- 8 Şubat 2020
- 636
- 1.106
Yanılmıyorsam ağustosta şartlar değişti canım maalesef yeni şartları karşılayamadımNasıl ya rapor hakkı varsa karşılamak zorundaben yazın raporlu yaptırdım ilaçlar 5800dü normal fiyat rapolar 1650ye aldık ilaclarda çok faydası oluyo raporun
Ismini duymuştum başarılı olduğunu da duydum ama işte bazen aksilikler olabiliyor bence rahim filmi cekilmende fayda var bunca emeği heba etmemek lazım çok geçmiş olsun rabbim inşallah tez zamanda yüzünü guldursun inşallah cnmKonya novafertil tüp bebek merkezin de fuat hoca yaptı.
Hsg de cektireyim bi doktorumla iyice konusayim
Onlara kalsa hap kullanacam her ay öyle gelecek adetim. neden gelmedigini arastirma falan yok. Ben kendim arastira arastira dusunuyorum yapisiklik olabilecegini .kac kez gittim aradim baska bir sorun olabilir mi diye bakilsin diye .
Zaten çok kolay sart koşmuşlardi çok yardımcı oluyorlardi çünküYanılmıyorsam ağustosta şartlar değişti canım maalesef yeni şartları karşılayamadım
Öyle mi? Buradaki çoğu kadın narın rahim için çok faydası olduğunu söylemişti. Ben de sürekli tükettim. Tüketmeye de devam ediyorum.Bana da doktorum aksine narı yemememi söylemişti hergün bir dilim ananas tavsiye etmişti
Bende seni çok iyi anlıyorumahh canımmmseni o kadar iyi anlıyorum ki... kan testini sağlık ocağına verdim. Sonuç yarın çıkar. Normalde çok sabırsızım ama biliyorum ki yok.yok işte.. tahminim 2 ay sonra tekrardan transfer yapılır. Tabi bir problem çıkmazsa. Allah ikimize de sabır versin canım
Canım sen kan tahlili vermişmiydinÖyle mi? Buradaki çoğu kadın narın rahim için çok faydası olduğunu söylemişti. Ben de sürekli tükettim. Tüketmeye de devam ediyorum.Ben bunu tekrar araştırayım. Ama ben faydasını gördüm. Transferden pozitif sonuç aldım.
Evet canım pazar ve salı günleri verdimCanım sen kan tahlili vermişmiydin
Bende cumartesi vericem çok heycanlıyım doktorun kontrole çağırdımı seni nezman gidiceksinEvet canım pazar ve salı günleri verdim
Benim heyecandan kalbim 120 falan atıyorduBende cumartesi vericem çok heycanlıyım doktorun kontrole çağırdımı seni nezman gidiceksin
Ayy çok güzel ya zaman geçmek bilmez şimdiBenim heyecandan kalbim 120 falan atıyordu
Bana 4 Aralık tarihine gün verdi. Kese ve kalp atışını birlikte görürüz dedi ama ben pazartesi kese için doktora gitmeyi planlıyorum. Gerçi benim tüplerim alındı. Dış gebelik ihtimali yok ama yüne de gitmek istiyorum.
Öyle valla. Zaten bu sürecin en zorlu kısmı sürekli beklemek. Gerisi bir şekilde halloluyor da beklemekten sabır taşına döndük vallaAyy çok güzel ya zaman geçmek bilmez şimdi
Doğru söylüyosun gerçekten beklemek aşırı zor.bende hem hemen gitmek istemiyorum doktora hemde hemen gidip görmek istiyorumÖyle valla. Zaten bu sürecin en zorlu kısmı sürekli beklemek. Gerisi bir şekilde halloluyor da beklemekten sabır taşına döndük valla
Tüp bebek doktoru 4 Aralık’a tarih verince ben de kendi doktoruma gideceğim önce kese için.Doğru söylüyosun gerçekten beklemek aşırı zor.bende hem hemen gitmek istemiyorum doktora hemde hemen gidip görmek istiyorumbanada muhtemelen sana yakın tarihe vericek randevu.nasip olursa ilk muayeneye tüp bebek doktoruma gidip herşey yolundaysa normal kendi doktorumla devam edicem
Amin insallah canimm .Ismini duymuştum başarılı olduğunu da duydum ama işte bazen aksilikler olabiliyor bence rahim filmi cekilmende fayda var bunca emeği heba etmemek lazım çok geçmiş olsun rabbim inşallah tez zamanda yüzünü guldursun inşallah cnm
Uygulamayı bulamadım benUygulama var telde de bildirim wp gibi düşmüyor tabi girince görüyorsun
YouTube ye yaz gösteriyor videoluUygulamayı bulamadım ben
Merhaba öncelikle hayırlı olsun sağlıkla gelişir inşMerhabalar Bursa'dan katılıyorum aranıza 5 Kasım'da 5. Gün embriyomuz orta kalite transfer edildi. 3 . Tüp bebek tedavisi denememdi . 12. Gün kan sonucum 823 çıktı haftaya kese kontrolü için gideceğiz bana da zaman gecmiyor kesinlikle ..
Benimde 14 ten 6 si gelismemis 8 ine mikro enj yapilmis ilk gun 4 kalmis cok korkuyirum insallah hepsi son gune kalirEvet buna da şükür ben çok bekliyordum o kadar yumurtadan ama hayırlısı diyorum tutsun yeterki