- 27 Ekim 2024
- 48
- 79
- 34
Amin canımAyyy hadi inşallah kuzum pozitiflere inşallah
Ay maffoldum yaHayır öyle bir şey olmuyor
Amin canımHayırlısı olsun hakkında:)
Neden canım daha önce deneyimin var mıydı tup bebekle ilgili niye ağlıyorsun sürekli.Ay maffoldum ya
Üzgünüm ama benimde 6.denemede 9.gun 5.95 idi sonuç Dr gününü bekle ilaçlarına devam et o gün yap dedi 12.gun 0. Lanmiştı değer iki gün sonra yine kan ver ama pek umutlandırici bı sonuç yok maalesef çok üzülerek yazıyorumKızlar benim 3.gün embriyo dün transfer hariç her 10.gündü.normalde önümüzdeki salı kan vermem gerekiyordu.Dün açık renkli leke gelince doktorum kan ver dedi.Verdim 5,96 çıktı..3 ayrı doktora sordum 2de 4 gün sonra tekrar yaptır dedi.Tüp bebeği yapan doktorum ilaçları bırak adet olunca tekrar görüşelim gebelik yok dedi..Ne yapacağım..Artma ihtimali var mı acaba ya
Tüp bebekle ilgili ağlamıyorum ki. Saçma sapan şeylere ağlama geliyorNeden canım daha önce deneyimin var mıydı tup bebekle ilgili niye ağlıyorsun sürekli.
Umudumuz Allah’tan kuzum sakın yitirmeSelam arkadaşlar. insallah hayirlisiyla pozitif sonuclar alırsınız. allahim emeklerinizi boşa çıkarmasın diye dua ediyorum sizler içinde ❤ benim 3 embriyom vardı taze. perşembe günü 3. gündü. 2 embriyom kaldığını ama onların kalitesinin de düşük olduğunu aman aman kalitede olmadığını söyledi embriyolog. ikisini de transfer ettiler ama benim hiç ümidim olmadığı için düşünmüyorum bile artık. normal yaşantıma devam ediyorum. test günüm 26sinda. sırf gitmis olmak icin gitcem. Bu 6. denememizdi yine her şey boşa gitti. bana olmadı allahim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Tüp bebekle ilgili ağlamıyorum ki. Saçma sapan şeylere ağlama geliyor
Bende de oluyor o Yanlız değilsinTüp bebekle ilgili ağlamıyorum ki. Saçma sapan şeylere ağlama geliyor
Aminn insallahYa umutsuz olma lütfen . Mucizen olur belkide bu minnoşlar :)
cok tesekkur ederim amin inşallah hepimizinkini❤Umudumuz Allah’tan kuzum sakın yitirmeRabbim tez vakitte muradına erdirsin
Ay babamı azarlayıp ağladım şok oldu adamcağızBende de oluyor o Yanlız değilsin
Ayyy kuzum benim kulu bittim dediğinde Rabbim yettim der . Kafana takma olurmu? Belki normal olurKan sonucum belli oldu negatif bu sefer olmadı Allahtan umudumu kesmiyorum hepinize güzel geçen pozitif sonuçlar görüp bebeklerinizi kucağınıza alacağınız tedaviler diliyorum
Bende de aynı 6 gün aradım hastaneyi ya tuttu yada adet geliyor dedi gülsem mi ağlasam mı şaştım kaldım valla billaTransferden sonra 4.cü gün belirtileriniz neler kızlar ?
12 Kasımda transfer oldum iki gün çok yoğun kasık ağrım oldu dün azaldı bugün hiç yok. Akıntı çoğaldı sizde durumlar nasıl