Kasım Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

canım benim moral bozmak istemiyorum fakat aynı şey bir arkadaşımın başına geldi. 1 haftada atlattı ama dr. tahlil istedi ve değerleri transfere uygun çıkmadı tabi herkeste böyle olacak değil. En kötü ihtimal 1 ay bekletirler.

Hadi ya inşallah ertelenmez ya bakalım artık nasip hayırlısı rabbim doğru yerde doğru zamanda başlamayı nasip etsin hepimize eğer belki düzelirim daha önümde 2 hafta var

Ama yanında 3.hafta değeri 5,8 71,2 yazıyo bence pozitif bugün kaçıncı gününüz
Bende anlamadım yandaki değerlere bakıyorum 5ten yüksek benimki
Bence yükselir bu değer canım kötü düşünme. 5 altı negatif olur büyük ihtimal geç döllenme olmuştur. Kaç gün oldu transfer yapılalı
İnşallah canım hastaneden bilgi vereceklermiş bekliyorum bakalım hayırlısı bugün 9.günüm 5.gün embriyosuydu

Merhaba hoş geldiniz S sthirasukha hayırlısı olur sizin için

Hadi ya inşallah ertelenmez ya bakalım artık nasip hayırlısı rabbim doğru yerde doğru zamanda başlamayı nasip etsin hepimize eğer belki düzelirim daha önümde 2 hafta var
Bence covid testi yaptirmalisin oyle isen ki insallah degilsindir vucut direnci dusuk.oldugu icin tutmazsa üzül<rsün ama alerjik birsey olabilirmi hapsirik goz akmasinda covid belirtisi degil bildigim kadarı ile Ilayumut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…