Canım üzülme sağlık olsun hepimiz bu sürece girerken negatife de kendimizi hazırlıyoruz inşallah en kısa zamanda güzel haber alırsın. İlk deneme miydiKan sonucum belli oldu negatif bu sefer olmadı Allahtan umudumu kesmiyorum hepinize güzel geçen pozitif sonuçlar görüp bebeklerinizi kucağınıza alacağınız tedaviler diliyorum
Canım belli olmaz umudunu kaybetme belki pozitif e dönerBenşmde negatif kızlar 9.gün 0.02 kanamam da vardı zaten ama doktor 14. Gün test ver diyor anlamadım zaten değişmez bunsaaten sonra
En kısa zamanda pozitif haberi alırsın inşallah çiçeğim üzülmeBenim negatif kızlar. Umarım bekleyen herkes olumlu sonuç alır.
Her nasip vaktini bekliyor . Doğru zamanda doğru şekilde gelsin inşallahKan sonucum belli oldu negatif bu sefer olmadı Allahtan umudumu kesmiyorum hepinize güzel geçen pozitif sonuçlar görüp bebeklerinizi kucağınıza alacağınız tedaviler diliyorum
Amin inşallahNegatif olan kızlarimüzülmeyin ne olur . Demek ki vakti zamanı gelmemiş Rabbim biliyor Bizim için en hayırlısını tüp bebek denemesi sonrası kendiliğinden gebe kalan da çok oluyor İnşallah en kısa sürede bebeklerinize kavuşursunuz bu ilk günleri atlatmak biraz zor oluyor çok kendinizi yıpratmayın diğer denemelerde inşallah güzel sonuçlar alırsınız dualarımız sizinle
Bende ağladım opu den sonra kimseyle oturup dertleşmemek bu konuyu herkes ayıp günah gibi sakladığı için ben bir a komşumla paylaşınca da çok garipsediler aaa sen bu bebek işini çok kafana takmışsın hiç takmasan hemen olur hastalıklar sende travma olmuş yani sadece doğal yolla gebe kalamadığımı ikinci içinde bebek tedavisi olacağımı söyledim ama insanlar öyle garip ki yalnız hissediyorum bende nedenseAy maffoldum ya
Bu süreci yaşamayan anlamaz. Kimseye anlatmamak en güzeli. Bu eşlerimizle özelimiz aslında. 5 senedir evliyim, sürekli çocuk düşünmüyor musunuz, kafana takma olur diyorlar ama bilmiyorlar ki tüplerim alındı. Olma şansı yok. Boş boş konuşuyorlar. O yüzden burdan bize yazın ama etrafınızdaki insanlara anlatmayınBende ağladım opu den sonra kimseyle oturup dertleşmemek bu konuyu herkes ayıp günah gibi sakladığı için ben bir a komşumla paylaşınca da çok garipsediler aaa sen bu bebek işini çok kafana takmışsın hiç takmasan hemen olur hastalıklar sende travma olmuş yani sadece doğal yolla gebe kalamadığımı ikinci içinde bebek tedavisi olacağımı söyledim ama insanlar öyle garip ki yalnız hissediyorum bende nedense
Gerçekten kimseye anlatmamak lazımmış biz ilk tedavide zaten doğuda ailelerden uzaktık kimseye anlatmamıştım bunda anlatmak istedim sorunlu ilan ediliyorsun. Söylediğim tek şey de ben çocukları çok seviyorum kardeşi olsun isterim yine tüp bebek düşünüyorum dedim sanki delirmişim gibi en son niye ayıp olsun bu konu ya dedim biz çocuk yapma işini bilmiyor değiliz bu bir sağlık sorunu dedim ama öyle işteBu süreci yaşamayan anlamaz. Kimseye anlatmamak en güzeli. Bu eşlerimizle özelimiz aslında. 5 senedir evliyim, sürekli çocuk düşünmüyor musunuz, kafana takma olur diyorlar ama bilmiyorlar ki tüplerim alındı. Olma şansı yok. Boş boş konuşuyorlar. O yüzden burdan bize yazın ama etrafınızdaki insanlara anlatmayın
Boş verin hiç kafanıza takmayın. Aile özeli aile içinde kalmalı. Hiç üzülmeyin önemli olan eşiniz sizi destekliyor mu? Bundan başka bir şeyi düşünmeyinGerçekten kimseye anlatmamak lazımmış biz ilk tedavide zaten doğuda ailelerden uzaktık kimseye anlatmamıştım bunda anlatmak istedim sorunlu ilan ediliyorsun. Söylediğim tek şey de ben çocukları çok seviyorum kardeşi olsun isterim yine tüp bebek düşünüyorum dedim sanki delirmişim gibi en son niye ayıp olsun bu konu ya dedim biz çocuk yapma işini bilmiyor değiliz bu bir sağlık sorunu dedim ama öyle işte
Cok gecmis olsun canim benim de üçüncü denemem orta kalite 2emrbiyo verildi haziran ayinda yapilacakti aslinda transferim ama o ay bayram girince erteledik tesadüfen kendiliginden gebe kaldim ama dış gebelikmis baya uğraştık düşürmekle iste dinlendikten sonra kaldigimiz yerden devam ettik tüp bebege artik kendiliginden gebe kalmaya cesaret edemedigim icin sevinemedik bile düşün artk Allah herseyin hayirlisini versin gerçekten bak böyle düşünelimÜzgünüm ama benimde 6.denemede 9.gun 5.95 idi sonuç Dr gününü bekle ilaçlarına devam et o gün yap dedi 12.gun 0. Lanmiştı değer iki gün sonra yine kan ver ama pek umutlandırici bı sonuç yok maalesef çok üzülerek yazıyorum
Kimseye söylemediğin iyi olmuş. Benim ağzımda bakla ıslanmadığını için Cemi cümle öğrendi pişmanımBende ağladım opu den sonra kimseyle oturup dertleşmemek bu konuyu herkes ayıp günah gibi sakladığı için ben bir a komşumla paylaşınca da çok garipsediler aaa sen bu bebek işini çok kafana takmışsın hiç takmasan hemen olur hastalıklar sende travma olmuş yani sadece doğal yolla gebe kalamadığımı ikinci içinde bebek tedavisi olacağımı söyledim ama insanlar öyle garip ki yalnız hissediyorum bende nedense
Bende ne olabilir ki sağlık sorunu bu insanlar iyi dileklerini iletir filan sanıyorum. Verilen tavsiyeler tatile gidin eşine şunu yedirden sen çok kafaya taktığından olmuyordur o çok kafaya takıyorsun çok belli her lafı duyduk ilkinde iyiki söylememişiz ya ne saçma ymış her konuda bür fikirleri var insanlarınKimseye söylemediğin iyi olmuş. Benim ağzımda bakla ıslanmadığını için Cemi cümle öğrendi pişmanımyanlız hissetme senin gibi onkadar çok kadın var ki. Hepimiz aynı şeyi yaşıyoruz bu hormonlar bence başa çıkmayı zorlaştırıyor.
Ya insanlar çıldırmış ya. Gerçi şaşırmamam lazım balayı için küçük bir villa tuttuk ve kayınpederim gelmek istedi eşim olmaz deyince son gün gelelim bari dedi. Benim şaşırma limitlerimin dolması lazımdı aslındaValla kızlar bende annem dışında kimseyle paylaşmadım. Eşimin ailesi de dahil. Herkes yaftalamaya bayılıyor. Ben ilk evlendiğimde kayınvalidem dediki “ hemen çocuk yapın. Sonra sağda solda konuşulursunuz. zaten amcası tüp bebekle çocuk sahibi oldu bizim içinde böyle denmesin. “ mantığa bakar mısınız. Gerçekten insanlar acımasız
Hhahaha ayy hakkikaten bu üst düzey olmuşYa insanlar çıldırmış ya. Gerçi şaşırmamam lazım balayı için küçük bir villa tuttuk ve kayınpederim gelmek istedi eşim olmaz deyince son gün gelelim bari dedi. Benim şaşırma limitlerimin dolması lazımdı aslında
Bizimde bu tarz bi durum var genetik bir sorun var yani ama kayinvalidem kötü konuşmadı Allah tan kısmet bu işler olur olur inşallah falan dedi. Tedaviyle denersiniz dedi. Ya bir şey diyim mi yanlış anlaşılmak istemem ama . Benim kendi annem hep derki çocuk olmuyorsa erkekten sebep olmasın. Diğer türlüsü daha farklı yargılanıyor bizim memleketimizde malesef. Acımasızca kadını hayatından çıkarmaya çalışanlar bile oluyor. Ama kadinlar öyle değil sonuna kadar savaşıp kaderini kabul ediyor.Valla kızlar bende annem dışında kimseyle paylaşmadım. Eşimin ailesi de dahil. Herkes yaftalamaya bayılıyor. Ben ilk evlendiğimde kayınvalidem dediki “ hemen çocuk yapın. Sonra sağda solda konuşulursunuz. zaten amcası tüp bebekle çocuk sahibi oldu bizim içinde böyle denmesin. “ mantığa bakar mısınız. Gerçekten insanlar acımasız