KASIM 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Üzgünüm ama benimde 6.denemede 9.gun 5.95 idi sonuç Dr gününü bekle ilaçlarına devam et o gün yap dedi 12.gun 0. Lanmiştı değer iki gün sonra yine kan ver ama pek umutlandırici bı sonuç yok maalesef çok üzülerek yazıyorum

Dün kontrole gittim rahim kalınlığı uygunmuş. 20kasım çarşamba transfer olacak inş. estrofeme ek olarak progestan eklendi, benimki dondurulmuş embriyo transferi, 5 ya da 6.gün embriyosu transfer olacak

Kızlar benim bugün 8 gün dayanamayıp evde test yaptım negatif çıktı ama pişman oldum test taa ne zamandan ovulasyon testiyle gelenlerdendi ,sabah birden aklıma düştü yapayım çıkmazsa da moral bozmam hem erken hem test güvenilir değil dedim ama moralim bozuldu

Umudumuz Allah’tan kuzum sakın yitirme Rabbim tez vakitte muradına erdirsin

Transferden sonra 4.cü gün belirtileriniz neler kızlar ?
12 Kasımda transfer oldum iki gün çok yoğun kasık ağrım oldu dün azaldı bugün hiç yok. Akıntı çoğaldı sizde durumlar nasıl

Kan sonucum belli oldu negatif bu sefer olmadı Allahtan umudumu kesmiyorum hepinize güzel geçen pozitif sonuçlar görüp bebeklerinizi kucağınıza alacağınız tedaviler diliyorum

Transferden sonra 4.cü gün belirtileriniz neler kızlar ?
12 Kasımda transfer oldum iki gün çok yoğun kasık ağrım oldu dün azaldı bugün hiç yok. Akıntı çoğaldı sizde durumlar nasıl
Bende de aynı 6 gün aradım hastaneyi ya tuttu yada adet geliyor dedi gülsem mi ağlasam mı şaştım kaldım valla billa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…