- 25 Aralık 2016
- 2.026
- 3.691
ay bana nasıl umut oldunuz anlatamam.benimde ayın 29 u gibi transferim var. tek embriyom kaldı orta kalite diye üzülüp duruyorum. demek umut var.bu 2.denemem olacak.Merhabalar Bursa'dan katılıyorum aranıza 5 Kasım'da 5. Gün embriyomuz orta kalite transfer edildi. 3 . Tüp bebek tedavisi denememdi . 12. Gün kan sonucum 823 çıktı haftaya kese kontrolü için gideceğiz bana da zaman gecmiyor kesinlikle ..
İnşallah canımBenimde 14 ten 6 si gelismemis 8 ine mikro enj yapilmis ilk gun 4 kalmis cok korkuyirum insallah hepsi son gune kalir
Tesekkurlerİnşallah canım
Bu işler hiç belli olmuyor valla dua etmekten başka bir şey gelmiyor elimizdenTesekkurler
arkadaşlar tutunca tutuyor yaaa..Kalite tabiki önemli ama tek kriter değil.Yaş, kalite, stress yönetimi ... ve daha birçok şey işin içine giriyor.Birazda şans ve nasipay bana nasıl umut oldunuz anlatamam.benimde ayın 29 u gibi transferim var. tek embriyom kaldı orta kalite diye üzülüp duruyorum. demek umut var.bu 2.denemem olacak.
Ben ilk iki denememde o kadar stresliydim ki anlatamam bu sonuncusunda saldım kendimi benimde son tek embriyomuz kalmıştı amaan olmazsa olmasın dedim bıraktım tamamen düşünce olarak fiziksel olarak elimden gekeni yaptımay bana nasıl umut oldunuz anlatamam.benimde ayın 29 u gibi transferim var. tek embriyom kaldı orta kalite diye üzülüp duruyorum. demek umut var.bu 2.denemem olacak.
ah inşallah. sağlıkla kavuşun innşallah bebeğinize sımsıkı tutunsun hiiç bırakmasın. bu sağlıklı beslenme işi beni çok strese sokuyo.umarım başarabilirimBen ilk iki denememde o kadar stresliydim ki anlatamam bu sonuncusunda saldım kendimi benimde son tek embriyomuz kalmıştı amaan olmazsa olmasın dedim bıraktım tamamen düşünce olarak fiziksel olarak elimden gekeni yaptım
-her gün cig kabak çekirdeği
-cig badem, çiğ ceviz
-kefir
-avokado,brokoli, kivi, armut,elma, mandalina
-haslanmis.yumurta
-yogurt
-haftada iki defa bakliyat
-haftada bir defa balık
Yedim ve sonucumu bekledim çok şükür oldu. Birde ibni Sina'nin incir kürü varmış ben onu yaptım her tedavide kabız olurdum asla olmadım has zeytinyağı içinde beklemiş incir yedim her sabah bir tane hemde hamile kalmayı kolaylaştırıyormus güzel haberlerinizi duyarım inşallah
Merhaba teşekkür ederim inşallahMerhaba öncelikle hayırlı olsun sağlıkla gelişir inşBursa’da hangi doktora gidiyorsunuz acaba
Saydığım şeylerin bı cogundan nefret ediyorum ama mecbur hissederek yedim sizde sonucunuzu düşünüp stres yapmayınah inşallah. sağlıkla kavuşun innşallah bebeğinize sımsıkı tutunsun hiiç bırakmasın. bu sağlıklı beslenme işi beni çok strese sokuyo.umarım başarabilirim
Teşekkür ederim merak ettiğim buyduBen Kayseri'de tedavi görüyorum her opuda 4000 ödedik biz
Şartlar ne ki tam olarak? Ben 5 yıl sigortalı olma, 2 iğneyle yapılmış başarısız aşılama, 3 yıl evlillk diye biliyorum yanlış mı biliyorum kiRapor için şartlar var o şartları karşılarsan rapor veriyor bahcecide anlatmışlardı da ben karşılamadığım alamadım
Guzel sonuclar olur insallah birde ikiz olursa bomba olurMerhaba kızlar benimde bugün transferin 2. Günü dün transfer oldum. Dondurulmuş 5. Gün embriyosu. 2 tane heyecanla beklememe başladım
Günaydın canımgünaydınlar ne var ne yok hatunlarrrr...
İncir kürünü denicem mutlaka, bende hergün kabak çekirdeği avokado yiyorum diğerlerini de denicem brokoli hariçBen ilk iki denememde o kadar stresliydim ki anlatamam bu sonuncusunda saldım kendimi benimde son tek embriyomuz kalmıştı amaan olmazsa olmasın dedim bıraktım tamamen düşünce olarak fiziksel olarak elimden gekeni yaptım
-her gün cig kabak çekirdeği
-cig badem, çiğ ceviz
-kefir
-avokado,brokoli, kivi, armut,elma, mandalina
-haslanmis.yumurta
-yogurt
-haftada iki defa bakliyat
-haftada bir defa balık
Yedim ve sonucumu bekledim çok şükür oldu. Birde ibni Sina'nin incir kürü varmış ben onu yaptım her tedavide kabız olurdum asla olmadım has zeytinyağı içinde beklemiş incir yedim her sabah bir tane hemde hamile kalmayı kolaylaştırıyormus güzel haberlerinizi duyarım inşallah
İnşallah tutunur da sizle olur bebişleriniz Rabbim güzel haber almayı nasip etsin inşallahMerhaba kızlar benimde bugün transferin 2. Günü dün transfer oldum. Dondurulmuş 5. Gün embriyosu. 2 tane heyecanla beklememe başladım
Belki kişinin durumuma göre değişiyodur rahimde kalınlaşma olmayanlara iyi geliyodur ama bana transfer sonrası sözlü ve yazılı olarak nane maydonoz nar yemememi söylediler gerçi benimkide kimyasal gebelik olduÖyle mi? Buradaki çoğu kadın narın rahim için çok faydası olduğunu söylemişti. Ben de sürekli tükettim. Tüketmeye de devam ediyorum.Ben bunu tekrar araştırayım. Ama ben faydasını gördüm. Transferden pozitif sonuç aldım.