Kasım Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

Kızlar yaaa sizce 2.ci gün embriyosu 1.ci kalite nasıldır 🤔 öğleden beri bunu düşünüyorum
Birde şimdi transfer işlemi için adet olup gitmem gerekiyor yaa nasıl ilerleme olcak neden adette gidiyorum polip alındı onun kontrolü için mi adet olsam ne zaman gün derler transfer için gece gece çok kafam karıştı
Adetin 2. Günğ başlıyokar canm dondurulmuşa ilaçları veriyolar rahim kalınlığı takip ediliyor progesteron seviyesi ölçülüyr merak etme hayırlısı olsun inşallah

bi de beni de tabloya ekler misiniz :))
8 kasım 2021 5.gün iyi kakite transfer oldum :)
lütfen sorum da burada :
transferin 3.günündeyim. Hemşire ilk 3 gün ağır kaldırma, bir şeye uzanma ve asla kabız olmamaya çalış demişti ama bugün kötü bir gün geçirdim noluuuur yorum yapın

1.si sabah tuvalete çıkmak zorunda kaldım. Aslında kabız değilim ama progesteron kullandığım için az da olsa kendimi sıktım. Sonrasında moralim bozuldu tabi

2.si sanırım çok kaygılı olduğum için uyurken sıçrayarak uyandım 2 gündür. Uykudan kalkınca tüm vücudum titriyordu. Kasılma gibi. Belli ki stress uykumda dışa vuruyor artık. Bi de ona kafayı taktım acaba rahmim kasılmışmıdır diye. .
3.sü eşimle paylaşayım dedim o da haliyle kaygılarımı anlayamadığı için çok destek olamadı ve ben sonrasında hıçkıra hıçkıra ağladım:KK43:( bu sefer de acaba yine tutunmasına mani mi oldum diye üzüldüm. Şu an çook pişmanım ama bugün böyle oldu ve 3 GÜNDÜR KASIKLARIMDA REGLİ OLACAKMIŞ GİBİ AĞRI OLUYORDU AMA SANKİ BUNLARDAN SONRA DURDU GİBİ.. Sizce zarar vermiş olabilir miyim? Çokkk korkuyorum.
Canim tabi ki dikkat etmek gerekiyor fakat sen aşırı stres yapmışsın bu çok daha fazla zarar verir bı arkadaşın yorumuna denk gelmiştim sigara iciyormus transferden sonra doktoru demiş ki tamamen bırakmak stres olmana sebep olacaksa azalt çünkü stres embriyoyu sigaradan daha çok etkiler . Kısacası sen stres yapma yeter bu yaptıklarını da herkes yapıyor sıkıntı yok yani dediğim gibi tek sıkıntı stres olman .

Merhaba,
Benim trasnferim dün gerçekleşti. 2 adet donmuş embrıyo transfer edildi.Sebepsiz infertille. 22 sinde test yapmamı istediler. İnşallah hep beraber güzel sonuçları alırız.
Hangi hastanede işlem yaptınız?
Merhaba hayırlısı olsun inşallah hakkınızda ben memorial şişli de tedavi görüyorm

bi de beni de tabloya ekler misiniz :))
8 kasım 2021 5.gün iyi kakite transfer oldum :)
lütfen sorum da burada :
transferin 3.günündeyim. Hemşire ilk 3 gün ağır kaldırma, bir şeye uzanma ve asla kabız olmamaya çalış demişti ama bugün kötü bir gün geçirdim noluuuur yorum yapın

1.si sabah tuvalete çıkmak zorunda kaldım. Aslında kabız değilim ama progesteron kullandığım için az da olsa kendimi sıktım. Sonrasında moralim bozuldu tabi

2.si sanırım çok kaygılı olduğum için uyurken sıçrayarak uyandım 2 gündür. Uykudan kalkınca tüm vücudum titriyordu. Kasılma gibi. Belli ki stress uykumda dışa vuruyor artık. Bi de ona kafayı taktım acaba rahmim kasılmışmıdır diye. .
3.sü eşimle paylaşayım dedim o da haliyle kaygılarımı anlayamadığı için çok destek olamadı ve ben sonrasında hıçkıra hıçkıra ağladım:KK43:( bu sefer de acaba yine tutunmasına mani mi oldum diye üzüldüm. Şu an çook pişmanım ama bugün böyle oldu ve 3 GÜNDÜR KASIKLARIMDA REGLİ OLACAKMIŞ GİBİ AĞRI OLUYORDU AMA SANKİ BUNLARDAN SONRA DURDU GİBİ.. Sizce zarar vermiş olabilir miyim? Çokkk korkuyorum.
Senin gene iyi ben ilk gün tuvalete gideyim diye bir ayağım kaydı düşmedim ama hani bu hastane terliği altı kaygan olandan bide şeninde dediğin gibi heyecan mı yaptım ne gece bi sıçrayarak uyandım hastane den sonra metroyayla eve geçtim

X