Ben hic aspirin kullanmadim, ignem var 2 tane ve fitil. Sizin kacinci gun test? Ve tekrar 2.ye test isteyecek mi? Benimki o konuda bilgi vermemisti, ayni dr a giden bi arkadasimdan istememis mesela. Ama burda cogu kisinden 2.ye test istenmis.Yaa tamam sizle aynı durumdayız o zaman inşllah benimde devam etmez lekelenme peki aspirini bıraktırdı mı doktorunuz
Anlamadım. Arkadaş sormuş ben de yanıtladım. Motivasyon kırıcı bir şey söylediğimi sanmıyorum.gokkusaginadusenbukalemun bisey sorucam sakin yanlış anlama bu konularda bilgin nedir
Yazik günah insanlara özellikle aynı durumları yaşadığımız kişilere böyle açıklama yapılr mi niye motivasyon dusuruyorsun
Doktorunla konuştun mu canım? Burda değerleri başta yavaş yükselip sonra sağlıklı gebelik geçiren bir sürü kişi var. İnşallah sıkı sıkı, sağlıkla tutunur bebeğin sanaAnladim cnm korktum açıkçasıinşallah yükselir
Anladim cnm korktum açıkçası.Biraz düşük gidiyor ama sonradan hızlı bir yükseliş olabilir. %60 dan fazla yükseliş normal kabul ediliyor.
Doktora yazdım daha görmedi ama korktum bende 7 senedir bebeğim olmasını bekliyorum hiç bilgi sahibi değilim hcg yukselisleriyle ilgili olarakDoktorunla konuştun mu canım? Burda değerleri başta yavaş yükselip sonra sağlıklı gebelik geçiren bir sürü kişi var. İnşallah sıkı sıkı, sağlıkla tutunur bebeğin sana
Canım değerin iki katı olmamışsa bile yüzde 79 artmış. %60 ve üstü artış normal kabul ediliyor. İçini ferah tut. Doktor da perşembe günü keseyi görmeye çağırdıysa demek ki her şey yolundaKizlar ya moralim çok bozuk .9 gün 225 çıkmıştı 11.gun 438 ikiye katlamamiş.bir oncekinde de öyle oldu o daha dusukten başlamıştı. Doktor artış var dedi Perşembe keseye çağırdı.ama benimde bu konuda inanın tecrübem çok ilerlemicek gene.bu son denememdi.umutlanmistim.
Ben bel kasik agrisi yaşadım herkes olumlu bakti agri yaşamayanlar neden ben yaşamıyorum dediAnlamadım. Arkadaş sormuş ben de yanıtladım. Motivasyon kırıcı bir şey söylediğimi sanmıyorum.
Biz bu platformu daha çok bilgi almak, bir şeyler öğrenmek için kullanıyoruz.
Bana bu soruya verebilecek cevabı yazabilir misin? Ona göre bileyim ne yazabileceğimi.
Benim de ilk değerlerim güzel artmıştı ama son değerlerim iki katına çıkmadı. Ama çok şükür keseyi gördükAnladim cnm korktum açıkçası
Doktora yazdım daha görmedi ama korktum bende 7 senedir bebeğim olmasını bekliyorum hiç bilgi sahibi değilim hcg yukselisleriyle ilgili olarakinşallah dediğin gibi olur sağlıkla kucağımıza alırız
Çok şükürBenim de ilk değerlerim güzel artmıştı ama son değerlerim iki katına çıkmadı. Ama çok şükür keseyi gördük
Ben kimseyi korkutmak istemedim. Olan sonucu ve olabilecek sonucu söyledim. Hepimiz korkuyoruz endişeliyiz. Kötü olduğunu düşündüğümüz konulara bile ince eleyip en yumuşak şekilde cevap vermeye çalışıyoruz. Bana bir daha yazmayın olur mu? Çünkü bu konuda beni anlayabileceğinizi sanmıyorum. Konuyu farklı yerlere çekip bir birimizin kalbini kırmayalım. İyi günler size.Ben bel kasik agrisi yaşadım herkes olumlu bakti agri yaşamayanlar neden ben yaşamıyorum dedi
Bende herkesin farklı rahat olun benim tutmaz sizin tutar dedim ki oyle de oldu.
Kimse doç prof değil burada net net doktorun normal dediğinin ustune yorum yapilmamali .
Olacak olan Olacak zaten neden umut etmek varken insanlara set vuruyorsun diyorum kadin korktum simdi falan yazmış çok mu güzel...
İnşallah görürsünüzÇok şükürdoktor normalde bugün test yaptığımda 500 u görürse haftaya pazartesi için keseyi görebiliriz demişti inşallah görebilir bende rahatlarim
Normalde 12. Günüm test fakat ben 11. Gün yapacağımBen hic aspirin kullanmadim, ignem var 2 tane ve fitil. Sizin kacinci gun test? Ve tekrar 2.ye test isteyecek mi? Benimki o konuda bilgi vermemisti, ayni dr a giden bi arkadasimdan istememis mesela. Ama burda cogu kisinden 2.ye test istenmis.
Valla korkuyorum çünkü aynı şeyleri yaşamaktan.6 yıldır uğraşıyorum çok yoruldum.hep haklı cikmaktan da yoruldum.Al buyur burdan yak ayy çıldıvıcaammm
Yahu bismillah bir durun bir sabır bir bekleyin .
Nasil olsa bir gün ölucez diye hiç bisey yapmayalım o zamann.
Nolur rahat olun oluruna bırakın neden kendi kendinize yapıyorsunuz bunu
Rahat olun stres en büyük etken .Valla korkuyorum çünkü aynı şeyleri yaşamaktan.6 yıldır uğraşıyorum çok yoruldum.hep haklı cikmaktan da yoruldum.
Canım aslında artış yüzde 93 olmuş ama yüksek değerle başladım çok daha iyi katlamasi lazımdı.benim rahim ince 6.7 ile transver oldum oyuzden kese gelişmiyor diye düşünüyorum.gercekten yanılmayi çok isterim mutlaka buraya yazacam.insallah sizin dediğiniz doğrudur.Canım değerin iki katı olmamışsa bile yüzde 79 artmış. %60 ve üstü artış normal kabul ediliyor. İçini ferah tut. Doktor da perşembe günü keseyi görmeye çağırdıysa demek ki her şey yolunda
Gerçekten tuhaf. Ben de özelde başladım ancak tahlilleri devlet hastanesinde yaptırdım. Hormon, genetik ve diğer tüm tahlilleri . Doktora tüp bebeğe başladığımı ve istedikleri testleri söyledim. Hemen yaptı. Demekki doktorlarla alakalı bir durum. Gerçekten yazık. Yardımcı olmak varken bu neyin kibiri anlamadımAynı şeyi bende yaşadım. Şehir hastanesine gidip özel bir hastanede tüp bebek sürecine başladığımı, ilk başta istenen tahlilleri ( amh, rubella, anti tpo, tsh,fsh, prolaktin.. ) yaptırmak istediğimi söyledim. İlla muayene etmeliyiz neye göre bunları istemişler, öyle isteyemeyiz böyle olmaz dedi.benim muayene edip görmem lazım gerekli olursa isterim dedi.ben çatalda muayene olmak istemeyince ( sadece kan vericem diye hazırlıklı gitmemiştim)beni azarlayıp git başka doktora söyle kim istiyosa istesin bu tahlilleri dedi.. sonra mecbur özele gidip yaptırmak zorunda kaldım
Ben 275 gördüm ilk değeriniziCanım aslında artış yüzde 93 olmuş ama yüksek değerle başladım çok daha iyi katlamasi lazımdı.benim rahim ince 6.7 ile transver oldum oyuzden kese gelişmiyor diye düşünüyorum.gercekten yanılmayi çok isterim mutlaka buraya yazacam.insallah sizin dediğiniz doğrudur.
Canım keseyi gördüğünde kaç haftalık çıktı bebişBen 275 gördüm ilk değerinizi
Benim son iki değerim de iki katına çıkmadı. 572 den 1010’a, 1010’dan 3 gün sonra 2728’e yükseldi. Ama keseyi gördük ve her şey yolundaymış.
Ah canım ya İnşallah böyle şeyler duyunca umut ediyorum.sabahtan beri okumadığım şey kalmadı.Ben 275 gördüm ilk değerinizi
Benim son iki değerim de iki katına çıkmadı. 572 den 1010’a, 1010’dan 3 gün sonra 2728’e yükseldi. Ama keseyi gördük ve her şey yolundaymış.
Her doktor aynı olmuyor işte. Ben ordan çıktığımda çok aglamıştım. Zaten zor bir süreç okumuş doktor olmuş ama şu durumda beni neden daha zora soktu diye. Birde o tahlillere bin lira gibi bi ücret ödeyip yaptırmak zorunda kalmıştımGerçekten tuhaf. Ben de özelde başladım ancak tahlilleri devlet hastanesinde yaptırdım. Hormon, genetik ve diğer tüm tahlilleri . Doktora tüp bebeğe başladığımı ve istedikleri testleri söyledim. Hemen yaptı. Demekki doktorlarla alakalı bir durum. Gerçekten yazık. Yardımcı olmak varken bu neyin kibiri anlamadım