Kasım Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

Gçen ben de kuaförde muhabbeti açıldı manikür yaptırırken kadının biri opuya giricekmiş doktoru kalıcı ojeleri cıkarman lazm demiş benm de kulaklar dikeldi tabi ordan aldı bir muhabbet tüp bebek mi sizinde diye biz ikimiz konusurken manikür yapan kadın döndü ay benm 3 cocugum 5 de kürtajim var kokusundan bile hamile kalıyom dedi .Kocam ceketini atsa hamile kalıyorum resmen dedi bende abla böyle övünceğine az korunsaydın da 5 tane sabinin gühaına girmeseydin dedim hic gelemiyorm ya böyle şeylere

Hic sevmediğim muhabbet ve ortam kuaföre bile 40 yılda bir giderim oda canım isterse saç kesimine

Bunalıyorum oyle yerlerde mutlaka oyle bir iki dangalakda denk geliyor

İnşallah teşekkür ederim

İnşallah teşekkür ederim
Bende bir tarif vereyim sana bana hep çok iyi gelmiştir Bir bardak sütü ısıtıyosun ılıyınca bir çaykaşığı toz zerdeçal,zencefil,karabiber koyuyosun bir iki dakika karıştırarak ısıtıyosun en aon bardağa iki tatlı kaşığı bal üzerinede bu karışımlı sütü süzgeçten geçirerek döküyosun sabah akşam içince iki günde geçiyo ökaürüğüm benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…