Kasım Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

Yaa tamam sizle aynı durumdayız o zaman inşllah benimde devam etmez lekelenme peki aspirini bıraktırdı mı doktorunuz
Ben hic aspirin kullanmadim, ignem var 2 tane ve fitil. Sizin kacinci gun test? Ve tekrar 2.ye test isteyecek mi? Benimki o konuda bilgi vermemisti, ayni dr a giden bi arkadasimdan istememis mesela. Ama burda cogu kisinden 2.ye test istenmis.

Anlamadım. Arkadaş sormuş ben de yanıtladım. Motivasyon kırıcı bir şey söylediğimi sanmıyorum.

Biz bu platformu daha çok bilgi almak, bir şeyler öğrenmek için kullanıyoruz.

Bana bu soruya verebilecek cevabı yazabilir misin? Ona göre bileyim ne yazabileceğimi.

Anladim cnm korktum açıkçası inşallah yükselir
Doktorunla konuştun mu canım? Burda değerleri başta yavaş yükselip sonra sağlıklı gebelik geçiren bir sürü kişi var. İnşallah sıkı sıkı, sağlıkla tutunur bebeğin sana

.Biraz düşük gidiyor ama sonradan hızlı bir yükseliş olabilir. %60 dan fazla yükseliş normal kabul ediliyor.
Anladim cnm korktum açıkçası
Doktorunla konuştun mu canım? Burda değerleri başta yavaş yükselip sonra sağlıklı gebelik geçiren bir sürü kişi var. İnşallah sıkı sıkı, sağlıkla tutunur bebeğin sana
Doktora yazdım daha görmedi ama korktum bende 7 senedir bebeğim olmasını bekliyorum hiç bilgi sahibi değilim hcg yukselisleriyle ilgili olarak inşallah dediğin gibi olur sağlıkla kucağımıza alırız

Canım değerin iki katı olmamışsa bile yüzde 79 artmış. %60 ve üstü artış normal kabul ediliyor. İçini ferah tut. Doktor da perşembe günü keseyi görmeye çağırdıysa demek ki her şey yolunda

Ben bel kasik agrisi yaşadım herkes olumlu bakti agri yaşamayanlar neden ben yaşamıyorum dedi

Bende herkesin farklı rahat olun benim tutmaz sizin tutar dedim ki oyle de oldu.

Kimse doç prof değil burada net net doktorun normal dediğinin ustune yorum yapilmamali .

Olacak olan Olacak zaten neden umut etmek varken insanlara set vuruyorsun diyorum kadin korktum simdi falan yazmış çok mu güzel...

Benim de ilk değerlerim güzel artmıştı ama son değerlerim iki katına çıkmadı. Ama çok şükür keseyi gördük

Ben kimseyi korkutmak istemedim. Olan sonucu ve olabilecek sonucu söyledim. Hepimiz korkuyoruz endişeliyiz. Kötü olduğunu düşündüğümüz konulara bile ince eleyip en yumuşak şekilde cevap vermeye çalışıyoruz. Bana bir daha yazmayın olur mu? Çünkü bu konuda beni anlayabileceğinizi sanmıyorum. Konuyu farklı yerlere çekip bir birimizin kalbini kırmayalım. İyi günler size.

Ben hic aspirin kullanmadim, ignem var 2 tane ve fitil. Sizin kacinci gun test? Ve tekrar 2.ye test isteyecek mi? Benimki o konuda bilgi vermemisti, ayni dr a giden bi arkadasimdan istememis mesela. Ama burda cogu kisinden 2.ye test istenmis.
Normalde 12. Günüm test fakat ben 11. Gün yapacağım Canım bazen değer yüksek çıkınca istemeyebiliyor ama Bu tamamen doktoruna bağlı benim doktorum istiyor mesela

Valla korkuyorum çünkü aynı şeyleri yaşamaktan.6 yıldır uğraşıyorum çok yoruldum.hep haklı cikmaktan da yoruldum.

Valla korkuyorum çünkü aynı şeyleri yaşamaktan.6 yıldır uğraşıyorum çok yoruldum.hep haklı cikmaktan da yoruldum.
Rahat olun stres en büyük etken .

Zor süreçler ilaclar tekrar tekrar aynı şeyler ama hepsinde ayrı umut var

Sonra üzülürsünüz niye keyifsiz geçirdim bu günleri diye .

Canım aslında artış yüzde 93 olmuş ama yüksek değerle başladım çok daha iyi katlamasi lazımdı.benim rahim ince 6.7 ile transver oldum oyuzden kese gelişmiyor diye düşünüyorum.gercekten yanılmayi çok isterim mutlaka buraya yazacam.insallah sizin dediğiniz doğrudur.

Gerçekten tuhaf. Ben de özelde başladım ancak tahlilleri devlet hastanesinde yaptırdım. Hormon, genetik ve diğer tüm tahlilleri . Doktora tüp bebeğe başladığımı ve istedikleri testleri söyledim. Hemen yaptı. Demekki doktorlarla alakalı bir durum. Gerçekten yazık. Yardımcı olmak varken bu neyin kibiri anlamadım

Ben 275 gördüm ilk değerinizi

Benim son iki değerim de iki katına çıkmadı. 572 den 1010’a, 1010’dan 3 gün sonra 2728’e yükseldi. Ama keseyi gördük ve her şey yolundaymış.

Ben 275 gördüm ilk değerinizi

Benim son iki değerim de iki katına çıkmadı. 572 den 1010’a, 1010’dan 3 gün sonra 2728’e yükseldi. Ama keseyi gördük ve her şey yolundaymış.
Ah canım ya İnşallah böyle şeyler duyunca umut ediyorum.sabahtan beri okumadığım şey kalmadı.

Kızlar doktorum kahverengi akıntının normal olduğunu söyledi kırmızıya dönerse akıntı değilde kanama olursa proluton depot kalçadan iğne vurulmamı söyledi allahım hayırlısıyla birşey olmadan devam etsek keşke

Her doktor aynı olmuyor işte. Ben ordan çıktığımda çok aglamıştım. Zaten zor bir süreç okumuş doktor olmuş ama şu durumda beni neden daha zora soktu diye. Birde o tahlillere bin lira gibi bi ücret ödeyip yaptırmak zorunda kalmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…