Kasım Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

Kızlar ben acayip kötü grip oldum hatta covit de olabiliriboğaz ağrısı çok az oluyor öksürük yüksek ateş yok hapsurup duruyorum gözyaşlarım akıyor gripten aile apartmaninda oturuyoruz 12 kişinin 10 grip ve ağır geçiyor o yüzden covid de olabilirim dedim covid testi yaptirmiycam haftaya kontrolüm var aranızda covid atlatan var mı tran fer öncesi covid testi istiyorlar 25 26 kasım gibi transfer yapılacak o zamana kadar covid ise geçer mı aranızda covid olan var mi

dayanamadım test yaptım. Bugün transferin 5.günü. Yine tek çizgi. (( biliyordum olmayacağını
Canım üzülme bence üzülmek için erken ben temmuzda tüp bebek yaptırdım 5.gun negatif 6.gün silik çizgi 7.gün silik çizgi 8.gün 3 test silik çizgiyi gördüm 9.9.gun çizgi yok oldu dayanamayıp kan verdim 5.71 yani bence 6 7 8 de vücutta salgilanmisti 9.gun değer düştü kimyasal oldu muhtemelen başka bi sürü arkadaş vardı 5te görmeyip 6 7 de görenhem sen erken gebelik testi mı yaptırdın zaten çok erken yapmışsın bari ucuz testlerle canını sıkma bu arada eltimin 9.gü idrar testi negatif 10.gün kanda pozitif çıktı o yüzden canını sıkmak için çok erken

transfer günü sayılmıyormuş sanırım? Eğer öyleyse benim 4.günüm bugün. Daha bu sabah havalı havalı test gününü bekliycem diyordum en iyisi biraz daha beklemek
Yok kuzum sayılmıyor sen test gününü bekleyebilirsen bekle bekleyemezsen 7 ya da 8.gün erken gebelik testi yap☺☺

hay maşallah :)) bir an dellendim kendimi kıyafetlerimi giymiş bir şekilde ezcanede buldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…