canım benim moral bozmak istemiyorum fakat aynı şey bir arkadaşımın başına geldi. 1 haftada atlattı ama dr. tahlil istedi ve değerleri transfere uygun çıkmadıKızlar ben acayip kötü grip oldum hatta covit de olabiliriboğaz ağrısı çok az oluyor öksürük yüksek ateş yok hapsurup duruyorum gözyaşlarım akıyor gripten aile apartmaninda oturuyoruz 12 kişinin 10 grip ve ağır geçiyor o yüzden covid de olabilirim dedim covid testi yaptirmiycam haftaya kontrolüm var aranızda covid atlatan var mı tran fer öncesi covid testi istiyorlar 25 26 kasım gibi transfer yapılacak o zamana kadar covid ise geçer mı aranızda covid olan var mi
İyiyim canım sen nasılsın evet verdim 15,79 çıktı arayıp bilgi vereceklermiş bekliyorum sanırım negatifCosi canım nasilsin ne yaptın test verdin mi?
Hadi yacanım benim moral bozmak istemiyorum fakat aynı şey bir arkadaşımın başına geldi. 1 haftada atlattı ama dr. tahlil istedi ve değerleri transfere uygun çıkmadıtabi herkeste böyle olacak değil. En kötü ihtimal 1 ay bekletirler.
Beninm test gunum 15i canim 15i aksam yaptiricam. Hem dondurulmus hemde 3. Gun embriyosu oldugu icin drm boyle istedi bende gunumu bekliyirum.Encokanneolmayisevdim canım sen nasılsın 3 Kasım'da transfer olmuştun test yaptırdın mi?
Hayir pozitif değil mi 5 üstü pozitif olmuyor muİyiyim canım sen nasılsın evet verdim 15,79 çıktı arayıp bilgi vereceklermiş bekliyorum sanırım negatif
Bilmiyorum valla benim sonuçta negatif yazıyorHayir pozitif değil mi 5 üstü pozitif olmuyor mu
Ama yanında 3.hafta değeri 5,8 71,2 yazıyo bence pozitif bugün kaçıncı gününüzBilmiyorum valla benim sonuçta negatif yazıyor
Bence yükselir bu değer canım kötü düşünme. 5 altı negatif olur büyük ihtimal geç döllenme olmuştur. Kaç gün oldu transfer yapılalıBilmiyorum valla benim sonuçta negatif yazıyor
Hayir ya referans değeri içerisinde pozitif ya tekrar sor canimBilmiyorum valla benim sonuçta negatif yazıyor
Bende anlamadım yandaki değerlere bakıyorum 5ten yüksek benimkiAma yanında 3.hafta değeri 5,8 71,2 yazıyo bence pozitif bugün kaçıncı gününüz
İnşallah canım hastaneden bilgi vereceklermiş bekliyorum bakalım hayırlısı bugün 9.günüm 5.gün embriyosuyduBence yükselir bu değer canım kötü düşünme. 5 altı negatif olur büyük ihtimal geç döllenme olmuştur. Kaç gün oldu transfer yapılalı
Hemşirelere yazdım canım bilgi verecekler size dediler bekliyorum bende ne zaman vereceklerHayir ya referans değeri içerisinde pozitif ya tekrar sor canim
Süper hemde katlanarak artsın inşallahKızlar 10.gün beta 653 iyi mi
Merhaba hoş geldiniz S sthirasukha hayırlısı olur sizin içinHerkese merhaba. Biz de 8'inde tüp bebek tedavisine başladık. Bugün iğnelerin 5.günü. Henüz OPU ve transfer tarihleri belli değil. 15'inde ilk ultrason olacak, belki orada takvim netleşir. Umarım hepimizin gönlüne göre ilerler tedavilerimiz.
Erken değil mi zaten test için bildiğim kadarı ile 12 sonra test yapılır.Bende anlamadım yandaki değerlere bakıyorum 5ten yüksek benimki
İnşallah canım hastaneden bilgi vereceklermiş bekliyorum bakalım hayırlısı bugün 9.günüm 5.gün embriyosuydu
Bence covid testi yaptirmalisin oyle isen ki insallah degilsindir vucut direnci dusuk.oldugu icin tutmazsa üzül<rsün ama alerjik birsey olabilirmi hapsirik goz akmasinda covid belirtisi degil bildigim kadarı ileHadi yainşallah ertelenmez ya bakalım artık nasip hayırlısı rabbim doğru yerde doğru zamanda başlamayı nasip etsin hepimize eğer belki düzelirim daha önümde 2 hafta var
CANIM 5,3 ÜSTÜ POZİTİF SANA KİM NEGATİF DEDİ?İyiyim canım sen nasılsın evet verdim 15,79 çıktı arayıp bilgi vereceklermiş bekliyorum sanırım negatif
Neden canımmmmmmm ?Ağrım var