Kasım Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

Evet, bekleme süresi çok malesef ama değiyor beklediğimizde. Doçent olduğu için öyle bir de özel klinik diye o bakımında ortalamaya göre uygun bile. Valla yeri geliyor diyorsunki güzel sonuç alayımda varsın pahalı olsun.

Hayırlı olsun canım senin için
Siz naptınız devam ediyormusunuz? Bıde 2saat beklıyormusunuz gıttıgınızde bız en az 1 saat beklıyorduk yeri geldı 2bucuk saat

Kizlarrrr sabah yazmisdim sayfaya adetim 1 gün gecdi diye bu ay tüpe başlıyordum herseyim hazırdi raporum vs hatta burda ismim vardı ama cok aktif olamadım diye silinmiş sanırım.bu sabah kan vermisdim sonucum 58 cikmis 🥰rabbim bana resmen tüp yoluna giderken mucize verdi.2 buçuk senedir kimyasal bile geçirmedim.allahim hepimize sağlıklı güzel gebelikler nasıl etsin inşallah 😍❤️💞
Maşallah sana rabbim sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inşallah.

Kizlarrrr sabah yazmisdim sayfaya adetim 1 gün gecdi diye bu ay tüpe başlıyordum herseyim hazırdi raporum vs hatta burda ismim vardı ama cok aktif olamadım diye silinmiş sanırım.bu sabah kan vermisdim sonucum 58 cikmis 🥰rabbim bana resmen tüp yoluna giderken mucize verdi.2 buçuk senedir kimyasal bile geçirmedim.allahim hepimize sağlıklı güzel gebelikler nasıl etsin inşallah 😍❤️💞
Canım çok sevindim Allah’ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Bizler de en yakın zamanda aynı duyguyu tadarız inşallah 🧿🌹

Ben geldim hastanedeyim suan 1 tane embriyom olusmus 8 hucreli 3. Gun emriyosu donduruluyor embriyolog sansi var dedi dusuk kalite deilndedi orta kalite dedi sukurler olsun. Internetten baktim simdi 3. Gun 8 hucreli embriyo icin 1. Kalite deniliyo
Toplamda kaçtane yumurta toplanmıştı
hücre meselesini anlamadım zaten benim de 4 hücreli 3.gün ebriyom donduruldu 1.kalite dedi
kaç hücreli olması gerek

Kızlar yanlış anlamayın da bir soru sorucammmmm,
adet olduktan sonra ilişki yasağı kalkıyor ya acaba korunmadan mı olmalı ilişki hormon aldık o kadar takviye aldık bir işe yarar mı yada bir gebelik elde etme şansı bunu araştıran aklına gelen varsa fikir beyan etsin lütttfennnnn

Bu adet donemim gececek diger adet donemimin 2,3,4 gunu gelicem oda aralik 15 gibi regl olsam aralik sonu olur sanirim transfer
aynen bende bu ay adeti oldum 2.adetimin 2.günü muayene olucam transfer tarihi alıcam
aynıyız inşallah sorunsuz atlatırız ya aklımda başka bir iş yok yatıyorum kalkyıorum bu iş

aynen bende bu ay adeti oldum 2.adetimin 2.günü muayene olucam transfer tarihi alıcam
aynıyız inşallah sorunsuz atlatırız ya aklımda başka bir iş yok yatıyorum kalkyıorum bu iş
Kesinlikle yatiyom aklimda bu gozumu aciyom bu inanirmisin opu olacagim gun anesteziden uyandim agzimda 2 tane aft stres yapmayin diyorlar ama ne mumkun rabbim hepimizin kucagini doldurmayi nasip etsin insallah

adet olduktan sonra ilişki yasağı kalkıyor ya acaba korunmadan mı olmalı ilişki hormon aldık o kadar takviye aldık bir işe yarar mı yada bir gebelik elde etme şansı bunu araştıran aklına gelen varsa fikir beyan etsin lütttfennnnn
Canim dr um bana tedavi olmadigin donem calismalara devam dedi bircok kisi transferi beklerken hamile kaldi kalanlar var yani ignelerin etkisi hala oluyomus kisaca korunmuyosun

Canim eğer erkek faktörü değil yumurtlama ve yumurtayla alakalı sebeple tüp bebek yaptiriliyorsa ihtimal var tabi hormonlar geliştirmeler kadına yapılıyor sonuçta ihtimal var ama erkek sperm sorunuysa pek sanmıyorum
adet olduktan sonra ilişki yasağı kalkıyor ya acaba korunmadan mı olmalı ilişki hormon aldık o kadar takviye aldık bir işe yarar mı yada bir gebelik elde etme şansı bunu araştıran aklına gelen varsa fikir beyan etsin lütttfennn

Korunma histereskopi den 10 güne kadar yasak verildi. Birde opudan önce kağıtta yazıyor ilişki olmamalı diye.
Ama sonrası da ilaç kullanıyorsunuz antibiyotik vs vcuut 3 4 gün kendine gelmiyor bekleniyor yine. Ama rahatsan serbest.

X