Bel ağrım oluyor ara ara idrara sık çıkıyorum rahimden aşağı vuran anlık girip çıkan kramp gibi bişe oluyo regl olacak gibi ağrım vardı karnımda ara ara düne kadar vardı mesela bugün yok ilginç şekildeBende 6 kasımda transfer oldum . Belirti var mi
Sizde varmı belirtiBende 6 kasımda transfer oldum . Belirti var mi
Ya benimde ilginç ama transfer sonrasi 2.3.ve 4.gunde transfer saatlerine denk gelen vakitlerde regl agrisi dediğin gibi anlık bi vuruyor geciyo. 4.gunde daha sık oldu. Bel ağrısı yok. İdrar yok öyle fazlaca. Test günü 18 kasım verdi dr.Bel ağrım oluyor ara ara idrara sık çıkıyorum rahimden aşağı vuran anlık girip çıkan kramp gibi bişe oluyo regl olacak gibi ağrım vardı karnımda ara ara düne kadar vardı mesela bugün yok ilginç şekilde
Ya benimde ilginç ama transfer sonrasi 2.3.ve 4.gunde transfer saatlerine denk gelen vakitlerde regl agrisi dediğin gibi anlık bi vuruyor geciyo. 4.gunde daha sık oldu. Bel ağrısı yok. İdrar yok öyle fazlaca. Test günü 18 kasım verdi dr.Sizde varmı belirti
Benim 2. Transferim bu ilki tazeydi 5. Gün 4aa kalite bu defa ki donuk 4ab kalite benimde 16 kasım test günüm işk transferimde böyle olmamıştım hatta onda leke bile gelmişti yerleşme sanmıştık eşimleYa benimde ilginç ama transfer sonrasi 2.3.ve 4.gunde transfer saatlerine denk gelen vakitlerde regl agrisi dediğin gibi anlık bi vuruyor geciyo. 4.gunde daha sık oldu. Bel ağrısı yok. İdrar yok öyle fazlaca. Test günü 18 kasım verdi dr.
Leke kaçıncı günde gelmişti peki öncekinde . Evet ya böyle gün gün düzenli bi şeyler oluyor gibi ne biliyim içten içe olumlu düşünüyorum:) inşallah öyledir.Benim 2. Transferim bu ilki tazeydi 5. Gün 4aa kalite bu defa ki donuk 4ab kalite benimde 16 kasım test günüm işk transferimde böyle olmamıştım hatta onda leke bile gelmişti yerleşme sanmıştık eşimle
5. Günün sonunda geldi gece 00:00 a geliyodu saat minicik nokta kadar pembe gelmişti ertesi gün yine aynı şekilde sonra kahvehe döndü rengi hemşireler normal dedi kliniğe sorduğumda sonra zaten negatifi öğrenince ilaçlarımkesince sökülmüştümLeke kaçıncı günde gelmişti peki öncekinde . Evet ya böyle gün gün düzenli bi şeyler oluyor gibi ne biliyim içten içe olumlu düşünüyorum:) inşallah öyledir.
İnşallah pozitifi görürüzLeke kaçıncı günde gelmişti peki öncekinde . Evet ya böyle gün gün düzenli bi şeyler oluyor gibi ne biliyim içten içe olumlu düşünüyorum:) inşallah öyledir.
Evet ilginç olmuş ya insan umutlanıyor ister istemez. Hayirlsii5. Günün sonunda geldi gece 00:00 a geliyodu saat minicik nokta kadar pembe gelmişti ertesi gün yine aynı şekilde sonra kahvehe döndü rengi hemşireler normal dedi kliniğe sorduğumda sonra zaten negatifi öğrenince ilaçlarımkesince sökülmüştüm
İnşallah yaaa. Yeni belirti olursa buraya yazz:)İnşallah pozitifi görürüz
Tamam canım yazarım hayırlsı herşeyinİnşallah yaaa. Yeni belirti olursa buraya yazz:)
Cok tesekkur ederimReglimin 2. Günü ilaçlara başladık 18 ekimde regl olmuştum 5 kasımdada transfer oldu
Adet olacakmış gibimiKızlar bende transferden beri Karun ağrısı var. Sağ sol orta sürekli yeri değişiyor. Normal mi bu 3. Gün
Çiçeğim bence test yapma bekle bir yerlere git gez toz kafandan atmaya çalış test şuan çok güven vermexKızlar ben de hiç belirti yok ya ve pazara kadar nası beklicem hiç bilmiyorumsanırım evde 7. Gün yapılan testte çıkıyor hafif bi çizik
Aslında evet haklısınız kan sonucunu beklemek daha iyi olur düşünmemeye çalışıyorum ama elde olmuyorÇiçeğim bence test yapma bekle bir yerlere git gez toz kafandan atmaya çalış test şuan çok güven vermex
GalibaAdet olacakmış gibimi
Gözün aydın çok sevindim :)Selam kızlar bugün 12.günüm ve kan değerim 886. Rabbim isteyen herkese versin