- 8 Nisan 2016
- 3.453
- 5.021
İnşallah çok teşekkürlerGuzel ilerler inşallah
Hayırlı olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah çok teşekkürlerGuzel ilerler inşallah
Hayırlı olsun
Amin amin inşallah bak demekki her işte bir hayır var gerçekten sen adet olmayı beklerken mevlam neleri nasip etmiş oldu sanaTeşekkür ederim canım Allah razı olsundarısı ilk sizlere olsun inşallah rabbim hiçbirimizin kucağını boş birakmasin inşallah
Öyle gercekden rabbim neylerse güzel eyler geçen ayki adetime rapor yetismemisdi biraz üzülmüştüm.bekleyecegim 1 ay diye ama rabbim başka türlü yol çizmiş çok şükürAmin amin inşallah bak demekki her işte bir hayır var gerçekten sen adet olmayı beklerken mevlam neleri nasip etmiş oldu sana
Gerçekten çok sevindim senin adına Allah hayırlısıyla kucağına da almayı nasip etsin inşallahÖyle gercekden rabbim neylerse güzel eyler geçen ayki adetime rapor yetismemisdi biraz üzülmüştüm.bekleyecegim 1 ay diye ama rabbim başka türlü yol çizmiş çok şükür
Allahım seninde en kısa zamanda güldürsün yüzünü inşallahGerçekten çok sevindim senin adına Allah hayırlısıyla kucağına da almayı nasip etsin inşallah
Sabah sevinci dedikleri bunun gibi bişeydi galiba
konu hakkın da ufak bir bilgim bile yok ama Umarım o çatlaklar güzel haberler gelmesine vesile olurBenim bel bacak bölgem de kaşıntı vardı progestron dan da zaten ağrıyan yerlerim oralar
Çatlıyor mu yok canım daha erken derken baktim ki bel bölgem çatlamış
Yaptığı ödem ve siskinlikden sanirim
Var mi böyle olan
Amin inşallah bende gece boyu yarının nasıl olup geçeçeğini düşündüm sürekli ama bi sonuç çıkaramadımAllahım seninde en kısa zamanda güldürsün yüzünü inşallah
Eylul Ekim grubuna da yazdım cevap yokkonu hakkın da ufak bir bilgim bile yok ama Umarım o çatlaklar güzel haberler gelmesine vesile olur
Evet, bekleme süresi çok malesef ama değiyor beklediğimizde. Doçent olduğu için öyle bir de özel klinik diye o bakımında ortalamaya göre uygun bile. Valla yeri geliyor diyorsunki güzel sonuç alayımda varsın pahalı olsun.Cok iyi bir doktor ama cokkkk beklıyorduk o yüzden değiştirdik ve bıraz pahalı yani
Şimdi araştırmak içi. Nete baktım ama bende bişey bulamadım görüntü var ama ağrı yapıyor mu ya da her hangi bi ağrın var mı ?Eylul Ekim grubuna da yazdım cevap yok
Accayip şişti heryerim
Yarın hangi işlemin var canım.Amin inşallah bende gece boyu yarının nasıl olup geçeçeğini düşündüm sürekli ama bi sonuç çıkaramadım
Anestezi almadan polip işlemim olacakYarın hangi işlemin var canım.
Cokmu zayifsin normalde çatlama vs olmaz hemen. Odaklanma kafanı dağıt benceEylul Ekim grubuna da yazdım cevap yok
Accayip şişti heryerim
Korkma birşey olmaz inşallah hemen geçer temizlenirAnestezi almadan polip işlemim olacak
Allah razı olsun inşallahKorkma birşey olmaz inşallah hemen geçer temizlenir
Bu sabahın en güzel haberiRabbimin mucizesiKizlarrrr sabah yazmisdim sayfaya adetim 1 gün gecdi diye bu ay tüpe başlıyordum herseyim hazırdi raporum vs hatta burda ismim vardı ama cok aktif olamadım diye silinmiş sanırım.bu sabah kan vermisdim sonucum 58 cikmis rabbim bana resmen tüp yoluna giderken mucize verdi.2 buçuk senedir kimyasal bile geçirmedim.allahim hepimize sağlıklı güzel gebelikler nasıl etsin inşallah
Yaaaaa Masallahhhhh Rabbim tamamına erdirsin cookkk sevindimKizlarrrr sabah yazmisdim sayfaya adetim 1 gün gecdi diye bu ay tüpe başlıyordum herseyim hazırdi raporum vs hatta burda ismim vardı ama cok aktif olamadım diye silinmiş sanırım.bu sabah kan vermisdim sonucum 58 cikmis rabbim bana resmen tüp yoluna giderken mucize verdi.2 buçuk senedir kimyasal bile geçirmedim.allahim hepimize sağlıklı güzel gebelikler nasıl etsin inşallah