Kasım Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

Benim bel bacak bölgem de kaşıntı vardı progestron dan da zaten ağrıyan yerlerim oralar

Çatlıyor mu yok canım daha erken derken baktim ki bel bölgem çatlamış

Yaptığı ödem ve siskinlikden sanirim

Var mi böyle olan

Amin amin inşallah bak demekki her işte bir hayır var gerçekten sen adet olmayı beklerken mevlam neleri nasip etmiş oldu sana
Öyle gercekden rabbim neylerse güzel eyler geçen ayki adetime rapor yetismemisdi biraz üzülmüştüm.bekleyecegim 1 ay diye ama rabbim başka türlü yol çizmiş çok şükür

Öyle gercekden rabbim neylerse güzel eyler geçen ayki adetime rapor yetismemisdi biraz üzülmüştüm.bekleyecegim 1 ay diye ama rabbim başka türlü yol çizmiş çok şükür
Gerçekten çok sevindim senin adına Allah hayırlısıyla kucağına da almayı nasip etsin inşallah
Sabah sevinci dedikleri bunun gibi bişeydi galiba

konu hakkın da ufak bir bilgim bile yok ama Umarım o çatlaklar güzel haberler gelmesine vesile olur

Cok iyi bir doktor ama cokkkk beklıyorduk o yüzden değiştirdik ve bıraz pahalı yani
Evet, bekleme süresi çok malesef ama değiyor beklediğimizde. Doçent olduğu için öyle bir de özel klinik diye o bakımında ortalamaya göre uygun bile. Valla yeri geliyor diyorsunki güzel sonuç alayımda varsın pahalı olsun.

Hayırlı olsun canım senin için

Bu sabahın en güzel haberiRabbimin mucizesi

Yaaaaa Masallahhhhh Rabbim tamamına erdirsin cookkk sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…