- 23 Ekim 2024
- 26
- 21
- 43
Ben her adetime yakin siskinlik yasiyordum insallah bu tutunma belirtisidirKarnımda şişşkinlik bendede var şuan reglim çarş günü normal şartlarda ondan dolayımı embriyodan dolayımı çözemedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben her adetime yakin siskinlik yasiyordum insallah bu tutunma belirtisidirKarnımda şişşkinlik bendede var şuan reglim çarş günü normal şartlarda ondan dolayımı embriyodan dolayımı çözemedim
Erken testler hep bizi böyle üzüyor işte bir iki gün daha dayan canım. İnşallah pozitife dönerBenim göğüs hassasiyetim başladı 4. Gün 5. Gün kahverengi lekelendim. Bugün test yaptım 7. Gün negatif çıktı ama 3. Gün embriyo belki erkendir. Yani öyle umuyorum. Bugün yine (7.gün) kahverengi akıntı başladı ama fazla olmuyor. İdrar testim bugün negatif çıkınca ağladım baya öyle bi ağladım ki Allah beni affetsin herkes sesimi duymuştur konu komşu.
Sıkma canını. Rabbim zorlaştırıyorsa güzelleştiriyordurBen 1 sene yumurta büyütme iğnesi oldum ve sadece 1 senede 1 yumurta 1 embriyo elde ettik. Eşimde ve kendi annem babamda para kalmadı. Şu an borç harç geçiniyoruz eşimle. Babam harçlık veriyor bana bende gizliden eşime veriyorum. Çok yoruldum. Eşimin tüm sülalesi bıyık altından gülerek Çocuğun olmuyor mu diyorlar. Ben aslında öğretmenim. Atanamadım, özel okullara her yere başvurdum iş bulamadım.
Eğer tutmazsa ne yapacağımı bilmiyorum.
İlaçta çok kullanıyorum
Kalçadan iğne göbekten iğne fitil 2 farklı hap.
İlaçlar beni mahvetti.
Bu hayatta en büyük hayalim evladım olmasıydı.
Bir daha denemeye ne maddi imkan var ne manevi
Benim göğüs hassasiyetim başladı 4. Gün 5. Gün kahverengi lekelendim. Bugün test yaptım 7. Gün negatif çıktı ama 3. Gün embriyo belki erkendir. Yani öyle umuyorum. Bugün yine (7.gün) kahverengi akıntı başladı ama fazla olmuyor. İdrar testim bugün negatif çıkınca ağladım baya öyle bi ağladım ki Allah beni affetsin herkes sesimi duymuştur konu komşu.
Selam, benim de 1 tane embriyom 6.gune gitti. Benim doktorun soylediginden anladigim kadariyla soyle, embriyo 5.gunde blasta gitmiyor ama hala gelisim gosterdigi icin 6.gun yine takip ediyorlar ve 6.gun blasta giderse donduruyorlar. Yani aslinda 5.gunde gelmesi beklenen hucre sayisina 6.gun gelmis oluyor, normal seviyede. biraz yavas gelisim gostermis oluyor gibi anladim. Ama hangi gunun ve kalitenin tutacagi biraz nasip kismet gibiMerhaba! Arkadaşlar bugün embriyolog aradı 5nci güne gelen 2 adet embiriyom donduruldu. Fakat 3 adet embiyom 6ncı güne gidiyor.
6ncı gün embriyosu daha mı iyi
Bilgisi olan varsa sevinirim
Doç Dr Volkan Emirdar kesinlikle öneririm muhteşem bir doktorMerhaba cnm hayırlısı olsun Alper beyi onerirmisin bende doktor.arayisindayim
Şuan Alper beye başladim hayirlsiiyla. Volkan bey hangi hastane de cnmDoç Dr Volkan Emirdar kesinlikle öneririm muhteşem bir doktor
Benim de iki embriyom 5. Güne kalan iki embriyom da 6. Güne gitti donduruldu.Merhaba! Arkadaşlar bugün embriyolog aradı 5nci güne gelen 2 adet embiriyom donduruldu. Fakat 3 adet embiyom 6ncı güne gidiyor.
6ncı gün embriyosu daha mı iyi
Bilgisi olan varsa sevinirim
Çok teşekkürlerSelam, benim de 1 tane embriyom 6.gune gitti. Benim doktorun soylediginden anladigim kadariyla soyle, embriyo 5.gunde blasta gitmiyor ama hala gelisim gosterdigi icin 6.gun yine takip ediyorlar ve 6.gun blasta giderse donduruyorlar. Yani aslinda 5.gunde gelmesi beklenen hucre sayisina 6.gun gelmis oluyor, normal seviyede. biraz yavas gelisim gostermis oluyor gibi anladim. Ama hangi gunun ve kalitenin tutacagi biraz nasip kismet gibi
Üzülmemek elde değil ya ister istemez insan umutlanıyor ama hakkımızda hayırlısı olsun ve haklısın bu kadar beklemişiz daha da pes etmek yok yola devam bakalımsonunda pozitif diyeceğim günler de gelecek inşallahHiçbir sıkıntı çıkmaz inşallah çiçeğim üzme kendini bu kadar zamandır bekliyoruz birazcık daha beklersin hiç merak etme pozitifi göreceksin İnşallah
Üzülmeyin lütfen anlıyorum sizi bnm doğal yoldan 1 tane kimyasalım var tüp bebek ilk denemede olumsuz oldu bu 2. Deneme transferim oldu her defasında düştüğüm yerden kalkmak zorunda kaldım minik mucizeme belki bu defa kavuşurum diyerek sizi korkutmak istemem ama ilk tüp bebek deneyimimde aynı şeyleri yaşadım o da 5. Gün embriyosuydu iyi kalitedeydi leke oldu sizin gibi ama olmadı belki sizin tutar bilemezsiniz sabredin kan gününe kadarBenim göğüs hassasiyetim başladı 4. Gün 5. Gün kahverengi lekelendim. Bugün test yaptım 7. Gün negatif çıktı ama 3. Gün embriyo belki erkendir. Yani öyle umuyorum. Bugün yine (7.gün) kahverengi akıntı başladı ama fazla olmuyor. İdrar testim bugün negatif çıkınca ağladım baya öyle bi ağladım ki Allah beni affetsin herkes sesimi duymuştur konu komşu.
Bende öyle ama bazen tutunmadada olabiliyormusBen her adetime yakin siskinlik yasiyordum insallah bu tutunma belirtisidir
Valla korktum şu an. Tek ümidim oydu tutunma lekesi o da gitti Allahım sen yardım et tüm anne olmak için çabalayanlaraÜzülmeyin lütfen anlıyorum sizi bnm doğal yoldan 1 tane kimyasalım var tüp bebek ilk denemede olumsuz oldu bu 2. Deneme transferim oldu her defasında düştüğüm yerden kalkmak zorunda kaldım minik mucizeme belki bu defa kavuşurum diyerek sizi korkutmak istemem ama ilk tüp bebek deneyimimde aynı şeyleri yaşadım o da 5. Gün embriyosuydu iyi kalitedeydi leke oldu sizin gibi ama olmadı belki sizin tutar bilemezsiniz sabredin kan gününe kadar
İnsallah canimBende öyle ama bazen tutunmadada olabiliyormus
Hiçbir bilimsel bilginiz olmadan buraya böyle bir şey yazmanız doğru mu sizce? Doktorlardan çok daha iyi biliyorsunuz sanırım genetiği bozuk olan embriyoyu bile bile neden insanlara transfer etsinler bilimsel olarak böyle bir şey değil 6.gün embriyosu. İnsanlar bu transfer süreçlerinde çok daha hassaslar umarım bir daha kendi çıkarımlarınızı çok biliyormuşsunuz gibi yazmazsınız burayaBenim de iki embriyom 5. Güne kalan iki embriyom da 6. Güne gitti donduruldu.
Doktorum 5. Gün embriyolarını transfer etti. 5. Gün embriyosu 6. Güne göre daha iyi diye okudum sonuçta diğerlerine göre daha erken blast olmuş gelişimini tamamlamış. 6. Gün embriyoları genetik açıdan da daha riskli tabi sonuçta bişeyler olmuş ki uzamış döllenmesi.