Siz naptınız devam ediyormusunuz? Bıde 2saat beklıyormusunuz gıttıgınızde bız en az 1 saat beklıyorduk yeri geldı 2bucuk saatEvet, bekleme süresi çok malesef ama değiyor beklediğimizde. Doçent olduğu için öyle bir de özel klinik diye o bakımında ortalamaya göre uygun bile. Valla yeri geliyor diyorsunki güzel sonuç alayımda varsın pahalı olsun.
Hayırlı olsun canım senin için
Maşallah sana rabbim sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inşallah.Kizlarrrr sabah yazmisdim sayfaya adetim 1 gün gecdi diye bu ay tüpe başlıyordum herseyim hazırdi raporum vs hatta burda ismim vardı ama cok aktif olamadım diye silinmiş sanırım.bu sabah kan vermisdim sonucum 58 cikmisrabbim bana resmen tüp yoluna giderken mucize verdi.2 buçuk senedir kimyasal bile geçirmedim.allahim hepimize sağlıklı güzel gebelikler nasıl etsin inşallah
İnşallah canım benim.Kızlar bugün 4.günüm kasık ağrım belim ağrıyo inş gebeliktendirBana dua edermisiniz
Canım çok sevindim Allah’ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Bizler de en yakın zamanda aynı duyguyu tadarız inşallahKizlarrrr sabah yazmisdim sayfaya adetim 1 gün gecdi diye bu ay tüpe başlıyordum herseyim hazırdi raporum vs hatta burda ismim vardı ama cok aktif olamadım diye silinmiş sanırım.bu sabah kan vermisdim sonucum 58 cikmisrabbim bana resmen tüp yoluna giderken mucize verdi.2 buçuk senedir kimyasal bile geçirmedim.allahim hepimize sağlıklı güzel gebelikler nasıl etsin inşallah
Teşekkür ederimGözünüz aydın güne güzel haberlerle başlamak iyi geldi
AminRabbim saglikla kucagina almayi nasip.etsin mucizeni insallah
Amin canım inşallah çok sağolMaşallah sana rabbim sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin ininşallah
Amin canım amin rabbim herbirinize en kısa zamanda nasip etsin inşallah çok içten söylüyorum bunu.Canım çok sevindim Allah’ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Bizler de en yakın zamanda aynı duyguyu tadarız inşallah
Toplamda kaçtane yumurta toplanmıştıBen geldim hastanedeyim suan 1 tane embriyom olusmus 8 hucreli 3. Gun emriyosu donduruluyor embriyolog sansi var dedi dusuk kalite deilndedi orta kalite dedi sukurler olsun. Internetten baktim simdi 3. Gun 8 hucreli embriyo icin 1. Kalite deniliyo
4 yumurta toplandi 1 embriyo olustu oda 8 hucreliymisToplamda kaçtane yumurta toplanmıştı
hücre meselesini anlamadım zaten benim de 4 hücreli 3.gün ebriyom donduruldu 1.kalite dedi
kaç hücreli olması gerek
İnşallah tutunur sana sımsıkı rabbim bizlere de nasip etsin canım annelik duygusunu rabbim sağlıklı sıhhatli evlatlar ihsan eylesin bizlere de.4 yumurta toplandi 1 embriyo olustu oda 8 hucreliymis
benimde 1 embryom var donuk transfer olacak aralık başı muhtemelen senin transfer ne zmana ?4 yumurta toplandi 1 embriyo olustu oda 8 hucreliymis
aynen bende bu ay adeti oldum 2.adetimin 2.günü muayene olucam transfer tarihi alıcamBu adet donemim gececek diger adet donemimin 2,3,4 gunu gelicem oda aralik 15 gibi regl olsam aralik sonu olur sanirim transfer
Kesinlikle yatiyom aklimda bu gozumu aciyom bu inanirmisin opu olacagim gun anesteziden uyandim agzimda 2 tane aft stres yapmayin diyorlar ama ne mumkun rabbim hepimizin kucagini doldurmayi nasip etsin insallahaynen bende bu ay adeti oldum 2.adetimin 2.günü muayene olucam transfer tarihi alıcam
aynıyız inşallah sorunsuz atlatırız ya aklımda başka bir iş yok yatıyorum kalkyıorum bu iş
Canim dr um bana tedavi olmadigin donem calismalara devam dedi bircok kisi transferi beklerken hamile kaldi kalanlar var yani ignelerin etkisi hala oluyomus kisaca korunmuyosunKızlar yanlış anlamayın da bir soru sorucammmmm,
adet olduktan sonra ilişki yasağı kalkıyor ya acaba korunmadan mı olmalı ilişki hormon aldık o kadar takviye aldık bir işe yarar mı yada bir gebelik elde etme şansı bunu araştıran aklına gelen varsa fikir beyan etsin lütttfennnnn
Kızlar yanlış anlamayın da bir soru sorucammmmm,
adet olduktan sonra ilişki yasağı kalkıyor ya acaba korunmadan mı olmalı ilişki hormon aldık o kadar takviye aldık bir işe yarar mı yada bir gebelik elde etme şansı bunu araştıran aklına gelen varsa fikir beyan etsin lütttfennn
Korunma histereskopi den 10 güne kadar yasak verildi. Birde opudan önce kağıtta yazıyor ilişki olmamalı diye.Kızlar yanlış anlamayın da bir soru sorucammmmm,
adet olduktan sonra ilişki yasağı kalkıyor ya acaba korunmadan mı olmalı ilişki hormon aldık o kadar takviye aldık bir işe yarar mı yada bir gebelik elde etme şansı bunu araştıran aklına gelen varsa fikir beyan etsin lütttfennnnn