Kasım Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

ya arkadaşlar benim donmuş tek 6. gün embriyosu transfer edilmişti. 8. gün akşam değerim 140 çıkmıştı dün transfer sonrası 11. günümdü 506 çıktı. tek emriyo ama bu değerlerle ikiz olma ihtimali var mı ? doktorum 36 yaşında olmama rağmen ikiz istemediğim için tek embriyo transfer etmişti ama bazen bölünebiliyor demişti. değerler beni düşündürdü. rabbim her isteyene sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşallah

Benim 5. Gün embriyosu 11. Gün 572,9 çıkmıştı. İki gün önce keseyi gördük. Tekti. Tüp bebekte normalden biraz fazla çıkıyormuş.

canım transferin 8. gün 140 çıktı dün 11. günde 506 çıktı gidişat iyi gibi ama doktor cuma tekrar yaptır dedi
Canım çok güzel değerin artışa bakınca ikiz gibi duruyor ama bazen bir anda yüksek artışlar olabiliyor. Yani demem o ki tek olabilir ama çiftte olabilir önemli olan içinde en az 1 tane sağlıklı bebeğin olması çok sevindim

Bence uygun . Ben 4 kutu gonal f 450 ve 6 kutu cedrotide toplam 4100 verdim . Ancak bu fiyata zor buldum . Diğer eczaneler 5900 istemişti

Bu tedirginliğimiz hiç bitmiycek sanırım kandan sonra kese telaşı kalp atışı,yok hareket ettimi etmedimi sağlıklı olsunlarda bunlar tatlı telaşlarımız olarak kalsın

BEnim de güzel yumurtalarim varmış
İlaclarimi aldım saat 8 de yapcam ignemi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…