Kasım Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

bugün 10.günüm erken gebelik testi yaptım halaaaa 2.çizgi aşırı belli değil.. demek ki sonuna kadar beklemek gerekiyor.. Devam eder mi bilmem ama en azından hamile kalabiliyormuşum:))))

Eklentiler

• IMG_20211118_113630.jpg
    IMG_20211118_113630.jpg
    60,2 KB · Görüntüleme: 51
bugün 10.günüm erken gebelik testi yaptım halaaaa 2.çizgi aşırı belli değil.. demek ki sonuna kadar beklemek gerekiyor.. Devam eder mi bilmem ama en azından hamile kalabiliyormuşum:))))
Bu gayet belirginleşmiş. Normal kaset testler bence daha güvenilir 🥰

İncir kürünü denicem mutlaka, bende hergün kabak çekirdeği avokado yiyorum diğerlerini de denicem brokoli hariç 🙈 zaten avokadoyu zor yiyom bir tadı da yok yani
Bende zar zor yiyorum limonla falan 🥺
İncir kürünü denicem mutlaka, bende hergün kabak çekirdeği avokado yiyorum diğerlerini de denicem brokoli hariç 🙈 zaten avokadoyu zor yiyom bir tadı da yok yani 🤔

Hayırlı uğurlu olsun bence gayet belirgin gözle gorunur şekilde Allah sağlıkla devam ettirsin inşallah 😍

Kızlar merhabalar, benim transfere 2 gün kala kızımda su çiçeği belirtisi çıkınca transferim iptal edilmişti. Bugün kızımın sonucu cikti su çiçeği değilmiş. Transferde boşuna iptal oldu ama canımız sagolsun ne yapalım risk almamış olduk diye düşünüyorum. Şimdi adetimi bekliyorum birkaç güne tekrar başlayacağız transfer hazirligina😬

Yumusakken değil mi öyle benimde hoşuma gidiyor sertken yemek eziyet gibi geliyor 😊
Sertken çok kötü zaten. Aldığınız abokadoyu elma ya da muzun yanına koyup gazete kağıdına sarıp karanlık bir yerde iki üç bekletin. Misss gibi oluyor. 😋Bir tanesinin tamamını yiyemeseniz çekirdekli olan yarısının üzerine limon sıkıp streç filme sarıp buzdolabında bekletebilirsiniz. 🥰

kızlar sonucum çıktı. 8 kasım transfer oldum test tarihim 17 siydi. 177 çıkmış. Ayy ne düşüneyim bilemiyorum. Dr. şu an hamilesin dedi:anneadayı: ama yarın 2katına çıkması önemli dedi.Ben gebelik yok diye son zamanlarda pek dikkat etmedim.Yatakta saatlerce gerindim... Sizce değer düşük mü??
Yaaaa şuan çok sewindim biliyor musun kendim almış kadar sewindimmmmm🤲🏻🤲🏻🤲🏻İnşallah daha da güzel haberler alırsın🤲🏻🤲🏻🤲🏻Ay resmen gözlerim dolduuuuuu🥺🥺🤲🏻🤲🏻🐣🐣

Kacinci gun embriyosuydu acaba?
Benim de 5.gun embriyosu,12 Kasim'da transfer edildi.
3 gundir kaset testlerle yapiyorum hic cizgi goremedim.
Cok mu erken davraniyorum acaba?
Test gunum 19unda,Pazar gunu.
Simdiye kadar cikmasi gerekmez miydi acaba?
Tecrubeliler fikir verirse cok sevinirim,baya agladim olmayacak diye😬

Kacinci gun embriyosuydu acaba?
Benim de 5.gun embriyosu,12 Kasim'da transfer edildi.
3 gundir kaset testlerle yapiyorum hic cizgi goremedim.
Cok mu erken davraniyorum acaba?
Test gunum 19unda,Pazar gunu.
Simdiye kadar cikmasi gerekmez miydi acaba?
Tecrubeliler fikir verirse cok sevinirim,baya agladim olmayacak diye😬
Coook erken .

Transfer tarihi sayılmıyor daha yeni başlayacak kana karışmaya gebelik Hormonu 9.gunu bi doldurun bakarsınız sonra idrarla

X