Kasım Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

Merhaba gebeliginiz hayirli olsun inşallah kacinci gün embryosuydu sizin benim bugün 6.gunum 3.gun embryosu test yapsam cikarmi o yüzden sordum
Bence cikmaz, 5. gun embriyosunda bile en erken sadece bir kiside 4. gun cikan oldu diye okudum ben su ana kadar. O hesapla aslinda 2 gun fark olsa 3. gun embriyosuyla, gece falan yapilabilir belki, ama ne gerek var sinirinizi bozmaya cikmazsa. 7. ya da 8. gun daha mantikli.

Siz ilk kacinci gunde gormustunuz? Sadece idrarda gordunuz di mi su ana kadar?
Evet ilk 4. Gün gördüm sonra 6. Gün daha koyulaşmış gördüm fakat bugün 7. Günüm ve kahve rengi akıntım geldi akşama doğru tekrar yaparım test bilmiyorum modum çok düştü lekelenmeli görünce yarın regl günüm normalde

Evet ilk 4. Gün gördüm sonra 6. Gün daha koyulaşmış gördüm fakat bugün 7. Günüm ve kahve rengi akıntım geldi akşama doğru tekrar yaparım test bilmiyorum modum çok düştü lekelenmeli görünce yarın regl günüm normalde
Yok yok sakin olun, benim 9. gunum, bende de minik minik lekelenme basladi aynen tam 7. gun, ve 8 de de devam etti minik minik. Bugun yok gibi. Doktorumu aramistim, olabilir panik yok demisti. Bi de buraya da yazdim tabi durur muyum 🤪 ayni durumu yasayip gebeligi devam edenler vardi, sagolsunlar yazmislardi. Sakin oluyoruz yani 🙏🤲

Yok yok sakin olun, benim 9. gunum, bende de minik minik lekelenme basladi aynen tam 7. gun, ve 8 de de devam etti minik minik. Bugun yok gibi. Doktorumu aramistim, olabilir panik yok demisti. Bi de buraya da yazdim tabi durur muyum 🤪 ayni durumu yasayip gebeligi devam edenler vardi, sagolsunlar yazmislardi. Sakin oluyoruz yani 🙏🤲
Gerçekten mi şuan inanılmaz mutlu oldum bende yazacağım şimdi doktora bakalım ne dicek idrarda koyulaşma görüp acaba diyorum niye kanama oluyor 😓 ama şuan siz bana çok moral oldunuz siz kan testi yaptınız mı

Selam kızlar ☺️
Size birşey sormak istiyorum..
Benim beta hcg 12. Gün 139 14. Gün 266 16. Gün 320 çıkmış sizce nasıl ilerliyor..

Selam kızlar ☺️
Size birşey sormak istiyorum..
Benim beta hcg 12. Gün 139 14. Gün 266 16. Gün 320 çıkmış sizce nasıl ilerliyor..
Biraz düşük gidiyor ama sonradan hızlı bir yükseliş olabilir. %60 dan fazla yükseliş normal kabul ediliyor.

Hangi tahliller yaptırmak istediğiniz
Anestezi için hemogram tahlilleri.. Çokta yapamayacakları şeyler değiller..
En alttakileri de ben ekleyin olursa onları da yapayım dedim.. Bakmadı bile kağıda..

Eklentiler

• 45E03618-B0E0-437B-A3BE-B33F0DD98B1A.jpeg
    45E03618-B0E0-437B-A3BE-B33F0DD98B1A.jpeg
    83 KB · Görüntüleme: 44
Anestezi için hemogram tahlilleri.. Çokta yapamayacakları şeyler değiller..
En alttakileri de ben ekleyin olursa onları da yapayım dedim.. Bakmadı bile kağıda..

e kurumlar hep devlete yönlendiriyor gen testleri vs iiçin bile yaptırmak için ne olmasi gerekiyormuş acaba .

randevumu almışım ilgili bölüme gitmişim istek yapacak ve cikicam yani

alla allaa

e simdi ne yapacaksınız 🙄🙄

Kizlar ya moralim çok bozuk .9 gün 225 çıkmıştı 11.gun 438 ikiye katlamamiş.bir oncekinde de öyle oldu o daha dusukten başlamıştı. Doktor artış var dedi Perşembe keseye çağırdı.ama benimde bu konuda inanın tecrübem çok ilerlemicek gene.bu son denememdi.umutlanmistim.

Kizlar ya moralim çok bozuk .9 gün 225 çıkmıştı 11.gun 438 ikiye katlamamiş.bir oncekinde de öyle oldu o daha dusukten başlamıştı. Doktor artış var dedi Perşembe keseye çağırdı.ama benimde bu konuda inanın tecrübem çok ilerlemicek gene.bu son denememdi.umutlanmistim.
Al buyur burdan yak ayy çıldıvıcaammm 😁😁😁

Yahu bismillah bir durun bir sabır bir bekleyin .

Nasil olsa bir gün ölucez diye hiç bisey yapmayalım o zamann.

Nolur rahat olun oluruna bırakın neden kendi kendinize yapıyorsunuz bunu 🥰🥰

X