Canim benim hayirli olsun cizgi gayet belli benceebugün 10.günüm erken gebelik testi yaptım halaaaa 2.çizgi aşırı belli değil.. demek ki sonuna kadar beklemek gerekiyor.. Devam eder mi bilmem ama en azından hamile kalabiliyormuşum:))))
çok sağ ol canım :)::)canım beta 177 çıktı.. ama işte bakalım yarın katlanacak mıCanim benim hayirli olsun cizgi gayet belli bencee
Bu gayet belirginleşmiş. Normal kaset testler bence daha güvenilirbugün 10.günüm erken gebelik testi yaptım halaaaa 2.çizgi aşırı belli değil.. demek ki sonuna kadar beklemek gerekiyor.. Devam eder mi bilmem ama en azından hamile kalabiliyormuşum:))))
tatlım senin ilk beta hcg ne çıkmıştı?Bu gayet belirginleşmiş. Normal kaset testler bence daha güvenilir
214 çıkmıştı canım. Sonraki 572tatlım senin ilk beta hcg ne çıkmıştı?
Hep hep hep olumlu düşün. Olumsuzu asla çağırma. Endişelensen bile kafandan atacak bir şeyler bul. Yarın kesin ikiye katlanacak de. Buna canı gönülden İnantatlım senin ilk beta hcg ne çıkmıştı?
Bende zar zor yiyorum limonla falanİncir kürünü denicem mutlaka, bende hergün kabak çekirdeği avokado yiyorum diğerlerini de denicem brokoli hariçzaten avokadoyu zor yiyom bir tadı da yok yani
İncir kürünü denicem mutlaka, bende hergün kabak çekirdeği avokado yiyorum diğerlerini de denicem brokoli hariçzaten avokadoyu zor yiyom bir tadı da yok yani
Hayırlı uğurlu olsun bence gayet belirgin gözle gorunur şekilde Allah sağlıkla devam ettirsin inşallahbugün 10.günüm erken gebelik testi yaptım halaaaa 2.çizgi aşırı belli değil.. demek ki sonuna kadar beklemek gerekiyor.. Devam eder mi bilmem ama en azından hamile kalabiliyormuşum:))))
Bence gayet güzel değerin inşllah güzel güzel katlar tek embriyo mu çift embriyomuçok sağ ol canım :)::)canım beta 177 çıktı.. ama işte bakalım yarın katlanacak mı
Avokadoyu yeterince olgunlaştırsanız çok lezzetli oluyor. Tıpkı muz, cennet hurması gibi. Olgunlaşmamış hali ne kadar kötüyse olgunlaşmış hali de bir o kadar lezzetli.Bende zar zor yiyorum limonla falan
Yumusakken değil mi öyle benimde hoşuma gidiyor sertken yemek eziyet gibi geliyorAvokadoyu yeterince olgunlaştırsanız çok lezzetli oluyor. Tıpkı muz, cennet hurması gibi. Olgunlaşmamış hali ne kadar kötüyse olgunlaşmış hali de bir o kadar lezzetli.
Sertken çok kötü zaten. Aldığınız abokadoyu elma ya da muzun yanına koyup gazete kağıdına sarıp karanlık bir yerde iki üç bekletin. Misss gibi oluyor.Yumusakken değil mi öyle benimde hoşuma gidiyor sertken yemek eziyet gibi geliyor
Yaaaa şuan çok sewindim biliyor musun kendim almış kadar sewindimmmmmkızlar sonucum çıktı. 8 kasım transfer oldum test tarihim 17 siydi. 177 çıkmış. Ayy ne düşüneyim bilemiyorum. Dr. şu an hamilesin dediama yarın 2katına çıkması önemli dedi.Ben gebelik yok diye son zamanlarda pek dikkat etmedim.Yatakta saatlerce gerindim... Sizce değer düşük mü??
Kacinci gun embriyosuydu acaba?bugün 10.günüm erken gebelik testi yaptım halaaaa 2.çizgi aşırı belli değil.. demek ki sonuna kadar beklemek gerekiyor.. Devam eder mi bilmem ama en azından hamile kalabiliyormuşum:))))
Bende şahin beye gidiyorum ilk denemem bugün negatif çıktı sonucum iyi kalitede iki embriyo transferi olmuştu ama tamamen şans kısmet işi demek kiMerhaba teşekkür ederim inşallahben bursa Acıbadem hastanesi şahin zeterogluna gidiyorum
amin canım inşallahHayırlı uğurlu olsun bence gayet belirgin gözle gorunur şekilde Allah sağlıkla devam ettirsin inşallah
Coook erken .Kacinci gun embriyosuydu acaba?
Benim de 5.gun embriyosu,12 Kasim'da transfer edildi.
3 gundir kaset testlerle yapiyorum hic cizgi goremedim.
Cok mu erken davraniyorum acaba?
Test gunum 19unda,Pazar gunu.
Simdiye kadar cikmasi gerekmez miydi acaba?
Tecrubeliler fikir verirse cok sevinirim,baya agladim olmayacak diye