BEn de sevmedimmmYesillendi ☺ bi sevemedim.sanki ben
Amin canım test sonucundan gelişmelerden haberdar ederim sizleri rabbim hepimize nasip etsin inşallahNUr hayırlı olsun canım silik çizgi var
Rabbim kucağını doldursun tamamına erdirsin
Yesillendi ☺ bi sevemedim.sanki ben
Acayip bi renklere büründü resmen uygulamaEvet ya asla güzel değil
Gonopeptil yapmıştım 6 gün olmuş o ne için etkisi olur mu acabaBnce de var eger çatlatma iğnesi yapılalı 14 günden fazla olduysa kesinlikle var
adetininin 2.gunu tedaviye baslanir muhtemel.estroferm ve folil.asit le baslatirlar rahmi hazirlamak 1 hafta kala transferine progestana baslatirlar 10 gun flan tedavi gorursun sonra transferKızlar yaaa sizce 2.ci gün embriyosu 1.ci kalite nasıldıröğleden beri bunu düşünüyorum
Birde şimdi transfer işlemi için adet olup gitmem gerekiyor yaa nasıl ilerleme olcak neden adette gidiyorum polip alındı onun kontrolü için mi adet olsam ne zaman gün derler transfer için gece gece çok kafam karıştı
Bunları yaptınız diye bir zarar gelmez merak etmeyin. Beslenmenize, sağlığınıza, ilaçların saatine dikkat ederseniz bir şeycik olmaz. Kötü düşünüp strese sokmayın kendinizi.bi de beni de tabloya ekler misiniz :))
8 kasım 2021 5.gün iyi kakite transfer oldum :)
lütfen sorum da burada :
transferin 3.günündeyim. Hemşire ilk 3 gün ağır kaldırma, bir şeye uzanma ve asla kabız olmamaya çalış demişti ama bugün kötü bir gün geçirdim noluuuur yorum yapın
1.si sabah tuvalete çıkmak zorunda kaldım. Aslında kabız değilim ama progesteron kullandığım için az da olsa kendimi sıktım. Sonrasında moralim bozuldu tabi
2.si sanırım çok kaygılı olduğum için uyurken sıçrayarak uyandım 2 gündür. Uykudan kalkınca tüm vücudum titriyordu. Kasılma gibi. Belli ki stress uykumda dışa vuruyor artık. Bi de ona kafayı taktım acaba rahmim kasılmışmıdır diye. .
3.sü eşimle paylaşayım dedim o da haliyle kaygılarımı anlayamadığı için çok destek olamadı ve ben sonrasında hıçkıra hıçkıra ağladım( bu sefer de acaba yine tutunmasına mani mi oldum diye üzüldüm. Şu an çook pişmanım ama bugün böyle oldu ve 3 GÜNDÜR KASIKLARIMDA REGLİ OLACAKMIŞ GİBİ AĞRI OLUYORDU AMA SANKİ BUNLARDAN SONRA DURDU GİBİ.. Sizce zarar vermiş olabilir miyim? Çokkk korkuyorum.
Sürekli kocaman reklamlarAcayip bi renklere büründü resmen uygulama
21 ekim de tedaviye başladım 5 kasım da transferim oldu bir onceki ayda histeroskopi olmuştum senin gibi ara tedavi transfer arası cok uzun degilKızlar yaaa sizce 2.ci gün embriyosu 1.ci kalite nasıldıröğleden beri bunu düşünüyorum
Birde şimdi transfer işlemi için adet olup gitmem gerekiyor yaa nasıl ilerleme olcak neden adette gidiyorum polip alındı onun kontrolü için mi adet olsam ne zaman gün derler transfer için gece gece çok kafam karıştı
akıllandım artık bir daha stress yok:) test tarihine kadar stresi hayatımdan çıkarıyorumBunları yaptınız diye bir zarar gelmez merak etmeyin. Beslenmenize, sağlığınıza, ilaçların saatine dikkat ederseniz bir şeycik olmaz. Kötü düşünüp strese sokmayın kendinizi.
Hahh şöyle. Hepimiz Sağlıkla kucağımıza alacağız bebeklerimizi inşallah. Er ya da geç. Üzmeyin kendiniziakıllandım artık bir daha stress yok:) test tarihine kadar stresi hayatımdan çıkarıyorum
Adetin 2.günü kandan progesteron,estrodiol,tsh ve prolaktin hormonuna bakıyolar canım normal çıkınca ilaçlara başlıyosun ogün 10 gün sonra kontrole çağrılıyosun tekrar kan veriyosun ve vajinal muayene oluyosun onların sonucuna görede transfer günün belirleniyo canımKızlar yaaa sizce 2.ci gün embriyosu 1.ci kalite nasıldıröğleden beri bunu düşünüyorum
Aynı gün transfer olmuşuz seninle canım.öncelikle hayırlı olsun.kasık ağrılarının olması çok normal.progestan iğne vuruluyosan o titreme yapabiliyomuş bazı kişilerde ondan olabilir ama en önemlisi zor biliyorum ama çok düşünmemeye çalış moralini yüksek tut herşey güzel olucakbi de beni de tabloya ekler misiniz :))
lütfen sorum da burada :
transferin 3.günündeyim. Hemşire ilk 3 gün ağır kaldırma, bir şeye uzanma ve asla kabız olmamaya çalış demişti ama bugün kötü bir gün geçirdim noluuuur yorum yapın
1.si sabah tuvalete çıkmak zorunda kaldım. Aslında kabız değilim ama progesteron kullandığım için az da olsa kendimi sıktım. Sonrasında moralim bozuldu tabi
2.si sanırım çok kaygılı olduğum için uyurken sıçrayarak uyandım 2 gündür. Uykudan kalkınca tüm vücudum titriyordu. Kasılma gibi. Belli ki stress uykumda dışa vuruyor artık. Bi de ona kafayı taktım acaba rahmim kasılmışmıdır diye. .
3.sü eşimle paylaşayım dedim o da haliyle kaygılarımı anlayamadığı için çok destek olamadı ve ben sonrasında hıçkıra hıçkıra ağladım( bu sefer de acaba yine tutunmasına mani mi oldum diye üzüldüm. Şu an çook pişmanım ama bugün böyle oldu ve 3 GÜNDÜR KASIKLARIMDA REGLİ OLACAKMIŞ GİBİ AĞRI OLUYORDU AMA SANKİ BUNLARDAN SONRA DURDU GİBİ.. Sizce zarar vermiş olabilir miyim? Çokkk korkuyorum.
bugün triplere girdim durduk yereAynı gün transfer olmuşuz seninle canım.öncelikle hayırlı olsun.kasık ağrılarının olması çok normal.progestan iğne vuruluyosan o titreme yapabiliyomuş bazı kişilerde ondan olabilir ama en önemlisi zor biliyorum ama çok düşünmemeye çalış moralini yüksek tut herşey güzel olucak
Benim de aynı şekilde 2.gün embriyosu 2 tane dondurdular ben de meraklıyım bu konudaKızlar yaaa sizce 2.ci gün embriyosu 1.ci kalite nasıldıröğleden beri bunu düşünüyorum
İlaçlar hormonal dengemizle oynuyo valla benimde ani yükselişlerim oluyobugün triplere girdim durduk yereeşimi de haşladım hiç sebep yokken. inşallah zarar vermemişimdir minik embriyomuza :))) güzel dileklerin için teşekkür ederim. İnşallah gğzel sonuçlar alırız. Benim test tarihim 17 si. Sizin ki ne zaman?
Hayir canim hic bisey yapmis olamazsin kendini kasma yasadigin seyler normal. Inan bana bu 6. Denemembi de beni de tabloya ekler misiniz :))
lütfen sorum da burada :