Kasım Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

Konya novafertil tüp bebek merkezin de fuat hoca yaptı.
Hsg de cektireyim bi doktorumla iyice konusayim 💆‍♀️
Onlara kalsa hap kullanacam her ay öyle gelecek adetim. neden gelmedigini arastirma falan yok. Ben kendim arastira arastira dusunuyorum yapisiklik olabilecegini .kac kez gittim aradim baska bir sorun olabilir mi diye bakilsin diye .
Ismini duymuştum başarılı olduğunu da duydum ama işte bazen aksilikler olabiliyor bence rahim filmi cekilmende fayda var bunca emeği heba etmemek lazım çok geçmiş olsun rabbim inşallah tez zamanda yüzünü guldursun inşallah cnm

Yanılmıyorsam ağustosta şartlar değişti canım maalesef yeni şartları karşılayamadım🤭
Zaten çok kolay sart koşmuşlardi çok yardımcı oluyorlardi çünkü 😝hey allahım yarabbim ama devlet bas bas bagirmayi bilir en az 3 çocuk diye devlet diyor ki çocuk yapabiliyirsan yap yapamıyorsan şartları zorlama🙊🙊🙈🙈ban yemezsek iyi🙋😶🙊

Bana da doktorum aksine narı yemememi söylemişti hergün bir dilim ananas tavsiye etmişti
Öyle mi? Buradaki çoğu kadın narın rahim için çok faydası olduğunu söylemişti. Ben de sürekli tükettim. Tüketmeye de devam ediyorum. 🤷🏼‍♀️ Ben bunu tekrar araştırayım. Ama ben faydasını gördüm. Transferden pozitif sonuç aldım.

ahh canımmm:KK61::KK61::KK61:seni o kadar iyi anlıyorum ki... kan testini sağlık ocağına verdim. Sonuç yarın çıkar. Normalde çok sabırsızım ama biliyorum ki yok.yok işte.. tahminim 2 ay sonra tekrardan transfer yapılır. Tabi bir problem çıkmazsa. Allah ikimize de sabır versin canım
Bende seni çok iyi anlıyorum 🥺🥺🥺ama hala o yüzde birlik umuda sarılıyorum🙈ben ikinci kez denemeli miyim bilmiyorum kafam çok karışık 😞ama bilerek kan testine gitmek daha iyi oldu bence…amin inşallah bizimle birlikte süreci yaşayan herkese🤲🏻🤲🏻🤲🏻Paylaşalım burada sonraki aşamaları🤲🏻🤲🏻🐣🧡

Merhabaa herkesee
Pazartesi gunu rapor icin evrak teslimine gidicegim
Aralik baslangic olicak ,asiri cahilim bu konudaa🙄

Bende cumartesi vericem çok heycanlıyım doktorun kontrole çağırdımı seni nezman gidiceksin ☺️
Benim heyecandan kalbim 120 falan atıyordu 😂😂

Bana 4 Aralık tarihine gün verdi. Kese ve kalp atışını birlikte görürüz dedi ama ben pazartesi kese için doktora gitmeyi planlıyorum. Gerçi benim tüplerim alındı. Dış gebelik ihtimali yok ama yüne de gitmek istiyorum. 🥰

Öyle valla. Zaten bu sürecin en zorlu kısmı sürekli beklemek. Gerisi bir şekilde halloluyor da beklemekten sabır taşına döndük valla
Doğru söylüyosun gerçekten beklemek aşırı zor.bende hem hemen gitmek istemiyorum doktora hemde hemen gidip görmek istiyorum 😁banada muhtemelen sana yakın tarihe vericek randevu.nasip olursa ilk muayeneye tüp bebek doktoruma gidip herşey yolundaysa normal kendi doktorumla devam edicem

Doğru söylüyosun gerçekten beklemek aşırı zor.bende hem hemen gitmek istemiyorum doktora hemde hemen gidip görmek istiyorum 😁banada muhtemelen sana yakın tarihe vericek randevu.nasip olursa ilk muayeneye tüp bebek doktoruma gidip herşey yolundaysa normal kendi doktorumla devam edicem
Tüp bebek doktoru 4 Aralık’a tarih verince ben de kendi doktoruma gideceğim önce kese için. ☺️

Ismini duymuştum başarılı olduğunu da duydum ama işte bazen aksilikler olabiliyor bence rahim filmi cekilmende fayda var bunca emeği heba etmemek lazım çok geçmiş olsun rabbim inşallah tez zamanda yüzünü guldursun inşallah cnm
Amin insallah canimm .
Rabbim bekleyen isteyen herkesin yuzunu guldursun insallah 🤲🌸

Merhabalar Bursa'dan katılıyorum aranıza 5 Kasım'da 5. Gün embriyomuz orta kalite transfer edildi. 3 . Tüp bebek tedavisi denememdi . 12. Gün kan sonucum 823 çıktı haftaya kese kontrolü için gideceğiz bana da zaman gecmiyor kesinlikle ..🥲
Merhaba öncelikle hayırlı olsun sağlıkla gelişir inş 😊 Bursa’da hangi doktora gidiyorsunuz acaba

X