Gçen ben de kuaförde muhabbeti açıldı manikür yaptırırken kadının biri opuya giricekmiş doktoru kalıcı ojeleri cıkarman lazm demiş benm de kulaklar dikeldi tabi ordan aldı bir muhabbet tüp bebek mi sizinde diye biz ikimiz konusurken manikür yapan kadın döndü ay benm 3 cocugum 5 de kürtajim var kokusundan bile hamile kalıyom dedi .Kocam ceketini atsa hamile kalıyorum resmen dedi bende abla böyle övünceğine az korunsaydın da 5 tane sabinin gühaına girmeseydin dedim hic gelemiyorm ya böyle şeylereAy kan beynime sıçradı ya
Hani vardır ya böyle ilk korunmasız ilişkide hamile kaldığını övünerek anlatan tipler o gibi aynı hayatinda tek yapabildiği şey hamile kalabilmek olanların sergilediği tavır işte çokta şey yapmamak lazım..
Hic sevmediğim muhabbet ve ortam kuaföre bile 40 yılda bir giderim oda canım isterse saç kesimineGçen ben de kuaförde muhabbeti açıldı manikür yaptırırken kadının biri opuya giricekmiş doktoru kalıcı ojeleri cıkarman lazm demiş benm de kulaklar dikeldi tabi ordan aldı bir muhabbet tüp bebek mi sizinde diye biz ikimiz konusurken manikür yapan kadın döndü ay benm 3 cocugum 5 de kürtajim var kokusundan bile hamile kalıyom dedi .Kocam ceketini atsa hamile kalıyorum resmen dedi bende abla böyle övünceğine az korunsaydın da 5 tane sabinin gühaına girmeseydin dedim hic gelemiyorm ya böyle şeylere
İnşallah teşekkür ederimÇok geçmiş olsunben ek olarak bazen nane-limon-bal yapar, boğazım çok kötü olmuşsa doğrudan 1 tatlı kaşığı bal yerdim o da rahatlatıyor. En işe yarayanı kaynamış suyun buharını solumaktı benim için. Doğrudan iyileştirmese de o acı öksürük ve geniz/boğaz ağrısını hafifletiyordu.
Umarım çabucak atlatırsınızz
Bende bir tarif vereyim sana bana hep çok iyi gelmiştirİnşallah teşekkür ederim
Hadi hayirlisi insallah saglikla guzelliklerle ilerlesin insallah bekleyen bizlerede nasip etsin cuma günü yüzu suyu hürmetineKızlar az önce tekrar test yaptım. Çizgi biraz daha koyulaşmış
Dün ve bugünün testlerini ekliyorum
AminHadi hayirlisi insallah saglikla guzelliklerle ilerlesin insallah bekleyen bizlerede nasip etsin cuma günü yüzu suyu hürmetinegokkusaginadusenbukalemun
Hadi hayırlısı canım var varKızlar az önce tekrar test yaptım. Çizgi biraz daha koyulaşmış
Çok güzelmiş. Katlanarak artsın inşallahKızlar 10.gün beta 653 iyi mi
İnşllah inşallahÇok güzelmiş. Katlanarak artsın inşallah
Çok iyi cikmis hatta çok çok iyi cikmis çift embriyo mu transfer edildi ikiz gibi masallahKızlar 10.gün beta 653 iyi mi
İyi ne demek çok iyi benim 9. Gün 9 geldi beta değerimKızlar 10.gün beta 653 iyi mi
Ya gerçekten mi ikiz mi dersimizÇok iyi cikmis hatta çok çok iyi cikmis çift embriyo mu transfer edildi ikiz gibi masallah
Değerin yüksek cikmis ben ikiz olduğunu düşünüyorum hayırlısı olsun insallah sağlıkla ilerlesinYa gerçekten mi ikiz mi dersimiz
Amin amin inşallahDeğerin yüksek cikmis ben ikiz olduğunu düşünüyorum hayırlısı olsun insallah sağlıkla ilerlesin
ohh ohhh yandannKızlar az önce tekrar test yaptım. Çizgi biraz daha koyulaşmış
Neden riskli olsun ki sadece biraz ağır oalbilri yani bilmiyorum ama ikiz olmadı da etrafımda hiçKızlar ben ikiz gebelikten çok korkuyorum çok riskli değil mi ya
Hiç bilmiyorum hiçNeden riskli olsun ki sadece biraz ağır oalbilri yani bilmiyorum ama ikiz olmadı da etrafımda hiç