KASIM 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Bende kimseye söylemedim. Ama zar zor duruyorum anlatmamak için. Herkese sürprizle söyleyeceğimiz anı hayal ediyorum :)

Bende kimseye söylemedim. Ama zar zor duruyorum anlatmamak için. Herkese sürprizle söyleyeceğimiz anı hayal ediyorum :)
En güzeli hamilelik haberi vermek ve bebekle aynı bedende olmak insan öyle çok özlüyor ki. Kolayca kendiliğinden hamile kalanlar ne kadar büyük nimet olduğunun farkında değiller çoğunlukla

Izmir’de Funda Hanima da fikir almak icin gidebilirsiniz. Bilgili ve ilgili biri. Medicalpoint hastanesinde.

Malesef kadınların yükü çok fazla bu konuda. Açıkçası bu konu zaten çok özel. Sadece eşlerin konuşabileceği bir süreç. Bir noktada insanlar sanki acıyormuş gibi bir izlenim oluyor. Ve bu durumdan ister istemez etkileniyoruz. Ben soran herkesi ustaca susturuyorum.

Aynen öyle çocuk sahibi olmayı herkes ister . Ama çevre etkisi çok kötü. Ben 1 yıllık evliyim sorular gelmeye başladı . Normalde kafaya takan biri değilim ama etkilendim. Ne diyorsun mesela sen . Bana geçen gün biri sordu sende yokmu çocuk hala bende ulu orta sorulmaz bu soru diye cevap verdim daha bir şey sormadı zaten

Bende 1 yıllık evliyim ama ilk günden başladılar sağolsunlar. Müşterilerim bile soruyor bazen. Aslında çok güzel vermişsin cevabı. Ben bu eşimle bizim mahremimiz ve kararı verecek olan biziz diyorum. Ama biraz daha çıtayı yükseltenlere hayırdır sen mi bakacaksın bizim çocuğa diyorum. Kayınvalidem bir kere yiğenini öne sürdü bak o hamile kaldı diye. Bende dedim ki yarış atıyım da haberin mi yok.

Hahahahah süpermiş:) bende bazen genciz gezcez tozcaz daha diyorum geçiştiriyorum

Bu tarz sorular beni cok sinir ediyor. Sakayla karisik, sen sordun ya hemen bu gece eve gidip yapicam cocugu diyorum Ters cevap verince de ikinciye sormuyorlar genelde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…