Kasım Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

Gızlar uyudunuz mu nasılsınız son durumlar nasıl heyecanlı bekleyiş var mı transfer için

Ben suanda fitil olarak kullaniyorum transferden sonra igne de verirler aslinda canim tatli degildir ama onun da acisini iyi biliyorum 2 kez daha transferim olmuştu Allahım çabalarimizin karşılığını versin insallah hepimizin efsunn210102

AMİNNN inşallah

Kizlarrrr sabah yazmisdim sayfaya adetim 1 gün gecdi diye bu ay tüpe başlıyordum herseyim hazırdi raporum vs hatta burda ismim vardı ama cok aktif olamadım diye silinmiş sanırım.bu sabah kan vermisdim sonucum 58 cikmis rabbim bana resmen tüp yoluna giderken mucize verdi.2 buçuk senedir kimyasal bile geçirmedim.allahim hepimize sağlıklı güzel gebelikler nasıl etsin inşallah

Ay ciddimisin ne güzel haber maşallah Allah daim etsin

Ayyýyyy sabah sabah bu ne güzel haber böyle Allah'ım çok sevindim sağlıcakla kucağına al inşallah hadi gözün aydın ve topiğimizin ilk annesi SevimliKedii

Guzel ilerler inşallah
Hayırlı olsun

Ayyýyyy sabah sabah bu ne güzel haber böyle Allah'ım çok sevindim sağlıcakla kucağına al inşallah hadi gözün aydın ve topiğimizin ilk annesi SevimliKedii
Teşekkür ederim canım Allah razı olsundarısı ilk sizlere olsun inşallah rabbim hiçbirimizin kucağını boş birakmasin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…