- 21 Ocak 2021
- 4.398
- 6.382
Canım her gün avokado ye. Günde bir iki bardak nar suyu iç, yoksa narın kendisini ye. Ben çok faydasını gördüm.Bugün transverimin 4.gunu testim silik çıktı.2 tane 5.gun emriyosu koyulmuştu.ama benim bundan önceki gelişmedi.kurtaj olmuştum.bendeki sıkıntı şu rahim duvarı kalinlaşmiyor.oyuzden tutunması zor.3 yıldır tedavi görüyorum.6.7 mm ile tranver yapıldı. Tedirginlik den ne düşüneceğimi bilemiyorum.
Benim bugün 9.günüm idrar testinde pozitif gördüm ama kan verme günüm cumartesi ogün kesinleşicek bakılamSizin sonucunuz nasildi ?
Benim ikiside taze transfer oldu bu kez dondurulmus embriyo olcak bundan da umidim yok da işte kismet.
Ben ilk tedavimdeki halimden daha iyiyim bu kez toparlandim ah vah edip uzulmenin bi faydasi yok sabredip elimizden geldigince ugrasicaz baska care yok gittigi yere kadar.
Turkiyede ücretler ne aralikta acaba ?
Aynen canım ortalama bu miktarlar ilaçlar kullanılan ilaca göre üç alağı beş yukarı değişiyor. Benim de özel sigortam var hastanede faydası oluyor ama ilaçlarda hiç bi işe yaramıyor. İlk yumurta toplamada rapor çıkmıştı ilaçlar baya uyguna gelmişti ama bu seferkinde devlet şartları değiştirmiş yararlanamadıkTürkiyede ucretler canım merkezden merkeze değişiyor 9bib ile 13 bin arası merkezd 5 6 bin ilaclara eksrası cartı curtu 25 30 bin arası gözden çıkarmak lazım çünkü başlayınca attığımız her adım para
Hadi hayirlisi olsun umarim degerleriniz guzel gelir her sey yolunda giderBenim bugün 9.günüm idrar testinde pozitif gördüm ama kan verme günüm cumartesi ogün kesinleşicek bakılam
Yok canım fiyatlar raporsuz sigortasiz bu ama tabiki embriyoya genetik yapilacaksa ucretler değişiyor ama normal standartta tüp bebek fiyatı bu elbetteki oluru varsa iki katını versekte olsa ama malesef nasipten öteye yol yokSaol canm benim ❤
Ben daha cok bekliyordumsigorta orda gecerli degil ya hani ondan. Oluru varsa iki katini vermeyede raziyiz yeterki olsun.
Evet Türkiye bu konuda daha iyi bizim burda sigorta yarisini karsilayip 2 defa hak verdiği icin şansımızı deneyelim dedik ama maalesef olmadi.
Umarım inşallahHadi hayirlisi olsun umarim degerleriniz guzel gelir her sey yolunda gider
Hakkinizda hayirlisi olsun insallahhep ard arda denemiyorum canim aralarinda zaman var
stres ne yaparsam yapayim cokta yenebildigim bi durum degil tranferler arasi istersem yillar gecsin yinede o transfer zamani bir ayni oluyorum
evet dondurulmuslarla denedim hep son 3 kaldi en son hepsini koydurup bitorcez bu isi esimde bende yiprandik eger olmazsa normal yolla deniycez oyle bir karar aldim nasip bakalimm artik
2. hastanemiz canim bu bizim
Bana da doktorum aksine narı yemememi söylemişti hergün bir dilim ananas tavsiye etmiştiCanım her gün avokado ye. Günde bir iki bardak nar suyu iç, yoksa narın kendisini ye. Ben çok faydasını gördüm.
Aynen canım ortalama bu miktarlar ilaçlar kullanılan ilaca göre üç alağı beş yukarı değişiyor. Benim de özel sigortam var hastanede faydası oluyor ama ilaçlarda hiç bi işe yaramıyor. İlk yumurta toplamada rapor çıkmıştı ilaçlar baya uyguna gelmişti ama bu seferkinde devlet şartları değiştirmiş yararlanamadık
Yapışıklik olmuş olabilir cnm malesef çünkü histereskopiden sonra rastlanılan bir durum yapışıklik varsa adet görememe yada az kanama yaşama olabiliyor ben 3 kere histerekopi oldum sonraki bikac adet aşırı kanamalı geçiyor ilk 3 gun evden çıkamıyorum aşırı yoğun kanamadanHanımlar merhaba 4 eylulde histereskopi oldum.
Histereskopi oldugumdan beri adet göremiyorum anca hap la olabiliyorum.
2 seferdir.
Oda Çok az şekilde leke gibi 2 3 gün sürüyor normalde 6 gün yoğun gelirdi.
Yapisıklik olusmus olabilir mi?
Böyle bi durun yasayan var mı?
Zaten hafif yapisiklik,rahim darligi,sekil bozuklugundan olmustum histereskopiyi.
Peki hap la adet olunabilir mi öyle bir durumda .Yapışıklik olmuş olabilir cnm malesef çünkü histereskopiden sonra rastlanılan bir durum yapışıklik varsa adet görememe yada az kanama yaşama olabiliyor ben 3 kere histerekopi oldum sonraki bikac adet aşırı kanamalı geçiyor ilk 3 gun evden çıkamıyorum aşırı yoğun kanamadan
Adetle rahim duvari dökülecekmis oyle yenileneckmis duzelecekmis .Yapışıklik olmuş olabilir cnm malesef çünkü histereskopiden sonra rastlanılan bir durum yapışıklik varsa adet görememe yada az kanama yaşama olabiliyor ben 3 kere histerekopi oldum sonraki bikac adet aşırı kanamalı geçiyor ilk 3 gun evden çıkamıyorum aşırı yoğun kanamadan
ahh canımmmBenim de yarın kan testi günüm ama dayanamayıp bugün ewde idrar testi yaptım senin gibi tek çizgi yüzüme kıpkırmızı bir şekilde çarptıhakkımızda hayırlısı olsun ne diyelim…inşallah bizim de çift çizgiyi göreceğimiz günler yakındır
Aminnn inşallah canmYok canım fiyatlar raporsuz sigortasiz bu ama tabiki embriyoya genetik yapilacaksa ucretler değişiyor ama normal standartta tüp bebek fiyatı bu elbetteki oluru varsa iki katını versekte olsa ama malesef nasipten öteye yol yokrabbim hayırlı sağlıklı evlatlari yazsın nasibimize inşallah
Teşekkür ederim kuzum hakkimizda hayirlisi olsun inşallahAynen canım ortalama bu miktarlar ilaçlar kullanılan ilaca göre üç alağı beş yukarı değişiyor. Benim de özel sigortam var hastanede faydası oluyor ama ilaçlarda hiç bi işe yaramıyor. İlk yumurta toplamada rapor çıkmıştı ilaçlar baya uyguna gelmişti ama bu seferkinde devlet şartları değiştirmiş yararlanamadık
Peki hap la adet olunabilir mi öyle bir durumda .
Çok korkuyorum ya
Kendi doktorum dahil baska doktora gittim.
Rahim duvarı düzensiz diyor baskada bisey demiyorlar çıldırcam artık.
Hap verip yolluyorlar 2 seferdir.
Transfer bekliyorum o kadar hormon kullaniyoruz transfere hazirlik icin iptal oluyor sirf rahim duvari duzensiz diye
Yani öyle bi şeyle karşılaşmadigim için çok yardımcı olamayacam ama ben bunu öğrendim ki histereskopi asla işinin ehli olmayan birinde yapılmamalı keşke bi rahim filmi cektirsen imkanın varsa çünkü yapışıklik varsa tutunmayı da etkiliyor rahim filmi çekilince belli olur yapışıklik olup olmadığı aklında soru işareti varsa sakın ola tranfer ettirme histereskopiyi kim yapmıştı sanaAdetle rahim duvari dökülecekmis oyle yenileneckmis duzelecekmis .
Adet olamiyorum ki ben düzelsin .
Netten baktim yapsiklik belirtisi diyor duzensiz rahim duvarina da
Konya novafertil tüp bebek merkezin de fuat hoca yaptı.Yani öyle bi şeyle karşılaşmadigim için çok yardımcı olamayacam ama ben bunu öğrendim ki histereskopi asla işinin ehli olmayan birinde yapılmamalı keşke bi rahim filmi cektirsen imkanın varsa çünkü yapışıklik varsa tutunmayı da etkiliyor rahim filmi çekilince belli olur yapışıklik olup olmadığı aklında soru işareti varsa sakın ola tranfer ettirme histereskopiyi kim yapmıştı sana