Kasım Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

Adetin 2. Günğ başlıyokar canm dondurulmuşa ilaçları veriyolar rahim kalınlığı takip ediliyor progesteron seviyesi ölçülüyr merak etme hayırlısı olsun inşallah

Canim tabi ki dikkat etmek gerekiyor fakat sen aşırı stres yapmışsın bu çok daha fazla zarar verir bı arkadaşın yorumuna denk gelmiştim sigara iciyormus transferden sonra doktoru demiş ki tamamen bırakmak stres olmana sebep olacaksa azalt çünkü stres embriyoyu sigaradan daha çok etkiler . Kısacası sen stres yapma yeter bu yaptıklarını da herkes yapıyor sıkıntı yok yani dediğim gibi tek sıkıntı stres olman .

Merhaba hayırlısı olsun inşallah hakkınızda ben memorial şişli de tedavi görüyorm

Senin gene iyi ben ilk gün tuvalete gideyim diye bir ayağım kaydı düşmedim ama hani bu hastane terliği altı kaygan olandan bide şeninde dediğin gibi heyecan mı yaptım ne gece bi sıçrayarak uyandım hastane den sonra metroyayla eve geçtim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…