ANNE ADAYI | TARİH | Sonuç |
| 26 Ekim 1.Kalite 5.gun embriyosu transfer oldu | |
M Meltem _13 | 26 Ekim 4.gun embriyosu transfer oldu | |
E Eefuliimm | 5.gun embriyosu Transfer oldu | |
S Sinovac | 28 Ekim 2 tane 3.gun embriyosu transfer oldu | |
A aaa1234 | 28 Ekim 2.gun embriyosu transfer oldu | |
A Ay42 | 28 Ekim 3 ya da 4. gün dondurulmuş çift embriyo transfer oldu | |
| 1 Kasım taze 5.gun embriyo transfer oldu | |
N nur-80 | 1 Kasım 2 tane 3.gun embriyosu transfer oldu | |
Z zeynep44044 | 1 Kasım taze 5.gun embriyosu transfer oldu | |
H Haya-lim | 1 Kasım transfer oldu | |
| 2 Kasım 3.gun embriyosu transfer oldu | |
S Sebepsizk | 2 Kasım 5.gun 4Aa ve 3Aa embriyo transfer oldu | |
| 3 Kasım 5.gun embriyosu transfer oldu | |
C cocuk bekleyen | 5.gun EmbRySU | |
X xnobodyx | 4 Kasım 3.gun çift embriyo transfer oldu | |
| 4 Kasım dondurulmuş 5.gun Bb embriyosu transfer oldu | |
T Tomaaa | 4 Kasım taze 3.gun embriyosu transfer oldu | |
K Karamsar cad | 5 Kasım transfer oldu | |
| 5 Kasım 5.gun embriyosu transfer oldu | |
K kardelen yuce | 8 Kasım 5.gun embriyosu transfer oldu | |
N nekoo | 8 Kasım 5.gun iyi kalite embriyo transfer oldu | |
N nuray1033 | 10 Kasım 2 tane 3Aa 2Bb 5.gun embriyosu transfer oldu | |
| 11 Kasım 6.gun donmuş embriyo transfer oldu | |
| ||
S Siyahhhinci | 5.GuN EmbriyoSu | |
| ||
| Transfer olacak | |
| Transfer olacak | |
Z Zeynepkur | Transfer olacak | |
S Saturnyildizi | Transfer olacak | |
| Transfer olacak | |
| ____ | OPU olacak |
| Transfer olacak | |
| ||
| 6 ARALİK | OPU oLduM |
Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olan Arkadaşlarımtoplanalım
Adım Adım tedavimizin hikayesini yazalım
Rabbim Sonu Mutlu biten bir hikaye yazmayı nasip etsin tabii en önemlisi bizim için hayırlı olacak olanı versin
Bizim tüp bebek tedavisine yönelme sebebimiz spermiyogram testindeki değerlerin düşük çıkması oldu.
Eşime varikosel teşhisi konuldu ve ardından ameliyat oldu. Gel gelelim ki sonuç değişmedi takviyeler de ciddi anlamda sonucu değiştirmedi. Biz de Tüp Bebek tedavisine başlamak için adım attık. Herhangi bir aşılama geçmişim yok çünkü değerler aşılama için yeterli değil.
Adetimin 2.gunu tekrar hormon testlerim yapılacak.
Bittikten sonraki 5 gün içinde Rahim filmi çektirecegim
Bakalım Sonrasii Allah Kerim
Merhabalar bu ay tüp bebek tedavisine bende başlayacağım hayırlısıyla inşallah. Ekimin başında gittik bizde doktora regl 2. Günü tekrar gideceğim. iğne ile başlayacağım sürece . Benimde eşimde azospermi var haraketli sayısı 3-5 tane . Benimde yaşım 32 ama yumurtalık rezervim azalmışTüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olan Arkadaşlarımtoplanalım
Rabbim Sonu Mutlu biten bir hikaye yazmayı nasip etsin tabii en önemlisi bizim için hayırlı olacak olanı versin
Bizim tüp bebek tedavisine yönelme sebebimiz spermiyogram testindeki değerlerin düşük çıkması oldu.
Eşime varikosel teşhisi konuldu ve ardından ameliyat oldu. Gel gelelim ki sonuç değişmedi takviyeler de ciddi anlamda sonucu değiştirmedi. Biz de Tüp Bebek tedavisine başlamak için adım attık. Herhangi bir aşılama geçmişim yok çünkü değerler aşılama için yeterli değil.
Çıkar hiç ümitsizliğe kapılma sonuçta tüp bebek bu tür durumlarda yapılan bir tedavi olmaz denilen neler oluyor 1 tanesi bile yeterli yeter ki kaliteli olsun kalitesiz olup çok olmasından iyidir böyle düşünmek lazımMerhabalar bu ay tüp bebek tedavisine bende başlayacağım hayırlısıyla inşallah. Ekimin başında gittik bizde doktora regl 2. Günü tekrar gideceğim. iğne ile başlayacağım sürece . Benimde eşimde azospermi var haraketli sayısı 3-5 tane . Benimde yaşım 32 ama yumurtalık rezervim azalmış5 tane göründü.Bunun için tüp bebek tutma ihtimali %30-40 lara düşüyormuş İnşallah 1-2 tane sağlam kaliteli yumurta çıkar.
Amiiinn inşallahÇıkar hiç ümitsizliğe kapılma sonuçta tüp bebek bu tür durumlarda yapılan bir tedavi olmaz denilen neler oluyor 1 tanesi bile yeterli yeter ki kaliteli olsun kalitesiz olup çok olmasından iyidir böyle düşünmek lazımben inanıyorum Rabbim vermeyecegi şeyin hayalini kurdurmaz dua edelim
Evet gerçekten öyle ama önemli olan stres yapmamamız bu zaten başlı başına zor bir süreç bir de biz kendimizi yipratmamaliyiz her şey olacağına varıyor sonuç olarakAmiiinn inşallahDoğru dediğin gibi bir tane kaliteli yetiyor çok zor bir süreç ve bekleyiş. İsteyen herkese hayırlısı ile bebeğini nasip etsin inşallah
Kesinlikle öyleEvet gerçekten öyle ama önemli olan stres yapmamamız bu zaten başlı başına zor bir süreç bir de biz kendimizi yipratmamaliyiz her şey olacağına varıyor sonuç olarak
İnşallah güzel gelişmelerimiz olur . Yazarız gün gün buraya :) ben adet olmadım henüz iple çekiyorumKesinlikle öyleinşallah güzel gelişmeleri birbirimiz ile paylaşırız mutluluk paylaştıkça güzel :)
Dimiiiİnşallah güzel gelişmelerimiz olur . Yazarız gün gün buraya :) ben adet olmadım henüz iple çekiyorumne kadar değişik normalde olmayim diye dua ederken şimdi böyle Hayat garipliklerle dolu
HaHAHaHh evet ya hamile kalırsak aynı zamanlarda olduğu için aynı zamanlsrda da doğum yapar kucaklarımiza alırızDimiiibende aynen dört gözle bekleyeceğim hiç aklıma gelmezdi hamile kalırsak inşallah 9 ay rahatız regl megl yok bunun düşüncesi bile güzel
Ayyy hadi inşallah ne güzel olurHaHAHaHh evet ya hamile kalırsak aynı zamanlarda olduğu için aynı zamanlsrda da doğum yapar kucaklarımiza alırız
Ayyyy insallahhhhAyyy hadi inşallah ne güzel olurdua saatine denk gelsin de duyulsun sesimiz
Ben ağustos ayında başladım tüp bebeğe ekim ayında yumurta toplandı tahminimce kasımda transfer olacak hayırlısıylaTüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olan Arkadaşlarımtoplanalım
Ay hadi hayırlısı olsun inşallah güzel haberleri vermekte nasip olurBen ağustos ayında başladım tüp bebeğe ekim ayında yumurta toplandı tahminimce kasımda transfer olacak hayırlısıyla
İnşallahAy hadi hayırlısı olsun inşallah güzel haberleri vermekte nasip olur
Ben 20 günde olur diye okumuştum internette neden ara açıldı Ağustostan bu yana epey zaman geçmiş aslında ben mi yanlış biliyorumİnşallah
Canım gittik kistim vardı onu yok ettik ilaçla ama 2. Sefer gitti işte eylülde başladık ekimde yumurta toplandı fazla yumurta toplandığı için doktor dondurup iki adet dönemi bekletiyor dahaBen 20 günde olur diye okumuştum internette neden ara açıldı Ağustostan bu yana epey zaman geçmiş aslında ben mi yanlış biliyorum
Anladım canım geç olsun güç olmasınCanım gittik kistim vardı onu yok ettik ilaçla ama 2. Sefer gitti işte eylülde başladık ekimde yumurta toplandı fazla yumurta toplandığı için doktor dondurup iki adet dönemi bekletiyor daha