merkezden memnun kaldım eylulde opu oldu rahım dınlendırme yapılıp dun transferım gerceklestı. Beklemedeyız. Genel olarak memnunum. temız bır klınık. calısanlarda iyi.Başarılı oldunuz mu peki memnun kaldınız mı
Amin inşallahAyyy ne güzel maşallahsağlıkla tutunsun
Kaç yımırtan oldu amh n kaçtı
siz hangı hastanede oldunuzMerhaba benimde transferim dün oldu. Aynı gün transfer olmuşuz. Umarım sağlıcaklar gelirler
Hiiççç canını sıkma benden de 2 yumurta toplandı inanılmaz üzülmüşttüm olgun cıkcak da döllencek de bide 5. gune gidicek diye 2 side gitti biri trnasfer negatif biri de donduruldu stres yapma zaten 5. gune gidemicek gibi olsaydı 3. gun transfer edilirdi canım onu embriyologlar biliyor canını sıkma hicBenimde 4 yumurtam toplanmisti. 1. gun aradilar 3 tanesi dollenmis. 3. Gun aradilar 1 tanesi gelisimi durmus 2 tane embriyo ile devam edilecekmis. 2 tane embriyoyu 5. Gune gelmesini bekliyoruz. Ne dusunsem bilemiyorum. Eger 5 gune gelirlerse taze transfer olacak. Ne diyim ki
Bisey diyemem derken anlamadım ne demek istediğini kanama ile ilgili gerekli tedaviyi verdi miKizlar ben cok kötüyüm
Sabah kalktim çamaşırım batmışti doktora gittim apar topar.
Kanamam olmasi normal degil bekledigimz bisey degil dedi. Progestan fitil verdi ultrason bakti bisey diyemem dedi.
Adetime 5 gun var korkuyorum bu durumu yasayan kimse varmi ?
TrAnsferimin 8. Günü bugun test gunu de 16 kasim. Agrim var ya adetse bu(
Vallahi ben de okudum şimdi Rabbim sağlıkla sıhhatle kucaklarına almayı nasip etsin insallah :) darısı başımızaOkudum hemen Allah hepsinin tamamnı erdirsin kucaklatına dağlıkla almayı nasip etsin.darısı başımıza
Canim kanama miktari nasil kan da verseydin keskeKizlar ben cok kötüyüm
Kanamam olmasi normal degil bekledigimz bisey degil dedi. Progestan fitil verdi ultrason bakti bisey diyemem dedi.
Cok.guzel gozukuyorKızlar bugün 6. günüm. Dayanamadım az önce testi yaptım. Sanırım silik bir çizgi var. İlk defa görüyorum. Çok mutluyum. Umarım doğrudur ve sağlıklıdır
Amin. CümlemizinCok.guzel gozukuyorinsaallah kandada en guzel sekilde ilerler rabbim gönlünüz<n muradını versin hayırlısıyla insallah gokkusaginadusenbukalemun
HErKEsteb daha çok dikkat etmen gereken bı dönem geciriyorsun demek kl canım asla stres olma lütfen sürekli yatKizlar ben cok kötüyüm
Evet ya girmiyor saat 10 gibi test vermişti sonuç bekliyorduZeynneeppppp nerdesij
ahh o çift çizgi..Çok sevindim .İnşallah sonuna kadar güzel haberler alırsınızHayırlı olsun inşallah evet çift çizgi var
Sakin olmaya çalış sürecin farkli ilerliyo ama atlatabilirsiniz keske kanda verseydiniz mumkunse wc harici hic kalkmayin bol.bol dinlenin yarin uzanin X xnobodyxKizlar ben cok kötüyüm
çok geçmiş olsun canım.Aslında günlük hayatımızda bunları sürekli yaşıyoruz ama şu an aşırı uyarılmış durumdayız. Sürekli aynı şeyi düşünüyoruz bu da ister istemez hata yaptırıyor bize. Ben de transferden sonra hemen ayağa kalktım ama olacağı varsa oluyor yaa .İyi olmaya çalışıcaz canımSenin gene iyi ben ilk gün tuvalete gideyim diye bir ayağım kaydı düşmedim ama hani bu hastane terliği altı kaygan olandan bide şeninde dediğin gibi heyecan mı yaptım ne gece bi sıçrayarak uyandım hastane den sonra metroyayla eve geçtim
ayy çok güzel görünüyor o 2. çizgi :) inşallah kopkoyu kırmızı olur :)Kızlar bugün 6. günüm. Dayanamadım az önce testi yaptım. Sanırım silik bir çizgi var. İlk defa görüyorum. Çok mutluyum. Umarım doğrudur ve sağlıklıdır
Çok çok teşekkür ederim . Aminayy çok güzel görünüyor o 2. çizgi :) inşallah kopkoyu kırmızı olur :)
bence 3.günü geçtiyse 5. güne kadar bekliyorlar .Benim öyle oldu.Hayırlısı olur inşallah.Dediğin gibi burada rahatlayabiliyorum şu an.Bir gün kadınlar kulübüne yazacağım aklıma gelmezdi hiç:):) ama aynı korku,kaygıları yaşayan insanlarla sohbet etmek iyi oluyor.Daha önce 2 aşılmam oldu .onlarda hiç böyle olmamıştım.Tüp bebekte hem maddi hem manevi daha zahmetli.Kullanılan ilaçlarda insanı etkiliyor.Dua edelim canım inşallah en güzel zamanda,sağlıklı bebeklerimiz olur:)Sonucu pozitif olan herkesin Allah mutlulugunu daim etsin insallah. Transfer bekleyen sonuc bekleyenlere de sabir diliyorum. ❤ hayatim boyunca hic isyan etmedim sikayetci olmadim. Hep sukrettim cunku ac susuz damsiz kalmadim. Akil ve ruh sagligim yerindeydi fiziksel olarakta saglikliydim. Insan bazen tum bunlari unutup degisik bir psikolojiye giriyor. Ilk denemem benim. 2 sene dogal yolla olmadi. Hatta korunmadim evlendigimden beri dedim ki calisicam diye erteleyip sonra istedigimde hadi cocuk yapalim olmaz bu siparisle olacak is degil Allah ne zaman kader ettiyse o zaman olacak. Belki de bu sayede 2 sene sonra normal yolla deneyerek 1 sene daha yani 3 sene kaybedecektim ve bircok basari orani sansim daha da dusecekti. Dedim ki kendime olmazsa uzulmen normal ama isyan etmek yok. Aileme kimseye soylemedim cunku insanlarin surekli arayip hangi asamadasin ne oldu ne bitti sorgulamalarini istemedim ben stres yapmayi biraktigimda onlarin stresini uzerime alacagimi dusundum. Simdi transfer icin 2 embriyomun 5. Gune gelmesini bekliyorum ve sonrada bana tutunmasini kucagima almayi bekleyecegim
Allah im senden dilegim kucagimi bos hayallerimi yarim birakma lutfenburasi benim icin cok rahatlatici kusuruma bakmayin kafanizi sisirdiysem. Bana cevap veren kafamdaki sorulari cevaplayan herkese cok tesekkur ederim.
Bisey diyemem derken anlamadım ne demek istediğini kanama ile ilgili gerekli tedaviyi verdi mi
Son iki gündür bi kac damla acik kahve leke vardi bu sabah çamaşırım koyu kanama ile batmisti peceteye silince pembemsi kan geliyo devam ediyor. Korkuyorum agrimda var adet sancisi gibiCanim kanama miktari nasil kan da verseydin keske
HErKEsteb daha çok dikkat etmen gereken bı dönem geciriyorsun demek kl canım asla stres olma lütfen sürekli yat
Tutmadı negatif saatlerce zırlıyorumGerçekten maddi manevi çok zor bı süreç