- 14 Şubat 2021
- 8.420
- 22.372
Canım şey olabilir mi o ya benim bir arkadaşıma yapıldı aynı polip işlemi tüp bebek öncesi.ofis histereskopi diye bişey var dediğin gibi bayiltimiyorlar ama zor bişey değilmiş kesinlikle korkutma hiç kendini.hsg gibi dedi çektiren arkadaşım.Anestezi almadan polip işlemim olacak
Canim tekrar aynı isimle üyelik yaptın ya bilgilerin ayni algilayinca birleştirmiş iyi olmuş benceKızlar benim kapattığım hesabla bu hesap birleşmişo nasıl oluyor yaaa
Admin biliyor hesaplarınıKızlar benim kapattığım hesabla bu hesap birleşmişo nasıl oluyor yaaa
Çok şükür canim allahima bin şükürBu sabahın en güzel haberiRabbimin mucizesi
Allah razı olsun canımYaaaaa Masallahhhhh Rabbim tamamına erdirsin cookkk sevindim
Canim sen neden tüp yaptiracaktin sıkıntı neydiÇok şükür canim allahima bin şükür
O kısım karmakarışıkCanim sen neden tüp yaptiracaksin sıkıntı neydi
Canim ben daha dün anestezi almadan ofis histeroskopi oldum hatta çizikte atıldı. Ben doktora çok baskı yaptim anestezi versinler diye ama doktorum vermedi. Gerçekten de gerek yokmuş anesteziye şiddetli adet ağrısı gibi bir ağrım oldu oda dayanilamayacak kadar değildi. Hatta çizik attığında sonuçta kesiyorsunuz nasıl canım yanmıyor dedim rahim dokusu yumuşak kalın bir doku acı hissetmezsin dedi. İnşallah seninkide kolaylıkla gecerAnestezi almadan polip işlemim olacak
Okudum cnmArkadaşlar yarın @derya2526 nin transfer i var... @Saturnyildizi
YA KAYYUM 156 kere okunacak..
@Loya-Kiana @Meltem _13 @Sinovac @aaa1234 Z zeynep44044 @Amanita @BirbumutIron Butterfly @nuray1033 @Hayalperestttttttt @CevikKiz @efsunn210102
H M @Halbmond123 @Zeynepkur
Sadece histereskopi yazıyordu kağıtta yeni öğrendim bende anestezisiz olacağınıCanım şey olabilir mi o ya benim bir arkadaşıma yapıldı aynı polip işlemi tüp bebek öncesi.ofis histereskopi diye bişey var dediğin gibi bayiltimiyorlar ama zor bişey değilmiş kesinlikle korkutma hiç kendini.hsg gibi dedi çektiren arkadaşım.
Ofis histereskopi dir canım o muhakkak.ayni polip islemiydi arkadaşımın ki de.hic korkutma kendini bak bir atkadas daha yazmış daha dün yaptırmış oda.Sadece histereskopi yazıyordu kağıtta yeni öğrendim bende anestezisiz olacağını
Gözünüz aydın güne güzel haberlerle başlamak iyi geldiKizlarrrr sabah yazmisdim sayfaya adetim 1 gün gecdi diye bu ay tüpe başlıyordum herseyim hazırdi raporum vs hatta burda ismim vardı ama cok aktif olamadım diye silinmiş sanırım.bu sabah kan vermisdim sonucum 58 cikmisrabbim bana resmen tüp yoluna giderken mucize verdi.2 buçuk senedir kimyasal bile geçirmedim.allahim hepimize sağlıklı güzel gebelikler nasıl etsin inşallah
Arkadaşlar yarın @derya2526 nin transfer i var... @Saturnyildizi
YA KAYYUM 156 kere okunacak..
@Loya-Kiana @Meltem _13 @Sinovac @aaa1234 Z zeynep44044 @Amanita @BirbumutIron Butterfly @nuray1033 @Hayalperestttttttt @CevikKiz @efsunn210102
H M @Halbmond123 @Zeynepkur
Her biri için 1000 tane okudum canım mevlam yardım etsin kabuk buyursun inşallah@Amanita için de okuyalım
YA KAYYUM 156
Canim tekrar aynı isimle üyelik yaptın ya bilgilerin ayni algilayinca birleştirmiş iyi olmuş bence
Korktum bi an yaaaaAdmin biliyor hesaplarınıayrı ayrı girmek yasak diye birleştiriyor. İp adresin aynı cunku
valla korkuyorum yalan değil ama geçeçek buda inşallah Allah razı olsunCanim ben daha dün anestezi almadan ofis histeroskopi oldum hatta çizikte atıldı. Ben doktora çok baskı yaptim anestezi versinler diye ama doktorum vermedi. Gerçekten de gerek yokmuş anesteziye şiddetli adet ağrısı gibi bir ağrım oldu oda dayanilamayacak kadar değildi. Hatta çizik attığında sonuçta kesiyorsunuz nasıl canım yanmıyor dedim rahim dokusu yumuşak kalın bir doku acı hissetmezsin dedi. İnşallah seninkide kolaylıkla gecer
Rabbim saglikla kucagina almayi nasip.etsin mucizeni insallahKizlarrrr sabah yazmisdim sayfaya adetim 1 gün gecdi diye bu ay tüpe başlıyordum herseyim hazırdi raporum vs hatta burda ismim vardı ama cok aktif olamadım diye silinmiş sanırım.bu sabah kan vermisdim sonucum 58 cikmisrabbim bana resmen tüp yoluna giderken mucize verdi.2 buçuk senedir kimyasal bile geçirmedim.allahim hepimize sağlıklı güzel gebelikler nasıl etsin inşallah
Amin insallah hayırlısı ileŞimdi evimde olsam ben çoktaaaaaan uyumuştum annemdeyim yaa artık yadırgar olmuşum doğup büyüdüğüm evi
Rabbim sağlıklı transferler ve doğumlar nasip etsin inşallah hepimize en hayırlı şekilde
Cok sukur para bakımından bakmıyorum da insan o kadar para verip beklemek zoruna gidiyor yani eşim işini bırakıp geliyor kimse kimsenin hakkına girmeye hakkı yok 2 lira fazla kazanıcak diye hasta kaybediyorlar.. bı ton para dökdük başından savar gibi konuşuldu son gitmemizde aşılama yaptırırdım o paraya ama çekicek dert varmış :))Evet, bekleme süresi çok malesef ama değiyor beklediğimizde. Doçent olduğu için öyle bir de özel klinik diye o bakımında ortalamaya göre uygun bile. Valla yeri geliyor diyorsunki güzel sonuç alayımda varsın pahalı olsun.
Hayırlı olsun canım senin için