Kasım Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

Canim taze ya da dondurulmuş farketmiyor ki sende Pco yoksa eğer toplamadan sonra rahim çok yorulmamistir taze yapmak sıkıntı teşkil etmez 2 embriyon da 3.gune gelmiş daha ne olsun bence güzel

Canim taze ya da dondurulmuş farketmiyor ki sende Pco yoksa eğer toplamadan sonra rahim çok yorulmamistir taze yapmak sıkıntı teşkil etmez 2 embriyon da 3.gune gelmiş daha ne olsun bence güzel
Yok benim korktugum sey o iki embriyonun 5. Gune kadar ilerleyip ilerlemeyecegi. Taze veya dondurulmus farketmez. Endisem bu sadece. Tesekkur ederim cevap verdigin icin.

Kızlar bugün 6. günüm. Dayanamadım az önce testi yaptım. Sanırım silik bir çizgi var. İlk defa görüyorum. Çok mutluyum. Umarım doğrudur ve sağlıklıdır

Eklentiler

• A4FAB096-7546-4AF6-A7C7-793528E9FD1E.jpeg
    83,5 KB · Görüntüleme: 72
  • E8EFFE29-5A0B-40D8-BFEB-95A9B020ED25.jpeg
    69,3 KB · Görüntüleme: 66
  • 69B38C16-5592-49FE-9D96-7198D02874C5.jpeg
    57,9 KB · Görüntüleme: 76
merhaba aret kamara tedavı gormedım ancak onun merkezınde tedavı gordum. merkezn hakkında soruların varsa bıldıgım kadaryla yardımcı olabılırım.
Bızımkısebepsız ınfertıleydı

selamlar her nerde yaşıyor ve yaşatılıyorsanız
baya konuşmusunuz dün ekran rengide bir garip olmuş okuyamadım.

nasılsınız ne var ne yok S Sinovac Iron Butterfly efsunn210102 ve diğerleri
ben bugün gittim test vermek için tanıdıkda var gittiğimde yerde oda doktor gibi şaşırmış negatif olmasına dedim ben iyiyim merak etme.
bu zamana kadar sorun yoktu ama belki bu testler de çıkacak veya çıkmayacak görücez bakalım dedim .
gen tarama testlerini verdim çoğu 3 güne çıkıyor kromozom 15 günü bulurmuş tahminim Aralık ayı transfer olacaklara yetişicem gibimsi sanki

Aret kamer değil ama rezerv azlığı tedavisnden ötürü ben görüyorm

Hayir canim hic bisey yapmis olamazsin kendini kasma yasadigin seyler normal. Inan bana bu 6.

evet dün bir arkadaşımla konuştum o da aynı şeti söyledi. Yaptıklarında hiçbir sıkıntı yok zarar vermez ama stress için aynı şeyi düşünmüyorum dedi. Bence de en büyük sıkıntı bu. Bugün 4.günüm acaba biraz dışarı çıkıp yürüyüş falan mı yapsam?

Ayyýyyy hoş geldin bebek hadi inşallah yetiş bize inşallah sıkıntısız geçsin bütün sonuçlarin hayırla gelsin eline

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…