Kasım Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

Erkek sperm sorunu aynen ne bileyim şansıma be deneyim yine de ne kaybedicem ..

aynen opu dan sonra taze transfer olsaydı yasak ama donduruldu o yüzden adet olunca serbest dediler

Yaaaa nasıl güzel bir haberi çok sevindim çok.. inşallah sağlıkla ilerler yüzünü hep güldürür
Bizlere de dua et

13 yumurta çok iyi hayırlısı olsun inşallah canım

Canim dr um bana tedavi olmadigin donem calismalara devam dedi bircok kisi transferi beklerken hamile kaldi kalanlar var yani ignelerin etkisi hala oluyomus kisaca korunmuyosun
Erkekten kaynaklı sorun varsa doktorlar hemen tüp bebek diyor benim öyle mesela.Eşimin hızlı hareketli sayısı yok yani 3-5 tane görünüyor mercekle. Ondan direkt tüp bebek dedi bize. Tabi sonra benim yumurtalarım da azalmış olduğu görüldü o da ayrı bir mevzu.

Bizde hiç sorun yok hatta hsg sonrasi 2 ay daha deneyin dedi hoca sonra başlayalım tedaviye dedi yine olmadı

Sıkma canını olacağı varsa her türlü gelecek o

Aşılama vs eğer maddi durumda rahatsa vakit kaybı gibi geliyor bana zaten doktorumuz da sagolsun özel kurum burası aşılama nin ne olduğunu anlattı hem maddi hem manevi kayıp olur birde onun tedavi ve psikolojisi var sonuca ulaşabileceğim en yüksek şansımızı olan yöntemle başlayım dedi bizde direk tup le başladık sürece sizin içinde en iyisi olsun inşallah

Doktor iyi de bence oradaki idari personel iyi değil. Biz akşam saatleirnde hep gidiyorum iş sonrası kimse izin almak zorunda kalmıyr

Canım olabilir tabikide neden olmasın

hadi gözün aydın kaç yumurtan toplandı nasıl hissediyorsun.
Teşekkür ederim. 3 yumurtam toplanmıştı 3 ü döllendi şükür. Bugun 2 embriyo transfer edildi oburu donduruldu.
Tarifi yok bunun ekranda izlettiklerinden rahmine yerlestirdikleri ana kadar hersey mucize gibi rabbim sonunu hayirli eylesin.
Biz uğraşanların emekleri bosa gitmesin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…