Kasım Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

canım benimki devam eder mi bilmiyorum.Bu konudan tamamıyla bağımsız olarak yazıyorum.
Tatlım 4. gün yaptım bembeyaz
5. gün yaptım, çizgi var mı yok mu ışıklara tutarak bakıyorum ama test çizgisi mi yoksa bir çizgi var mı belli değil...
6.gün bembeyaz
7.gün yapmadım
8.gün idrar testi (hem kaset hem erken gebelik yine bembeyaz)
9.gün kan verme günüm.Ne de olsa yok diye 1.5 gün de sonuç veren yere gittim. Vee bugün sonuç iyi gibi. Burda bana çok destek olan oldu.Günlerce ağladım.Stress yapma dediler ama dayanamadım.inşallah benimki sağlıklı devam eder,sen de pozitifi görürsün

benimkli de 5. gün embrityosu.10.gün de idrarda hala çizgi çok silik.Seninki şu an erkenin de erkeni canım

Ver ver vala çok ihtiyacım var
beta istenilen gün 40 50 70 100 vs çıktı diyelim normalde beta nin vücuda ne zaman yayıldığını hekimler biliyor ve istedikleri gün ki test sonucu düşük gelince demin dediğim rakamlar gibi 2 gün sonra tekrar yap sağlıklı mı ilerliyor yavaş mi yoksa kimyasal mi bir görelim diyor amaç sağlıklı gebelik mi onu ongorebilmek

ama senin sonucun çıktı 300 600 vs diyor ki tamam verilerimize göre beta güzel yükselmiş beklenen gün de ki değerin gününe uygun çıkınca tamam direk gel diyor

çünkü beta hormonu zaten trasfer sonrasi 7-8.gunde sonra artmaya başlıyor eğer gebelik varsa

Hmm mutlaka artmıştır diyorsun direk 650 olmadı

Hmm mutlaka artmıştır diyorsun direk 650 olmadı
E herhalde neden mesela 12.gun diyor çoğu merkez çünkü o güne kadar bir değer görmek istiyorlar

Hemen 11.gunun gecesi beta yayilmiyor ya vücuda

Veya 9.gun isteyen kurumlarda var onlar da aynı mantık da

Saglikla kucaginiza alin insallah
9.gunum test gunu.Yarin yapmayip,ctesi erken test yaparim artik Cok tesekkur ederim benimle paylastiginiz icin.
Guzel sonucumu ben de iletirim pazar gunu size insallah

Merhaba yumurta toplama işleminin yapıldığı gün embriyo takibi açısından 0. gün mü sayılıyor? Dün yumurta toplama oldu yani 0. gün, bugün 1, yarın 2, cumartesi 3, pazar 4, pazartesi 5 olarak mı dikkate almalıyım?

Yumurta toplanılan gün sayılmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…