Kasım Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

canlar, adet olacakmış gibi karnı ağrıyan var mı? 5.günümdeyim.Test günene kadar beklemek istiyorum. Aşılamadan sonra da böyle yoğun ağrı hissetmiştim ve acaba mı demiştim ama :cry: aynısını yaşayıp gebelik olan var mı ya da duyduklarınız?

canlar, adet olacakmış gibi karnı ağrıyan var mı? 5.günümdeyim.Test günene kadar beklemek istiyorum. Aşılamadan sonra da böyle yoğun ağrı hissetmiştim ve acaba mı demiştim ama :cry: aynısını yaşayıp gebelik olan var mı ya da duyduklarınız?
Benğm öyle oldu. Hatta hala öyle. Hissiyatı da sanki adet olacağım gibi. Kaçıncı gün embriyosu? Kaç tane transfer edildi? Kalitelerini biliyor musun? Ona göre test yapabilirsin

Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar toplanalım 🤗
Rabbim Sonu Mutlu biten bir hikaye yazmayı nasip etsin 🤲🙏

ANNE
ADAYI
🎀
TARİH
🧪💉
Sonuç❓

@LOYANA26 Ekim 1.Kalite 5.gun embriyosu transfer oldu:KK43:
@Meltem _1326 Ekim 4.gun embriyosu transfer oldu:anneadayı::KK200:
@Eefuliimm5.gun embriyosu Transfer oldu:anneadayı::KK200:
@Sinovac28 Ekim 2 tane 3.gun embriyosu transfer oldu:KK43:
@aaa123428 Ekim 2.gun embriyosu transfer oldu:anneadayı::KK200:
A Ay42 28 Ekim 3 ya da 4. gün dondurulmuş çift embriyo transfer oldu:anneadayı::KK200:
@altnekn1 Kasım taze 5.gun embriyo transfer oldu:KK43:
@nur-801 Kasım 2 tane 3.gun embriyosu transfer oldu:anneadayı::KK200:
@zeynep440441 Kasım taze 5.gun embriyosu transfer oldu:KK43:
H Haya-lim 1 Kasım transfer oldu:anneadayı::KK200:
@Encokanneolmayisevdim2 Kasım 3.gun embriyosu transfer olduBekliyor
S Sebepsizk 2 Kasım 5.gun 4Aa ve 3Aa embriyo transfer oldu:anneadayı::KK200:
@Cosi3 Kasım 5.gun embriyosu transfer olduBekliyor
@Amanita4 Kasım 3.gun çift embriyo transfer olduBekliyor
@derya25264 Kasım dondurulmuş 5.gun Bb embriyosu transfer olduBekliyor
@Tomaaa4 Kasım taze 3.gun embriyosu transfer olduBekliyor
@Karamsar cad5 Kasım transfer olduBekliyor
gokkusaginadusenbukalemun gokkusaginadusenbukalemun 5 Kasım 5.gun embriyosu transfer oldu:anneadayı::KK200:
K kardelen yuce 8 Kasım 5.gun embriyosu transfer olduBekliyor
N nekoo 8 Kasım 5.gun iyi kalite embriyo transfer oldu
@nuray103310 Kasım 2 tane 3Aa 2Bb 5.gun embriyosu transfer olduBekliyor
@Macakizi2004Transfer olacak
@BirbumutTransfer olacak
@Byrmseyda1Transfer olacak
akyaa akyaa 13 KasımTransfer olacak
@HayalperesttttttttTransfer olacak
@CevikKizTransfer olacak
@ZeynepkurTransfer olacak
@SaturnyildiziTransfer olacak
efsunn210102 efsunn210102 Transfer olacak
@lightbrown ____OPU olacak
@sanat08 ____OPU olacak
@mlshopeTransfer olacak
@IlaymilyaTransfer olacak
Selin n Selin n ____OPU olacak
Herkese merhaba. Biz de 8'inde tüp bebek tedavisine başladık. Bugün iğnelerin 5.günü. Henüz OPU ve transfer tarihleri belli değil. 15'inde ilk ultrason olacak, belki orada takvim netleşir. Umarım hepimizin gönlüne göre ilerler tedavilerimiz.

Herkese merhaba. Biz de 8'inde tüp bebek tedavisine başladık. Bugün iğnelerin 5.günü. Henüz OPU ve transfer tarihleri belli değil. 15'inde ilk ultrason olacak, belki orada takvim netleşir. Umarım hepimizin gönlüne göre ilerler tedavilerimiz.
Umarim canım 🤗
Ben daha regl olmayı bekliyorum 🌼 iğneler için

Kızlar ben ikiz gebelikten çok korkuyorum çok riskli değil mi ya ☹️
Valla bende çok korkuyorum benim tedaviyle 1 kızım var erken doğumla dünyaya geldi zor zamanlar geçirdik ama şuan çok şükür iyi ve sağlıklı. İkinci çocuk içinde 2 defa tek embriyoyla denedik ama olmadı bu sefer çift transfer edecek doktor tırsmiyor değilim ama hakkımızda hayırlısı neyse o olsun artik🥰🙏

canım tek embriyo, iyi kalite denildi ama ayrıntısı söylenmedi. 5.gün embriyosu. test tarihim 17 si.
Ben 6. gün ilk testi yaptım ama çok silikti. Bir de yaparken negatif olsa bile erken deyip kendimi teselli edeceğime söz verdim. Bir de bana doktor test günü olarak transferden sonraki 9. güne verdi. 5 kasım transfer, 14 kasım test günümdü. O yüzden biraz erken yaptım. İstersen sen de yarın yap ama sonucun seni etkilemeyeceğinden, ilaçlarını düzenli kullanmaya devam edeceğinden eminsen yap 🥰

Ben 6. gün ilk testi yaptım ama çok silikti. Bir de yaparken negatif olsa bile erken deyip kendimi teselli edeceğime söz verdim. Bir de bana doktor test günü olarak transferden sonraki 9. güne verdi. 5 kasım transfer, 14 kasım test günümdü. O yüzden biraz erken yaptım. İstersen sen de yarın yap ama sonucun seni etkilemeyeceğinden, ilaçlarını düzenli kullanmaya devam edeceğinden eminsen yap 🥰
ben kendimi biliyorum canım..Pozitifte olsa negatifte olsa etkilenirim. O yüzden beklemek daha iyi geliyor bana. Ben daha çok bu etkileri yaşayan var mı diye merak ettim. :emir_bebek:

ben kendimi biliyorum canım..Pozitifte olsa negatifte olsa etkilenirim. O yüzden beklemek daha iyi geliyor bana. Ben daha çok bu etkileri yaşayan var mı diye merak ettim. :emir_bebek:
Valla en güzelini yaparsın 🥰 söylediğin belirtiler pozitif belirtiler 🌸

bak şimdi biraz canım sıkıldı.. Sen de gögüslerde falan hassaslaşma olmuş..ben de hiçbir şey yok. Rengi bile koyulaşmadı. Hissediyorum ben yaa olmadı..
Ayyyy bak öyle deme. Ben fazla didikledim. Herkeste aynı belirtiler olacak diye bir şey yok ki. Mens olduğumuzda bile herkes farklı belirtiler gösterir. Genel belirti adet ağrısı. Diğer belirtiler kişiden kişiye değişiyor. Hatta hiç belirti hissetmemesine rağmen gebe kalanlar da var. Çoğu kişide yerleşme kanaması olmuş mesela. Bende öyle bir şey olmadı.

Ayyyy bak öyle deme. Ben fazla didikledim. Herkeste aynı belirtiler olacak diye bir şey yok ki. Mens olduğumuzda bile herkes farklı belirtiler gösterir. Genel belirti adet ağrısı. Diğer belirtiler kişiden kişiye değişiyor. Hatta hiç belirti hissetmemesine rağmen gebe kalanlar da var. Çoğu kişide yerleşme kanaması olmuş mesela. Bende öyle bir şey olmadı.
Bende de olmadı vala canım yerleşme belirti sadece göğüs hassasiyet bu kadar başka bisey olmadı bende

X