9.gün kan da kesin çıkarKızlar günaydın, hepiniz iyisiniz inşallah. Ben transfer günü ovitrelle vurmuştum sizce etkisi kaç güne geçer? Yarın 9.günüm kan versem hatalı sonuç alır mıyım acaba, normalde test günüm Cumartesi ama beklemek çok zor beni anlarsınız.
Bir de dün akşam kestirmiştim, uyanırken farkında olmadan gerindim birden bıçak girdi resmen, sonrada minik minik koyu kahve akıntım oldu. Hiç test yapmadım, var mı bilmiyorum herhangi bir belirtim de yok ama varsa zarar verdiysem diye çok korkuyorumBenim rahimle ilgili bir sıkıntım var, bunu dillendirmek istemiyorum pek ama risk taşıdığımdan aynı zamanda onkolog takibindeyim, dualarınızı eksik etmeyin nolur
ben aman aman soru soran irdeleyen doktordan uzun uzadıya açıklama isteyen biri olmadığım için benim beklentimi karşıladı. ben memnunum. ekstra açıklama yapmıyor ama sorarsan hiçbir sorun cevapsız kalmıyor.ve sanırım hamileyimMerhaba , dr unuzdan memnun musunuz ?
Canım bişey olmaz merak etme okadar kolay zarar veremezsin.lekelenme bence iyi ben lekelendim ve hamile olduğumu öğrendim.insallah seninde pozitif olur.Kızlar günaydın, hepiniz iyisiniz inşallah. Ben transfer günü ovitrelle vurmuştum sizce etkisi kaç güne geçer? Yarın 9.günüm kan versem hatalı sonuç alır mıyım acaba, normalde test günüm Cumartesi ama beklemek çok zor beni anlarsınız.
Bir de dün akşam kestirmiştim, uyanırken farkında olmadan gerindim birden bıçak girdi resmen, sonrada minik minik koyu kahve akıntım oldu. Hiç test yapmadım, var mı bilmiyorum herhangi bir belirtim de yok ama varsa zarar verdiysem diye çok korkuyorumBenim rahimle ilgili bir sıkıntım var, bunu dillendirmek istemiyorum pek ama risk taşıdığımdan aynı zamanda onkolog takibindeyim, dualarınızı eksik etmeyin nolur
Canım kan sonucun ne ciktiben aman aman soru soran irdeleyen doktordan uzun uzadıya açıklama isteyen biri olmadığım için benim beklentimi karşıladı. ben memnunum. ekstra açıklama yapmıyor ama sorarsan hiçbir sorun cevapsız kalmıyor.ve sanırım hamileyim
Ay harikaİkiz gebelik canım benim
İns ins canım tek duam o benim de korkular bitmiyor ki kan yaparsın ikinci yapılır 10 güne kese kese görünür kalpAy harikaAllah sağlıkla kucagina almayı nasip etsin inşallah
Günaydın günaydınhepimize güneş gibi bir gün olsun inşallah her ne kadar burası yağmurlu olsa da pozitif gören arkadaşlara bir sorum var ? Rahim kalınlığınız kac mm iken doktor transfer yaptı hatırlıyor mus
Günaydın cnm benm 10mm diGünaydın günaydınhepimize güneş gibi bir gün olsun inşallah her ne kadar burası yağmurlu olsa da pozitif gören arkadaşlara bir sorum var ? Rahim kalınlığınız kac mm iken doktor transfer yaptı hatırlıyor musunuz ?
Ah benim korkuları saysam bitmezİns ins canım tek duam o benim de korkular bitmiyor ki kan yaparsın ikinci yapılır 10 güne kese kese görünür kalp
Hayırlısı inşallah, yarın gideyim.9.gün kan da kesin çıkar
Amin canım inşallah, güzel düşünmeye çalışıcam inşallah yerleşme lekesidir benimki deCanım bişey olmaz merak etme okadar kolay zarar veremezsin.lekelenme bence iyi ben lekelendim ve hamile olduğumu öğrendim.insallah seninde pozitif olur.
Bende hiç yerleşme kanaması olmadıPuff, yerlesme kanamasi olup pozitif sonuc alan arkadaslar, benim cok cok hafif bir kanamam.oldu, kanama bile diyemiorum, peceteye sildikce geliyor. Eger yerlesme kanamasi oldugunu varsayarsam, insallah, kac gun suruyor bu sekilde? Transferden sonraki 7. gunumde basladi, az once.
Beni tam transferden sonra faranjit oldum öksürük aksırık deli gibi hapşırma ağlıyordum tam zamanında geçsin artık diye çok şükür bişey olmadı zaten hemşire demişti onunla alakası yok diye ama insan korkuyor tabi sen kastığın için kasığında ağrımış olabilir ee bide o kadar ilaç alıyoruz benm kasiklarim 15. Gün hala ağrıyorGünaydın herkese benim transferin 5. Günü 2 gündür sol kasığımda ağrı vardı dün gece hapşırınca karnımı çok kastım bir sancı girdi ve kasık ağrılarım gitti. Zarar vermiş olabilir miyim
canım transferin 8. gün 140 çıktı dün 11. günde 506 çıktı gidişat iyi gibi ama doktor cuma tekrar yaptır dediCanım kan sonucun ne cikti
Demekki hem kese hemde kalp atışını ikisini aynı anda görelim diye iki hafta sonra çağırdı beklemek çok zor ve heyecanlıpozitif sonuçlanan arkadaşlar ;
3.beta yı verdim şu an için iyi gidiyor. Dr. 2 hafta sonra gel kalp atışlarına bakalım dedi
eee u kadar mı?kese kontrolü yok.. 2 hafta kan tahlili falan da vermiycem. Nasıl bekliycem. Siz de kontroller nasıl?
Valla cok gerilmistim, herkese cook tesekkurler, dr um da aynen panik yapma dediBenim 7 gün yoğun bir lekelenmem oldu kahve rengi hatta bir ara kırmızı.ama 9.gun degerim225 çıktı.lekelenmelerim de azaldı.merak etme.
Evet sakin duruyorum su an aynen, gece bi delirmistim valla ne yalan soyliimBende hiç yerleşme kanaması olmadı
Ama olan da oluyormuş panik yapma merkezle rahatlama adına konussaydin bi
Bana transfer olduğu gün hemşire hafif kanamalar olabilir ama çok pedi doldurucak kadar olursa bize haber varın demişti bence panik yapma cnm sakin ol bebişini dinle
Tebrik ederim. Hayırlısıyla kucağınıza almanızı dilerim .ben aman aman soru soran irdeleyen doktordan uzun uzadıya açıklama isteyen biri olmadığım için benim beklentimi karşıladı. ben memnunum. ekstra açıklama yapmıyor ama sorarsan hiçbir sorun cevapsız kalmıyor.ve sanırım hamileyim
Canım çok iyi.canım transferin 8. gün 140 çıktı dün 11. günde 506 çıktı gidişat iyi gibi ama doktor cuma tekrar yaptır dedi
Doğruluk payı nekadardır bilmiyorum ama dondurulmuş transferin şansı daha yüksek oluyo sanırım rahimde dinlendiği içinHanımlar birşey sorabilir miyim? Ben ders verdiğim için transferi ocak ayına bıraktım. Tedavim şimdi başlayacak.. Normalde adet tarihim 22 aralık olacaktı. Şimdi değişecek mi?
Doktor önce tedavi sürecinde karar verelim taze transfere dedi ama ben ara tatilde yapmak istediğimi belirtince dondurulmuş yapalım o zaman dedi.. Dondurulmuş tranaferde kaç adet dönemi bekleniyor.. Avantajı olur mu? Burada öyle şeyler okudum dondurulmuş daha başarılı oluyor diye.. Ben zaruriyet dolayısı ile istiyorum ama mantıklı mı?