Kasım Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

Kızlar ben acayip kötü grip oldum hatta covit de olabiliri😶😶boğaz ağrısı çok az oluyor öksürük yüksek ateş yok hapsurup duruyorum gözyaşlarım akıyor gripten aile apartmaninda oturuyoruz 12 kişinin 10 grip ve ağır geçiyor o yüzden covid de olabilirim dedim covid testi yaptirmiycam haftaya kontrolüm var aranızda covid atlatan var mı tran fer öncesi covid testi istiyorlar 25 26 kasım gibi transfer yapılacak o zamana kadar covid ise geçer mı aranızda covid olan var mi
canım benim moral bozmak istemiyorum fakat aynı şey bir arkadaşımın başına geldi. 1 haftada atlattı ama dr. tahlil istedi ve değerleri transfere uygun çıkmadı :KK43: tabi herkeste böyle olacak değil. En kötü ihtimal 1 ay bekletirler.

Geldi benim cicilerim😎😎😂😂ayyy kurban olam tran fer sonrası çift çizgi çıkın diye konuşuyorum seviyorum aşk yaşıyorum resmen😂😎😎😉😉

Eklentiler

• 20211112_154308.jpg
    20211112_154308.jpg
    128,2 KB · Görüntüleme: 59
canım benim moral bozmak istemiyorum fakat aynı şey bir arkadaşımın başına geldi. 1 haftada atlattı ama dr. tahlil istedi ve değerleri transfere uygun çıkmadı :KK43: tabi herkeste böyle olacak değil. En kötü ihtimal 1 ay bekletirler.
Hadi ya 😏😏inşallah ertelenmez ya bakalım artık nasip hayırlısı rabbim doğru yerde doğru zamanda başlamayı nasip etsin hepimize eğer belki düzelirim daha önümde 2 hafta var🤗🤗😘

Ama yanında 3.hafta değeri 5,8 71,2 yazıyo bence pozitif bugün kaçıncı gününüz
Bende anlamadım yandaki değerlere bakıyorum 5ten yüksek benimki
Bence yükselir bu değer canım kötü düşünme. 5 altı negatif olur büyük ihtimal geç döllenme olmuştur. Kaç gün oldu transfer yapılalı
İnşallah canım hastaneden bilgi vereceklermiş bekliyorum bakalım hayırlısı bugün 9.günüm 5.gün embriyosuydu

Herkese merhaba. Biz de 8'inde tüp bebek tedavisine başladık. Bugün iğnelerin 5.günü. Henüz OPU ve transfer tarihleri belli değil. 15'inde ilk ultrason olacak, belki orada takvim netleşir. Umarım hepimizin gönlüne göre ilerler tedavilerimiz.
Merhaba hoş geldiniz S sthirasukha hayırlısı olur sizin için 🤗

Hadi ya 😏😏inşallah ertelenmez ya bakalım artık nasip hayırlısı rabbim doğru yerde doğru zamanda başlamayı nasip etsin hepimize eğer belki düzelirim daha önümde 2 hafta var🤗🤗😘
Bence covid testi yaptirmalisin oyle isen ki insallah degilsindir vucut direnci dusuk.oldugu icin tutmazsa üzül<rsün ama alerjik birsey olabilirmi hapsirik goz akmasinda covid belirtisi degil bildigim kadarı ile Ilayumut Ilayumut

X