Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selamlar, ben gruba daha önce yazmıştım, pozitif çıktı ilk kan testi. Beta yükselişini takip ediyoruzdreamermama çiçeğim nasılsın test yaptın mı
Transfer harici 10. Günümüz 246 çıktı betamızSonucunu mutlaka bildir bizede
15 kasımda transfer olacağım inşaAllahneneney canım ne durumdasin?
Aa dikkat etmemişim çok güzel maşallah sağlıcakla yükselir devam eder inşallah çok sevindimSelamlar, ben gruba daha önce yazmıştım, pozitif çıktı ilk kan testi. Beta yükselişini takip ediyoruz
Dualarımız seninle yumurta toplama oldu mu15 kasımda transfer olacağım inşaAllah
Çok güzel haberler alırsın inşallahBen de kan verdim sonucu yarin alicam bana da dua edin
Maşallah çok güzel çok sevindim erkendne çıkmış sonuç sağlıkla ilerler inşallah çok güzel bir değerTransfer harici 10. Günümüz 246 çıktı betamız
Amiiiinnn inşallah bütün bekleyenlereMaşallah çok güzel çok sevindim erkendne çıkmış sonuç sağlıkla ilerler inşallah çok güzel bir değer
Insallah, hepimiz alalım guzel haberleriÇok güzel haberler alırsın inşallah
Hayırlı olsun senin adına çok sevindim. Teste 5 gün var Allah bana da pozitif yazmayı nasip etsin inşallahTransfer harici 10. Günümüz 246 çıktı betamız
İnşallah Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasınHayırlı olsun senin adına çok sevindim. Teste 5 gün var Allah bana da pozitif yazmayı nasip etsin inşallah
Cok sevindim harikaaTransfer harici 10. Günümüz 246 çıktı betamız
canımmm hayırlı olsun çok sevindiimmm dua et bize taze annişTransfer harici 10. Günümüz 246 çıktı betamız
Herkese isteyen herkese Rabbim nasip etsincanımmm hayırlı olsun çok sevindiimmm dua et bize taze anniş
Benim negatif çıktı maalesef ki. İlaçları bıraktım regl olmayı bekliyorum 2.reglde tekrar transfer hazırlığına başlayacağım tekrardan bi sıkıntı çıkmazsa eğer. Çok üzgünüm ama yapacak bir şey yok tabiki… Sonuçları pozitif çıkan herkese tebrik ediyorum hayırlı olsun herkeseM meryyyynur24 canım nasılsın test günün gelmiş sanırım durumlar nasil