- 14 Şubat 2021
- 8.420
- 22.372
Okudum hemen Allah hepsinin tamamnı erdirsin kucaklatına dağlıkla almayı nasip etsin.darısı başımızaSelin n 7 pozitif mi var topik'te maşallah birer tane Ayetel kürsü okuyalım onların niyetine inşallah
Amin. Hepimiz inşallahSağlıkla gelsin guzel artışların olsun Rabbim tamamına erdirsin kucağina almayı da nasip etsin inşallah
Amin inşallah canımOkudum hemen Allah hepsinin tamamnı erdirsin kucaklatına dağlıkla almayı nasip etsin.darısı başımıza
EvetSelin n 7 pozitif mi var topik'te maşallah birer tane Ayetel kürsü okuyalım onların niyetine inşallah
Aayyy ben de lilaŞarjımla aşk yaşıyorum resmen
Bende sevemedim bi türlüAayyy ben de lilakullanıyorum ama bu topigin rengi yeşil oluyor her girdiğimde diğer yerler lila burası yeşil
Çok i*renç OLMUŞ renk reklam falanYa bura nolmus renk değişik heryerden reklam fırlıyor imdaaaattt
Merhaba hayırlı olsun insallah cok guzel haberler pozitif sonuçlar alirsinizMerhaba,
Benim trasnferim dün gerçekleşti. 2 adet donmuş embrıyo transfer edildi.Sebepsiz infertille. 22 sinde test yapmamı istediler. İnşallah hep beraber güzel sonuçları alırız.
Hangi hastanede işlem yaptınız?
Merak etmeGünaydın canlarsanırım benim dışımda herkes özelde tedavi görüyor maşallah
Merhaba seninde hayirli olur insallah bende yumurta rezerv azlığı ile tedavi gordum 3. Tüp bebek denememiz sonuç bekliyorum 5 inde transferim olduMerhabalarr
Hepinizin tedavisi uğurlu olsun size güzel sağlıklı bebişler getirsin inşallah
Ben de tüp tedavisindeyim.. Aranızda yumurta rezerv azlığı ile tedavi gören var mıAret kamer de tedavi gören var mı peki umarım birileri vardır
Merhaba benimde transferim dün oldu. Aynı gün transfer olmuşuz. Umarım sağlıcaklar gelirlerMerhaba,
Benim trasnferim dün gerçekleşti. 2 adet donmuş embrıyo transfer edildi.Sebepsiz infertille. 22 sinde test yapmamı istediler. İnşallah hep beraber güzel sonuçları alırız.
Hangi hastanede işlem yaptınız?
Hayırlısı olur inşallah hakkında yumoşların seninle kalırBenimde 4 yumurtam toplanmisti. 1. gun aradilar 3 tanesi dollenmis. 3. Gun aradilar 1 tanesi gelisimi durmus 2 tane embriyo ile devam edilecekmis. 2 tane embriyoyu 5. Gune gelmesini bekliyoruz. Ne dusunsem bilemiyorum. Eger 5 gune gelirlerse taze transfer olacak. Ne diyim ki
Ayyy ne güzel maşallahMerhaba seninde hayirli olur insallah bende yumurta rezerv azlığı ile tedavi gordum 3. Tüp bebek denememiz sonuç bekliyorum 5 inde transferim oldubir mucizee
Rezerv düşük havuz yöntemi yapıldı bana ilk toplamada 6 yumurta vardı 5 , olgun 3 dollendi 5. gune 1 tane kalmıştı donduruk.bu ay 2 yumurta toplandı 2 side 5.güne gitti 1 transfer edildi dun negatif oldu 1'i donduruldu ben 2012 senesinde endimertiyozis ileri evre ameliyatı olmştum o ara gitti benm yumurtalaraa merhabainşallah çok uğraşmadan gelir minnoşunuz
Rezerviniz ne durumda peki kaç yumurtan oluşuyo