- 9 Haziran 2021
- 259
- 187
- 30
Merhaba gebeliginiz hayirli olsun inşallah kacinci gün embryosuydu sizin benim bugün 6.gunum 3.gun embryosu test yapsam cikarmi o yüzden sordumKızlar 4. Günümde test yapmıştım çok gölge gibi silikti bugün 6. Günüm koyulaşmış ve ilk 5 dakika içinde çıktı bu sonuç halen inanamıyorum
Benim 5. Gün embriyosu bugün 7. Günüm bence bekleyin en azından 8 ya da 9 gün olsun sonra test yapınMerhaba gebeliginiz hayirli olsun inşallah kacinci gün embryosuydu sizin benim bugün 6.gunum 3.gun embryosu test yapsam cikarmi o yüzden sordum
Aynen beklemeliyim sanirim biraz ümidim azaldi gibi adet öncesi belirtiler var sanki inanin adet oncesi cikan sivilcem bile ayni yerde çıktı acaba tutmadimi diye düşündümBenim 5. Gün embriyosu bugün 7. Günüm bence bekleyin en azından 8 ya da 9 gün olsun sonra test yapın
Bence cikmaz, 5. gun embriyosunda bile en erken sadece bir kiside 4. gun cikan oldu diye okudum ben su ana kadar. O hesapla aslinda 2 gun fark olsa 3. gun embriyosuyla, gece falan yapilabilir belki, ama ne gerek var sinirinizi bozmaya cikmazsa. 7. ya da 8. gun daha mantikli.Merhaba gebeliginiz hayirli olsun inşallah kacinci gün embryosuydu sizin benim bugün 6.gunum 3.gun embryosu test yapsam cikarmi o yüzden sordum
Siz ilk kacinci gunde gormustunuz? Sadece idrarda gordunuz di mi su ana kadar?Benim 5. Gün embriyosu bugün 7. Günüm bence bekleyin en azından 8 ya da 9 gün olsun sonra test yapın
Evet ilk 4. Gün gördüm sonra 6. Gün daha koyulaşmış gördüm fakat bugün 7. Günüm ve kahve rengi akıntım geldi akşama doğru tekrar yaparım test bilmiyorum modum çok düştü lekelenmeli görünce yarın regl günüm normaldeSiz ilk kacinci gunde gormustunuz? Sadece idrarda gordunuz di mi su ana kadar?
Yok yok sakin olun, benim 9. gunum, bende de minik minik lekelenme basladi aynen tam 7. gun, ve 8 de de devam etti minik minik. Bugun yok gibi. Doktorumu aramistim, olabilir panik yok demisti. Bi de buraya da yazdim tabi durur muyumEvet ilk 4. Gün gördüm sonra 6. Gün daha koyulaşmış gördüm fakat bugün 7. Günüm ve kahve rengi akıntım geldi akşama doğru tekrar yaparım test bilmiyorum modum çok düştü lekelenmeli görünce yarın regl günüm normalde
Gerçekten mi şuan inanılmaz mutlu oldum bende yazacağım şimdi doktora bakalım ne dicek idrarda koyulaşma görüp acaba diyorum niye kanama oluyorYok yok sakin olun, benim 9. gunum, bende de minik minik lekelenme basladi aynen tam 7. gun, ve 8 de de devam etti minik minik. Bugun yok gibi. Doktorumu aramistim, olabilir panik yok demisti. Bi de buraya da yazdim tabi durur muyumayni durumu yasayip gebeligi devam edenler vardi, sagolsunlar yazmislardi. Sakin oluyoruz yani
Benim doktorum 11. gun istedi daha iki gunum var, pufffGerçekten mi şuan inanılmaz mutlu oldum bende yazacağım şimdi doktora bakalım ne dicek idrarda koyulaşma görüp acaba diyorum niye kanama oluyorama şuan siz bana çok moral oldunuz siz kan testi yaptınız mı
Yaa peki hiç idrar testi yapmadınız mıBenim doktorum 11. gun istedi daha iki gunum var, pufff
Biraz düşük gidiyor ama sonradan hızlı bir yükseliş olabilir. %60 dan fazla yükseliş normal kabul ediliyor.Selam kızlar
Size birşey sormak istiyorum..
Benim beta hcg 12. Gün 139 14. Gün 266 16. Gün 320 çıkmış sizce nasıl ilerliyor..
Anestezi için hemogram tahlilleri.. Çokta yapamayacakları şeyler değiller..Hangi tahliller yaptırmak istediğiniz
Yaptim yaptim, pozitifteyim cok sukur halaYaa peki hiç idrar testi yapmadınız mı
Yaa tamam sizle aynı durumdayız o zaman inşllah benimde devam etmez lekelenme peki aspirini bıraktırdı mı doktorunuzYaptim yaptim, pozitifteyim cok sukur hala
Anladim cnm korktum açıkçasıBiraz düşük gidiyor ama sonradan hızlı bir yükseliş olabilir. %60 dan fazla yükseliş normal kabul ediliyor.
Anestezi için hemogram tahlilleri.. Çokta yapamayacakları şeyler değiller..
En alttakileri de ben ekleyin olursa onları da yapayım dedim.. Bakmadı bile kağıda..
Anladim cnm korktum açıkçasıinşallah yükselir
Al buyur burdan yak ayy çıldıvıcaammmKizlar ya moralim çok bozuk .9 gün 225 çıkmıştı 11.gun 438 ikiye katlamamiş.bir oncekinde de öyle oldu o daha dusukten başlamıştı. Doktor artış var dedi Perşembe keseye çağırdı.ama benimde bu konuda inanın tecrübem çok ilerlemicek gene.bu son denememdi.umutlanmistim.