- 14 Şubat 2021
- 8.420
- 22.372
Okudum Kabul olsun inşallahArkadaşlar yarınLuna277 nin transfer i var... @Saturnyildizi
YA KAYYUM 156 kere okunacak..
Loya-Kiana @Meltem _13 @Sinovac @aaa1234 @zeynep44044 X xnobodyx @Birbumut Iron Butterfly @nuray1033 @Hayalperestttttttt @CevikKiz efsunn210102
H M @Halbmond123 Z Zeynepkur
Ben suanda fitil olarak kullaniyorum transferden sonra igne de verirler aslinda canim tatli degildir ama onun da acisini iyi biliyorum 2 kez daha transferim olmuştuprogestanı 2 gün vurdurdum sonra transferim iptal edildi vurulmadım daha 2 gün vurulmanın acısını 1 hafta çektim uykumdan uyandım sağa sola dönemedim yürürken altın ayapmış gibi yürüyordum allah yardımcın olsun canım.
Okudum allah kabul etsinOkudum Kabul olsun inşallah
Okudum Kabul olsun inşallah
Uyku mu oda neGızlar uyudunuz mu nasılsınız son durumlar nasıl heyecanlı bekleyiş var mı transfer için
4 ay 6 ay devam eden var riskli durumlardaTransfer sonrası da ne kadar devam edecek acaba onlar bende 2 kutu var her ikiside 20 tablet
Okudum allah kabul etsin .Arkadaşlar yarınLuna277 nin transfer i var... @Saturnyildizi
YA KAYYUM 156 kere okunacak..
Loya-Kiana @Meltem _13 @Sinovac @aaa1234 @zeynep44044 X xnobodyx @Birbumut Iron Butterfly @nuray1033 @Hayalperestttttttt @CevikKiz efsunn210102
H M @Halbmond123 Z Zeynepkur
AMİNNN inşallahBen suanda fitil olarak kullaniyorum transferden sonra igne de verirler aslinda canim tatli degildir ama onun da acisini iyi biliyorum 2 kez daha transferim olmuştuAllahım çabalarimizin karşılığını versin insallah hepimizin efsunn210102
Şimdi evimde olsam ben çoktaaaaaan uyumuştum annemdeyim yaa artık yadırgar olmuşum doğup büyüdüğüm eviUyku mu oda ne1 den 2 den once gelmez ki heycan mı titriyor vucudum resmen
Rabbim sağlıklı transferler ve doğumlar nasip etsin inşallah hepimize en hayırlı şekilde4 ay 6 ay devam eden var riskli durumlarda
Ay ciddimisin ne güzel haber maşallah Allah daim etsinKizlarrrr sabah yazmisdim sayfaya adetim 1 gün gecdi diye bu ay tüpe başlıyordum herseyim hazırdi raporum vs hatta burda ismim vardı ama cok aktif olamadım diye silinmiş sanırım.bu sabah kan vermisdim sonucum 58 cikmisrabbim bana resmen tüp yoluna giderken mucize verdi.2 buçuk senedir kimyasal bile geçirmedim.allahim hepimize sağlıklı güzel gebelikler nasıl etsin inşallah
Ciddiyim vallaAy ciddimisin ne güzel haber maşallah Allah daim etsin
Nasıl uyunacakki böyle bı habere Rabbim seni dermansız bırakmadı çok şükür güzel hsberi aldın çok sevindim sağlıkla kucağına alirsinninsallahCiddiyim vallaşok içindeyim bir gram uyku uyuyamadım bu gece
Çok sağol canım Allah razı olsun inşallah.rabbim herbirimize bu duyguyu tatdirsin en kısa zamanda inşallahNasıl uyunacakki böyle bı habere Rabbim seni dermansız bırakmadı çok şükür güzel hsberi aldın çok sevindim sağlıkla kucağına alirsinninsallah
Ayyýyyy sabah sabah bu ne güzel haber böyle Allah'ımKizlarrrr sabah yazmisdim sayfaya adetim 1 gün gecdi diye bu ay tüpe başlıyordum herseyim hazırdi raporum vs hatta burda ismim vardı ama cok aktif olamadım diye silinmiş sanırım.bu sabah kan vermisdim sonucum 58 cikmisrabbim bana resmen tüp yoluna giderken mucize verdi.2 buçuk senedir kimyasal bile geçirmedim.allahim hepimize sağlıklı güzel gebelikler nasıl etsin inşallah
Guzel ilerler inşallahKizlarrrr sabah yazmisdim sayfaya adetim 1 gün gecdi diye bu ay tüpe başlıyordum herseyim hazırdi raporum vs hatta burda ismim vardı ama cok aktif olamadım diye silinmiş sanırım.bu sabah kan vermisdim sonucum 58 cikmisrabbim bana resmen tüp yoluna giderken mucize verdi.2 buçuk senedir kimyasal bile geçirmedim.allahim hepimize sağlıklı güzel gebelikler nasıl etsin inşallah
Teşekkür ederim canım Allah razı olsunAyyýyyy sabah sabah bu ne güzel haber böyle Allah'ımçok sevindim sağlıcakla kucağına al inşallah hadi gözün aydın ve topiğimizin ilk annesi SevimliKedii