı yapılck gebelık ıcın
allahım bu ugrasımızı bosa cıkarmasın ınsaalllahhh....cnm senın sorunun ne?

tebrik ederim çiğdemcim...
ne güzel umudunu kaybetmeden devam etmişsin test yapmaya :16:
Rabbim sağ salim kucagına almayı nasip etsin inşallahh :29:
darısı tüm isteyenlere :16:

kuzuuuuuuu çok sevindimmmm...
inşallah ilk denemede tutar kuzum :16:
ben inanıyorum yegenim gelicekkkk

Rabbim sağlıklı bebek ve kolay hamilelik versin inşallahhhh

haberdar et bizi herzaman :16::16::16:

tubişimmm cnmm....inşallah tubam dua et bana allahımın ıznıyle gelecek mınıgımmm ınanıyorum benı hayal kırıklıgıgna ugratmıcak bebegım annesıne tutuncak inşallhh kurban oldugumun ıznıyle ınsallahh... cnm her zaman her gelişmeden haberdar edeceğim sizlerriii beni yanlız bırakmayın sizlerde ben çoook yanlızım çünküüü,dualarınızı eksik etmeyinn..sevıorum sızlerı kızoşlarr..:16:

tubişimmm cnmm....inşallah tubam dua et bana allahımın ıznıyle gelecek mınıgımmm ınanıyorum benı hayal kırıklıgıgna ugratmıcak bebegım annesıne tutuncak inşallhh kurban oldugumun ıznıyle ınsallahh... cnm her zaman her gelişmeden haberdar edeceğim sizlerriii beni yanlız bırakmayın sizlerde ben çoook yanlızım çünküüü,dualarınızı eksik etmeyinn..sevıorum sızlerı kızoşlarr..:16:

dua etmez olurmuyum canım benim...
sende bizler için dua et.
inşallah hiçbir agrı ve sıkıntı çekmeden minnişinin seninle oldugu haberini alırsın.
inşallah bu süreç kolay ve hızlı geçer de yegenimin büyüdüğü hamilelik çizelgeni takip ederim artık :)

bende inanıyorum canım benim.hayal kırıklıgına ugramıcazz inşallahhh:16:

Tanıdık bir doktorla görüştüm gebelik başladıktan hemen sonra göğüs acısı ve şişme başlayabilirmiş....:18::18::18::18::18::18: Gelde bekle adet gününü şimdi....:18::18::18::18::18::18::18::18:

bence adet gününü beklemeye gerek yok. gününden 5-6 gün önce öğrenenler var.çok sabırsızlanıyorsan bence bir test yap.
çıkarsa seviniriz,çıkmazsa erken deriz ve beklemeye devam :16:

Back