Kasım Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

9.gün kan da kesin çıkar

Merhaba , dr unuzdan memnun musunuz ?
ben aman aman soru soran irdeleyen doktordan uzun uzadıya açıklama isteyen biri olmadığım için benim beklentimi karşıladı. ben memnunum. ekstra açıklama yapmıyor ama sorarsan hiçbir sorun cevapsız kalmıyor.ve sanırım hamileyim

Canım bişey olmaz merak etme okadar kolay zarar veremezsin.lekelenme bence iyi ben lekelendim ve hamile olduğumu öğrendim.insallah seninde pozitif olur.

Canım kan sonucun ne cikti

Günaydın cnm benm 10mm di

İns ins canım tek duam o benim de korkular bitmiyor ki kan yaparsın ikinci yapılır 10 güne kese kese görünür kalp
Ah benim korkuları saysam bitmez
Benimde aynı oldu test yaptır 2 gün sonra yine yaptır daha küçük kese görünmez haftaya gel yine bakalimlar ve ben hep tedirgin
Geç sahip olunca insan zaten varlığına inanıyor bide böyle olunca hep korku

9.gün kan da kesin çıkar
Hayırlısı inşallah, yarın gideyim.
Canım bişey olmaz merak etme okadar kolay zarar veremezsin.lekelenme bence iyi ben lekelendim ve hamile olduğumu öğrendim.insallah seninde pozitif olur.
Amin canım inşallah, güzel düşünmeye çalışıcam inşallah yerleşme lekesidir benimki de

Bende hiç yerleşme kanaması olmadı
Ama olan da oluyormuş panik yapma merkezle rahatlama adına konussaydin bi
Bana transfer olduğu gün hemşire hafif kanamalar olabilir ama çok pedi doldurucak kadar olursa bize haber varın demişti bence panik yapma cnm sakin ol bebişini dinle

Beni tam transferden sonra faranjit oldum öksürük aksırık deli gibi hapşırma ağlıyordum tam zamanında geçsin artık diye çok şükür bişey olmadı zaten hemşire demişti onunla alakası yok diye ama insan korkuyor tabi sen kastığın için kasığında ağrımış olabilir ee bide o kadar ilaç alıyoruz benm kasiklarim 15. Gün hala ağrıyor

Demekki hem kese hemde kalp atışını ikisini aynı anda görelim diye iki hafta sonra çağırdı beklemek çok zor ve heyecanlı

Evet sakin duruyorum su an aynen, gece bi delirmistim valla ne yalan soyliim su an rahatladim sizden de gelen yorumlarla

Tebrik ederim. Hayırlısıyla kucağınıza almanızı dilerim .

Ben 4-5 eczaneye sordum . Hangisi uygun fiyat verdiyse oradan aldım. Arada fiyat farkı oluyor bayağı . Hastanenin anlaştığı bir eczane yoktu

Arkadaşlarıma sordum depo çıkış fiyatını.. Aldığım eczacıda %5kar kattığını öğrendim. Öyle gonal-f 450 685 liraya aldım. Bilmiyorum uygun geldi diye düşünüyorum..
aldığım eczacıda aynı doktor ile tüp bebek yapmış ve yardımcı olacağını söylemiş..

Hanımlar birşey sorabilir miyim? Ben ders verdiğim için transferi ocak ayına bıraktım. Tedavim şimdi başlayacak.. Normalde adet tarihim 22 aralık olacaktı. Şimdi değişecek mi?
Doktor önce tedavi sürecinde karar verelim taze transfere dedi ama ben ara tatilde yapmak istediğimi belirtince dondurulmuş yapalım o zaman dedi.. Dondurulmuş tranaferde kaç adet dönemi bekleniyor.. Avantajı olur mu? Burada öyle şeyler okudum dondurulmuş daha başarılı oluyor diye.. Ben zaruriyet dolayısı ile istiyorum ama mantıklı mı?

Doğruluk payı nekadardır bilmiyorum ama dondurulmuş transferin şansı daha yüksek oluyo sanırım rahimde dinlendiği için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…