Kasım Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

canlar, adet olacakmış gibi karnı ağrıyan var mı? 5.günümdeyim.Test günene kadar beklemek istiyorum. Aşılamadan sonra da böyle yoğun ağrı hissetmiştim ve acaba mı demiştim ama aynısını yaşayıp gebelik olan var mı ya da duyduklarınız?

Benğm öyle oldu. Hatta hala öyle. Hissiyatı da sanki adet olacağım gibi. Kaçıncı gün embriyosu? Kaç tane transfer edildi? Kalitelerini biliyor musun? Ona göre test yapabilirsin

Herkese merhaba. Biz de 8'inde tüp bebek tedavisine başladık. Bugün iğnelerin 5.günü. Henüz OPU ve transfer tarihleri belli değil. 15'inde ilk ultrason olacak, belki orada takvim netleşir. Umarım hepimizin gönlüne göre ilerler tedavilerimiz.

Umarim canım
Ben daha regl olmayı bekliyorum iğneler için

Kızlar ben ikiz gebelikten çok korkuyorum çok riskli değil mi ya
Valla bende çok korkuyorum benim tedaviyle 1 kızım var erken doğumla dünyaya geldi zor zamanlar geçirdik ama şuan çok şükür iyi ve sağlıklı. İkinci çocuk içinde 2 defa tek embriyoyla denedik ama olmadı bu sefer çift transfer edecek doktor tırsmiyor değilim ama hakkımızda hayırlısı neyse o olsun artik

canım tek embriyo, iyi kalite denildi ama ayrıntısı söylenmedi. 5.gün embriyosu. test tarihim 17 si.
Ben 6. gün ilk testi yaptım ama çok silikti. Bir de yaparken negatif olsa bile erken deyip kendimi teselli edeceğime söz verdim. Bir de bana doktor test günü olarak transferden sonraki 9. güne verdi. 5 kasım transfer, 14 kasım test günümdü. O yüzden biraz erken yaptım. İstersen sen de yarın yap ama sonucun seni etkilemeyeceğinden, ilaçlarını düzenli kullanmaya devam edeceğinden eminsen yap

ben kendimi biliyorum canım..Pozitifte olsa negatifte olsa etkilenirim. O yüzden beklemek daha iyi geliyor bana. Ben daha çok bu etkileri yaşayan var mı diye merak ettim.

ben kendimi biliyorum canım..Pozitifte olsa negatifte olsa etkilenirim. O yüzden beklemek daha iyi geliyor bana. Ben daha çok bu etkileri yaşayan var mı diye merak ettim.
Valla en güzelini yaparsın söylediğin belirtiler pozitif belirtiler

bak şimdi biraz canım sıkıldı.. Sen de gögüslerde falan hassaslaşma olmuş..ben de hiçbir şey yok. Rengi bile koyulaşmadı. Hissediyorum ben yaa olmadı..
Ayyyy bak öyle deme. Ben fazla didikledim. Herkeste aynı belirtiler olacak diye bir şey yok ki. Mens olduğumuzda bile herkes farklı belirtiler gösterir. Genel belirti adet ağrısı. Diğer belirtiler kişiden kişiye değişiyor. Hatta hiç belirti hissetmemesine rağmen gebe kalanlar da var. Çoğu kişide yerleşme kanaması olmuş mesela. Bende öyle bir şey olmadı.

Bende de olmadı vala canım yerleşme belirti sadece göğüs hassasiyet bu kadar başka bisey olmadı bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…