Kasım Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

BEnim de güzel yumurtalarim varmış
İlaclarimi aldım saat 8 de yapcam ignemi
Ben de akşam 9 da yapıyorum . İnşallah bu çektiklerimizin karşılığını güzel bebeklerle alırız İlaçlardan mı bilmem ama migrenim tutuyor hep . Sen de var mı bir yan etkisi ?

Bence uygun . Ben 4 kutu gonal f 450 ve 6 kutu cedrotide toplam 4100 verdim . Ancak bu fiyata zor buldum . Diğer eczaneler 5900 istemişti
Evet sizin ile aynı fiyata almış kadar oldum bende.. Tüp bebekte eczacılar haksız değillermiş onu gördüm. Arkadaşlarım ile konuştum indirim yapmıyoruz ödemeleri ile olmuyor dedi..
Tüp bebek ilaçları satan eczaneler ödeme planlarını ona göre yapınca dengeliyorlarmış..
Ben arkadaştan geliş fiyatını söyle ben gerisini hallederim indirim istemiyorum dedim.. Geliş fiyatına yakın fiyat alınca pazarlık bile yapmadım..

Hanımlar bir şey soracağım. Çok darlıyorsam nolur söyleyin..
Bugün ilk muaynemi oldum. Doktor bol yumurta tam doğulu dedi
Sonra rahim içini inceledi ağzına doğru bi yapışıklık var sanki dedi ama sonra üstüne düşmedi. Bende ilaçları yazarken sordum. Üstünde durulacak bir durum değil polip mi diye baktım ama değil görüntü bi an kesiliyor sonra devam ediyor ama ağızda olduğu için sorun değil dedi.. Rahimi kum saati gibi düşün kumun aktıgı yerde dedi… Sonra gene bakarız istersen dedi..
Sizce sorun olur mu? Transferi engeller mi? Yumurta toplama sırasında detaylı bakmalarını söylesem bakarlar mı? Ya da büyütülecek birşey değil mi?

Yapisikligin yerine gore onemli ya da onemsiz olabiliyor. Rahim agzina dogruysa, asagidaysa yani, onemli degil diyorlar. Eger onem arzetmeyen bi noktadaysa transfere engel degil, aksi durumda histereskopiyle aciyorlar yapisikligi. Aynen yumurta toplama asamasinda tekrar bakacaktir ve ona gore son karari verecektir doktorunuz

Son düzenleme:
Ancak zaten sizin doktorunuz da onemsiz seklinde konusmus, kritik bir yerde oldugunu dusunseydi belirtirdi zaten acma yonteminden, histereskopi su bu diye. Gonlunuzu ferah tutun.

Günaydın, kızlar.

Sizlere birşey sormak isterim. Başından geçen vardır belki. Biz bu ay tüp bebek için artık krar verdik ve dr. gittik. Muayenede Dr. Bey toplam 7 yumurta saydı fakat soldaki yumurtanın biri 12 mm olmuş dedi. Bu arada adetin 3. günüydü gittiğimde. Birde diğer yumurtalarda irili ufaklı dedi. Öncelikle bunları eşit büyüklüğe getirmeliyiz falan dedi. Adetin21. günü tekrar çağırdı bana estrofem verecekmiş. Onun sayesinde eşitlenecekmiş yumurtalar. Böyle bir şey var mı tüp bebekte? Bizde malum bu işi yeni yıla girmeden bitirmek istiyoruz. Zamlı fiyatlardan etkilenmemek için. Bilmiyorum o estrofem ne kadar süre kullanacağım. Bilgisi olan var mı?

Gene zeynep kamile gittim gene tahlil yapmadılar. Tedaviye başladığınız yerde yapın dediler.. Ben mi konuşamıyorum bu doktorlar ile yoksa bu doktor mı duygu yoksunu… Efendi gibi sıramı bekledim. İlk randevu olmama rağmen Önümden 6 kişi aldı sonra bana randevu burda geçmiyor dedi. Peki bekliyorum dedim. Sonra biz istek üzerine tahlil bakmıyoruz deyip yolladı.. Yalan mı söylemek gerekiyor illaki müslümanca yaşayamayacak mıyım? Devleti sanki dolandırıyorum.. Bende bu devlete vergi ödüyorum… Sgk ödüyorum… Nasıl bir şey bekliyorlar çözemiyorum..
Empati yoksunu bu doktorlar sonra acaba nasıl çok tatlı doktorlar olarak geçiyorlar..

Hangi tahliller yaptırmak istediğiniz

Aynı şeyi bende yaşadım. Şehir hastanesine gidip özel bir hastanede tüp bebek sürecine başladığımı, ilk başta istenen tahlilleri ( amh, rubella, anti tpo, tsh,fsh, prolaktin.. ) yaptırmak istediğimi söyledim. İlla muayene etmeliyiz neye göre bunları istemişler, öyle isteyemeyiz böyle olmaz dedi.benim muayene edip görmem lazım gerekli olursa isterim dedi.ben çatalda muayene olmak istemeyince ( sadece kan vericem diye hazırlıklı gitmemiştim)beni azarlayıp git başka doktora söyle kim istiyosa istesin bu tahlilleri dedi.. sonra mecbur özele gidip yaptırmak zorunda kaldım

Kızlar bugün transferin 7. Günü bu sabah çok açık böyle aşırı açık sus gibi kahve rengi akıntı geldi çok korktum aşırı inşllah birşey olmaz

transfer olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…