Kasım Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

Şarjımla aşk yaşıyorum resmen 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Eklentiler

• IMG_20211111_122929.jpg
    IMG_20211111_122929.jpg
    17,5 KB · Görüntüleme: 57
Merhaba,
Benim trasnferim dün gerçekleşti. 2 adet donmuş embrıyo transfer edildi.Sebepsiz infertille. 22 sinde test yapmamı istediler. İnşallah hep beraber güzel sonuçları alırız.
Hangi hastanede işlem yaptınız?
Merhaba hayırlı olsun insallah cok guzel haberler pozitif sonuçlar alirsiniz 🍀🍀🎈🎈💕💕😊😊🤗🤗

Sonucu pozitif olan herkesin Allah mutlulugunu daim etsin insallah. Transfer bekleyen sonuc bekleyenlere de sabir diliyorum. ❤ hayatim boyunca hic isyan etmedim sikayetci olmadim. Hep sukrettim cunku ac susuz damsiz kalmadim. Akil ve ruh sagligim yerindeydi fiziksel olarakta saglikliydim. Insan bazen tum bunlari unutup degisik bir psikolojiye giriyor. Ilk denemem benim. 2 sene dogal yolla olmadi. Hatta korunmadim evlendigimden beri dedim ki calisicam diye erteleyip sonra istedigimde hadi cocuk yapalim olmaz bu siparisle olacak is degil Allah ne zaman kader ettiyse o zaman olacak. Belki de bu sayede 2 sene sonra normal yolla deneyerek 1 sene daha yani 3 sene kaybedecektim ve bircok basari orani sansim daha da dusecekti. Dedim ki kendime olmazsa uzulmen normal ama isyan etmek yok. Aileme kimseye soylemedim cunku insanlarin surekli arayip hangi asamadasin ne oldu ne bitti sorgulamalarini istemedim ben stres yapmayi biraktigimda onlarin stresini uzerime alacagimi dusundum. Simdi transfer icin 2 embriyomun 5. Gune gelmesini bekliyorum ve sonrada bana tutunmasini kucagima almayi bekleyecegim
Allah im senden dilegim kucagimi bos hayallerimi yarim birakma lutfen 🤲 burasi benim icin cok rahatlatici kusuruma bakmayin kafanizi sisirdiysem. Bana cevap veren kafamdaki sorulari cevaplayan herkese cok tesekkur ederim.

Merhabalarr 🤗
Hepinizin tedavisi uğurlu olsun size güzel sağlıklı bebişler getirsin inşallah 🤗
Ben de tüp tedavisindeyim.. Aranızda yumurta rezerv azlığı ile tedavi gören var mı 😍 Aret kamer de tedavi gören var mı peki umarım birileri vardır🤤
Merhaba seninde hayirli olur insallah bende yumurta rezerv azlığı ile tedavi gordum 3. Tüp bebek denememiz sonuç bekliyorum 5 inde transferim oldu 🤗🤗 bir mucizee bir mucizee

Merhaba,
Benim trasnferim dün gerçekleşti. 2 adet donmuş embrıyo transfer edildi.Sebepsiz infertille. 22 sinde test yapmamı istediler. İnşallah hep beraber güzel sonuçları alırız.
Hangi hastanede işlem yaptınız?
Merhaba benimde transferim dün oldu. Aynı gün transfer olmuşuz. Umarım sağlıcaklar gelirler 🥰

Benimde 4 yumurtam toplanmisti. 1. gun aradilar 3 tanesi dollenmis. 3. Gun aradilar 1 tanesi gelisimi durmus 2 tane embriyo ile devam edilecekmis. 2 tane embriyoyu 5. Gune gelmesini bekliyoruz. Ne dusunsem bilemiyorum. Eger 5 gune gelirlerse taze transfer olacak. Ne diyim ki 🤦‍♀️
Hayırlısı olur inşallah hakkında yumoşların seninle kalır 🤗🤗 Macakizi2004 Macakizi2004

Kizlar ben cok kötüyüm :KK43:
Sabah kalktim çamaşırım batmışti doktora gittim apar topar.
Kanamam olmasi normal degil bekledigimz bisey degil dedi. Progestan fitil verdi ultrason bakti bisey diyemem dedi.
Adetime 5 gun var korkuyorum bu durumu yasayan kimse varmi ?
TrAnsferimin 8. Günü bugun test gunu de 16 kasim. Agrim var ya adetse bu :KK43:(

aa merhaba☺️inşallah çok uğraşmadan gelir minnoşunuz 🤲🏻
Rezerviniz ne durumda peki kaç yumurtan oluşuyo
Rezerv düşük havuz yöntemi yapıldı bana ilk toplamada 6 yumurta vardı 5 , olgun 3 dollendi 5. gune 1 tane kalmıştı donduruk.bu ay 2 yumurta toplandı 2 side 5.güne gitti 1 transfer edildi dun negatif oldu 1'i donduruldu ben 2012 senesinde endimertiyozis ileri evre ameliyatı olmştum o ara gitti benm yumurtalar

X