- 22 Şubat 2021
- 1.675
- 3.144
Ay hadi bekliyoruz sabırsızlıklaaaHemşirelere yazdım canım bilgi verecekler size dediler bekliyorum bende ne zaman vereceklerbugün bir tuhaf gün oldu bana test sonucumu da zorla aldım resmen bekleye bekleye
Memorial 9.gün istiyor canımErken değil mi zaten test için bildiğim kadarı ile 12 sonra test yapılır.
Adet oldum . Ptesi test negatif çıkınca tedaviyi kestiler bugunde adet oldum ama normalimden daha ağrılı ilac ictim onla bile kesilmedi ya da daha şiddetli olacakti azalttı bilmiyorimNeden canımmmmmmm ?
Hangi memorialde tedavi görüyorsunn ?Memorial 9.gün istiyor canım
Tahlilde yazıyor canım bende anlamadımCANIM 5,3 ÜSTÜ POZİTİF SANA KİM NEGATİF DEDİ?
ŞişlideHangi memorialde tedavi görüyorsunn ?
ilacı kesince hemen adet oldun sen bizAdet oldum . Ptesi test negatif çıkınca tedaviyi kestiler bugunde adet oldum ama normalimden daha ağrılı ilac ictim onla bile kesilmedi ya da daha şiddetli olacakti azalttı bilmiyorim
İnşallah bakalım ne diceklerAy hadi bekliyoruz sabırsızlıklaaa
Hayırlı haberlerin.
Ne zaman haber gelecek ya ben olsa 100 bin kere arardım saçmalık şu ki değerin içindesin sorunu anlamadım rapor detayı mı yanlış acaba ?Şişlide
Ay ne bilim bugün beni herkes bekletiyor abdestliyim de yani:)Ne zaman haber gelecek ya ben olsa 100 bin kere arardım saçmalık şu ki değerin içindesin sorunu anlamadım rapor detayı mı yanlış acaba ?
Evet çok kötüydü benim için de ben ilaç kullanmayı sevmeyen biriyim ama o zaman ne içtim onu bile hatırlamıyorum sirf ağrılarım dinsin diyeilacı kesince hemen adet oldun sen bizIron Butterfly ile süründük 1 hafta sonra anca olduk bu konuda şanslısın
ağrı evet çok şiddetli bende adet oldum resmen dalağım parça parça aktı o derece akışkan kaygan parçalar geldi dinlenmeye bakacaksın ilaca yüklenme vucüt ilası atmanın peşinde zaten.
ahahahah hiç güleceğim yoktu yaaAy ne bilim bugün beni herkes bekletiyor abdestliyim de yani:)
Canım benm biz seninle yumurta kardeşiyiz artıkEvet çok kötüydü benim için de ben ilaç kullanmayı sevmeyen biriyim ama o zaman ne içtim onu bile hatırlamıyorum sirf ağrılarım dinsin diye
Canım benm biz seninle yumurta kardeşiyiz artık
ayngün adet oluruz aynı 1 er gün opu oluruz aynı gün muayene oluruz.
Benim durumlar stabil yaşıyorum ama bitkisel hayat gibiYumurta kardeşim durumlar nasıl bende his'ten sonra kasıklarımda hafif ağrılar oluyor yaaa
Ha şöyle ya evet de ya hayır de yani uzun uzun konuşmaya gerek yokahahahah hiç güleceğim yoktu yaa
neyi bekliyoruz mesai bitince dr görüşme mi yapacak seninle
ara de ki yaaaa kardeşim aramasın doktor moktor beni yes mi no mu söyle de
Sende ilaç kullanmıyorum demi sadece folik asit mi kullanıyorsunBenim durumlar stabil yaşıyorum ama bitkisel hayat gibi
nefes alıyorum çok şükür
Başlarlar biliyorsun sende şu eksikti bu yüksekti onu düzelttikHa şöyle ya evet de ya hayır de yani uzun uzun konuşmaya gerek yok
folik asitSende ilaç kullanmıyorum demi sadece folik asit mi kullanıyorsun