Kasım Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

ya arkadaşlar benim donmuş tek 6. gün embriyosu transfer edilmişti. 8. gün akşam değerim 140 çıkmıştı dün transfer sonrası 11. günümdü 506 çıktı. tek emriyo ama bu değerlerle ikiz olma ihtimali var mı ? doktorum 36 yaşında olmama rağmen ikiz istemediğim için tek embriyo transfer etmişti ama bazen bölünebiliyor demişti. değerler beni düşündürdü. rabbim her isteyene sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşallah

ya arkadaşlar benim donmuş tek 6. gün embriyosu transfer edilmişti. 8. gün akşam değerim 140 çıkmıştı dün transfer sonrası 11. günümdü 506 çıktı. tek emriyo ama bu değerlerle ikiz olma ihtimali var mı ? doktorum 36 yaşında olmama rağmen ikiz istemediğim için tek embriyo transfer etmişti ama bazen bölünebiliyor demişti. değerler beni düşündürdü. rabbim her isteyene sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşallah
Benim 5. Gün embriyosu 11. Gün 572,9 çıkmıştı. İki gün önce keseyi gördük. Tekti. Tüp bebekte normalden biraz fazla çıkıyormuş.

canım transferin 8. gün 140 çıktı dün 11. günde 506 çıktı gidişat iyi gibi ama doktor cuma tekrar yaptır dedi
Canım çok güzel değerin artışa bakınca ikiz gibi duruyor ama bazen bir anda yüksek artışlar olabiliyor. Yani demem o ki tek olabilir ama çiftte olabilir önemli olan içinde en az 1 tane sağlıklı bebeğin olması çok sevindim ☺️

Kızlar 4. Günümde test yapmıştım çok gölge gibi silikti bugün 6. Günüm koyulaşmış ve ilk 5 dakika içinde çıktı bu sonuç halen inanamıyorum

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    133,1 KB · Görüntüleme: 56
Ben 4-5 eczaneye sordum . Hangisi uygun fiyat verdiyse oradan aldım. Arada fiyat farkı oluyor bayağı . Hastanenin anlaştığı bir eczane yoktu

Arkadaşlarıma sordum depo çıkış fiyatını.. Aldığım eczacıda %5kar kattığını öğrendim. Öyle gonal-f 450 685 liraya aldım. Bilmiyorum uygun geldi diye düşünüyorum..
aldığım eczacıda aynı doktor ile tüp bebek yapmış ve yardımcı olacağını söylemiş..
Bence uygun . Ben 4 kutu gonal f 450 ve 6 kutu cedrotide toplam 4100 verdim . Ancak bu fiyata zor buldum . Diğer eczaneler 5900 istemişti

Ahh canım çok teşekkür ediyorum bakalım halen inanamıyoruz kanda güzle artışları görmeden korkuyoruz kimyasal falan olmasından rabbim sağlıklı gebelik nasip etsin hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin her birimizin bebebeğini
Bu tedirginliğimiz hiç bitmiycek sanırım kandan sonra kese telaşı kalp atışı,yok hareket ettimi etmedimi sağlıklı olsunlarda bunlar tatlı telaşlarımız olarak kalsın 🥰

Benim de 17 kasımda başladı. Vajinal muayene ediyor daha sonra kullanacağımız iğneleri veriyor. İstediği testlerin sonuçlarına göre tedaviyi planlıyor. Benim şu an 5. Günüm . Kontrole gittim yumurtalar çok güzel büyüyor dedi. Yumurta sayım çokmuş acaba bu durumda transfer erteleniyor mu ?
BEnim de güzel yumurtalarim varmış 🤗
İlaclarimi aldım 😊 saat 8 de yapcam ignemi 🌼

X