- 18 Ocak 2019
- 2.430
- 2.099
- 32
İnşllah canım bakalım. Ben daha kanda artışları izleme aşamasına gelemedimHayirlisi olsun cok sevindim umarim kanda da artislari goruruz yuksek yuksek❤
Ben de akşam 9 da yapıyorum . İnşallah bu çektiklerimizin karşılığını güzel bebeklerle alırızBEnim de güzel yumurtalarim varmış
İlaclarimi aldımsaat 8 de yapcam ignemi
Evet sizin ile aynı fiyata almış kadar oldum bende.. Tüp bebekte eczacılar haksız değillermiş onu gördüm. Arkadaşlarım ile konuştum indirim yapmıyoruz ödemeleri ile olmuyor dedi..Bence uygun . Ben 4 kutu gonal f 450 ve 6 kutu cedrotide toplam 4100 verdim . Ancak bu fiyata zor buldum . Diğer eczaneler 5900 istemişti
Yapisikligin yerine gore onemli ya da onemsiz olabiliyor. Rahim agzina dogruysa, asagidaysa yani, onemli degil diyorlar. Eger onem arzetmeyen bi noktadaysa transfere engel degil, aksi durumda histereskopiyle aciyorlar yapisikligi. Aynen yumurta toplama asamasinda tekrar bakacaktir ve ona gore son karari verecektir doktorunuzHanımlar bir şey soracağım. Çok darlıyorsam nolur söyleyin..
Bugün ilk muaynemi oldum. Doktor bol yumurta tam doğulu dedi
Sonra rahim içini inceledi ağzına doğru bi yapışıklık var sanki dedi ama sonra üstüne düşmedi. Bende ilaçları yazarken sordum. Üstünde durulacak bir durum değil polip mi diye baktım ama değil görüntü bi an kesiliyor sonra devam ediyor ama ağızda olduğu için sorun değil dedi.. Rahimi kum saati gibi düşün kumun aktıgı yerde dedi… Sonra gene bakarız istersen dedi..
Sizce sorun olur mu? Transferi engeller mi? Yumurta toplama sırasında detaylı bakmalarını söylesem bakarlar mı? Ya da büyütülecek birşey değil mi?
Ancak zaten sizin doktorunuz da onemsiz seklinde konusmus, kritik bir yerde oldugunu dusunseydi belirtirdi zaten acma yonteminden, histereskopi su bu diye. Gonlunuzu ferah tutun.Yapisikligin yerine gore onemli ya da onemsiz olabiliyor. Rahim agzina dogruysa, asagidaysa yani, onemli degil diyorlar. Eger onem arzetmeyen bi noktadaysa transfere engel degil, aksi durumda histereskopiyle aciyorlar yapisikligi. Aynen yumurta toplama asamasinda tekrar bakacaktir ve ona gore son karari verecektir doktorunuz
Loyacim o zaman bı Aralık topigi bekliyoruz sendenselamlarefsunn210102 Selin n S Sinovac Iron Butterfly test sonuçlarım kromozom dahil çıktı hepsi normal
adet olunca yeniden transfer sürecine başlıyorum
Yaaaa hadi hayırlısı bize yetiş inşallah valla bekliyoruz bilgileri güzel haberleri inşallahselamlarefsunn210102 Selin n S Sinovac Iron Butterfly test sonuçlarım kromozom dahil çıktı hepsi normal
Hadi gözün aydın canım hayirlisi ile cok yormadan ugrasyirmadsn nasip etsin inşallah bu defa rabbimselamlarefsunn210102 Selin n S Sinovac Iron Butterfly test sonuçlarım kromozom dahil çıktı hepsi normal
Hayırlı olsun canim rabbim hepimizin yüzünü guldursun inşallah kimsenin emeğini boşa çıkarması inşallahLoyacim o zaman bı Aralık topigi bekliyoruz sendenben bugün ilk ignemi yaptım
TesekkUR ederim canımHayırlı olsun canim rabbim hepimizin yüzünü guldursun inşallah kimsenin emeğini boşa çıkarması inşallah
Süper canım gözün aydın inşallah hayırlısı olur hakkında.selamlarefsunn210102 Selin n S Sinovac Iron Butterfly test sonuçlarım kromozom dahil çıktı hepsi normal
Gözün aydın canım hakkında hayırlısı neyse o olsun.Loyacim o zaman bı Aralık topigi bekliyoruz sendenben bugün ilk ignemi yaptım
Hangi tahliller yaptırmak istediğinizGene zeynep kamile gittim gene tahlil yapmadılar. Tedaviye başladığınız yerde yapın dediler.. Ben mi konuşamıyorum bu doktorlar ile yoksa bu doktor mı duygu yoksunu… Efendi gibi sıramı bekledim. İlk randevu olmama rağmen Önümden 6 kişi aldı sonra bana randevu burda geçmiyor dedi. Peki bekliyorum dedim. Sonra biz istek üzerine tahlil bakmıyoruz deyip yolladı.. Yalan mı söylemek gerekiyor illaki müslümanca yaşayamayacak mıyım? Devleti sanki dolandırıyorum.. Bende bu devlete vergi ödüyorum… Sgk ödüyorum… Nasıl bir şey bekliyorlar çözemiyorum..
Empati yoksunu bu doktorlar sonra acaba nasıl çok tatlı doktorlar olarak geçiyorlar..
Aynı şeyi bende yaşadım. Şehir hastanesine gidip özel bir hastanede tüp bebek sürecine başladığımı, ilk başta istenen tahlilleri ( amh, rubella, anti tpo, tsh,fsh, prolaktin.. ) yaptırmak istediğimi söyledim. İlla muayene etmeliyiz neye göre bunları istemişler, öyle isteyemeyiz böyle olmaz dedi.benim muayene edip görmem lazım gerekli olursa isterim dedi.ben çatalda muayene olmak istemeyince ( sadece kan vericem diye hazırlıklı gitmemiştim)beni azarlayıp git başka doktora söyle kim istiyosa istesin bu tahlilleri dedi.. sonra mecbur özele gidip yaptırmak zorunda kaldımGene zeynep kamile gittim gene tahlil yapmadılar. Tedaviye başladığınız yerde yapın dediler.. Ben mi konuşamıyorum bu doktorlar ile yoksa bu doktor mı duygu yoksunu… Efendi gibi sıramı bekledim. İlk randevu olmama rağmen Önümden 6 kişi aldı sonra bana randevu burda geçmiyor dedi. Peki bekliyorum dedim. Sonra biz istek üzerine tahlil bakmıyoruz deyip yolladı.. Yalan mı söylemek gerekiyor illaki müslümanca yaşayamayacak mıyım? Devleti sanki dolandırıyorum.. Bende bu devlete vergi ödüyorum… Sgk ödüyorum… Nasıl bir şey bekliyorlar çözemiyorum..
Empati yoksunu bu doktorlar sonra acaba nasıl çok tatlı doktorlar olarak geçiyorlar..
transfer olacakTüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar toplanalım
Rabbim Sonu Mutlu biten bir hikaye yazmayı nasip etsin
ANNE
ADAYITARİH
Sonuç
Loya-Kiana 26 Ekim 1.Kalite 5.gun embriyosu transfer oldu @Meltem _13 26 Ekim 4.gun embriyosu transfer oldu @Eefuliimm 5.gun embriyosu Transfer oldu S Sinovac 28 Ekim 2 tane 3.gun embriyosu transfer oldu @aaa1234 28 Ekim 2.gun embriyosu transfer oldu @Ay42 28 Ekim 3 ya da 4. gün dondurulmuş çift embriyo transfer oldu @altnekn 1 Kasım taze 5.gun embriyo transfer oldu @nur-80 1 Kasım 2 tane 3.gun embriyosu transfer oldu @zeynep44044 1 Kasım taze 5.gun embriyosu transfer oldu @Haya-lim 1 Kasım transfer oldu @Encokanneolmayisevdim 2 Kasım 3.gun embriyosu transfer oldu @esra12 2 Kasım 5.gun 4Aa ve 3Aa embriyo transfer oldu @Cosi 3 Kasım 5.gun embriyosu transfer oldu @Amanita 4 Kasım 3.gun çift embriyo transfer oldu Bekliyor @Luna277 4 Kasım dondurulmuş 5.gun Bb embriyosu transfer oldu @Tomaaa 4 Kasım taze 3.gun embriyosu transfer oldu @Karamsar cad 5 Kasım transfer oldu @gokkusaginadusenbukalemun 5 Kasım 5.gun embriyosu transfer oldu @kardelen yuce 8 Kasım 5.gun embriyosu transfer oldu @nekoo 8 Kasım 5.gun iyi kalite embriyo transfer oldu @nuray1033 10 Kasım 2 tane 3Aa 2Bb 5.gun embriyosu transfer oldu Bekliyor @selocan20 11 Kasım 6.gun donmuş embriyo transfer oldu @Macakizi2004 Transfer olacak @Birbumut Transfer olacak Iron Butterfly Transfer olacak @akyaa 13 Kasım Transfer olacak @Hayalperestttttttt Transfer olacak @CevikKiz Transfer olacak @Zeynepkur Transfer olacak @Saturnyildizi Transfer olacak efsunn210102 Transfer olacak Sandal kokusu ____ OPU olacak @sanat08 ____ OPU olacak @mlshope Transfer olacak Ilayumut Selin n ____ OPU olacak