Kasım Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

Canım her gün avokado ye. Günde bir iki bardak nar suyu iç, yoksa narın kendisini ye. Ben çok faydasını gördüm.

Aynen canım ortalama bu miktarlar ilaçlar kullanılan ilaca göre üç alağı beş yukarı değişiyor. Benim de özel sigortam var hastanede faydası oluyor ama ilaçlarda hiç bi işe yaramıyor. İlk yumurta toplamada rapor çıkmıştı ilaçlar baya uyguna gelmişti ama bu seferkinde devlet şartları değiştirmiş yararlanamadık

Yok canım fiyatlar raporsuz sigortasiz bu ama tabiki embriyoya genetik yapilacaksa ucretler değişiyor ama normal standartta tüp bebek fiyatı bu elbetteki oluru varsa iki katını versekte olsa ama malesef nasipten öteye yol yok rabbim hayırlı sağlıklı evlatlari yazsın nasibimize inşallah

Hanımlar merhaba 4 eylulde histereskopi oldum.
Histereskopi oldugumdan beri adet göremiyorum anca hap la olabiliyorum.
2 seferdir.
Oda Çok az şekilde leke gibi 2 3 gün sürüyor normalde 6 gün yoğun gelirdi.
Yapisıklik olusmus olabilir mi?
Böyle bi durun yasayan var mı?
Zaten hafif yapisiklik,rahim darligi,sekil bozuklugundan olmustum histereskopiyi.

Hakkinizda hayirlisi olsun insallah

Nasıl ya rapor hakkı varsa karşılamak zorundaben yazın raporlu yaptırdım ilaçlar 5800dü normal fiyat rapolar 1650ye aldık ilaclarda çok faydası oluyo raporun

Yapışıklik olmuş olabilir cnm malesef çünkü histereskopiden sonra rastlanılan bir durum yapışıklik varsa adet görememe yada az kanama yaşama olabiliyor ben 3 kere histerekopi oldum sonraki bikac adet aşırı kanamalı geçiyor ilk 3 gun evden çıkamıyorum aşırı yoğun kanamadan

Peki hap la adet olunabilir mi öyle bir durumda .
Çok korkuyorum ya
Kendi doktorum dahil baska doktora gittim.
Rahim duvarı düzensiz diyor baskada bisey demiyorlar çıldırcam artık.
Hap verip yolluyorlar 2 seferdir.
Transfer bekliyorum o kadar hormon kullaniyoruz transfere hazirlik icin iptal oluyor sirf rahim duvari duzensiz diye

Adetle rahim duvari dökülecekmis oyle yenileneckmis duzelecekmis .
Adet olamiyorum ki ben düzelsin .
Netten baktim yapsiklik belirtisi diyor duzensiz rahim duvarina da

Rapor için şartlar var o şartları karşılarsan rapor veriyor bahcecide anlatmışlardı da ben karşılamadığım alamadım

ahh canımmmseni o kadar iyi anlıyorum ki... kan testini sağlık ocağına verdim. Sonuç yarın çıkar. Normalde çok sabırsızım ama biliyorum ki yok.yok işte.. tahminim 2 ay sonra tekrardan transfer yapılır. Tabi bir problem çıkmazsa. Allah ikimize de sabır versin canım

Aminnn inşallah canm
Teşekkür ederim kuzum hakkimizda hayirlisi olsun inşallah

Adetle rahim duvari dökülecekmis oyle yenileneckmis duzelecekmis .
Adet olamiyorum ki ben düzelsin .
Netten baktim yapsiklik belirtisi diyor duzensiz rahim duvarina da
Yani öyle bi şeyle karşılaşmadigim için çok yardımcı olamayacam ama ben bunu öğrendim ki histereskopi asla işinin ehli olmayan birinde yapılmamalı keşke bi rahim filmi cektirsen imkanın varsa çünkü yapışıklik varsa tutunmayı da etkiliyor rahim filmi çekilince belli olur yapışıklik olup olmadığı aklında soru işareti varsa sakın ola tranfer ettirme histereskopiyi kim yapmıştı sana

Konya novafertil tüp bebek merkezin de fuat hoca yaptı.
Hsg de cektireyim bi doktorumla iyice konusayim
Onlara kalsa hap kullanacam her ay öyle gelecek adetim. neden gelmedigini arastirma falan yok. Ben kendim arastira arastira dusunuyorum yapisiklik olabilecegini .kac kez gittim aradim baska bir sorun olabilir mi diye bakilsin diye .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…