Ne zaman regl olacaksınız? Valla ilk tüp bebek sürecim olacağı için heyecan ve bilinmezlik var. Nasıl olur ne yapmak lazım kafamda binbir türlü soru işareti var :)Of sizinle aynı durumdayım12 kasımdaki transferim iptal olmuştu. Tekrar regl olup gel demişti doktorum. Şu an zaman geçmek bilmiyor, regl olacağıma dair hiçbir belirti de yok sürekli papatya çayı içiyorum
Hahahaha mantıklı o aklıma gelmedi bak:)Doktor ertesi gün alabilirsin dedi. Klinikteki bilgilendiren hemşireler 2. Gün dedi.
Ayakta ılık duş dedi. Küveti doldurup kasları gevşetmemek için olduğu için diye düşündüm. Küvetim olmadığı için çok sorgulamadım
Vallahi Allah bilir ben de bilmiyorumNe zaman regl olacaksınız? Valla ilk tüp bebek sürecim olacağı için heyecan ve bilinmezlik var. Nasıl olur ne yapmak lazım kafamda binbir türlü soru işareti var :)
Benim de ilk transferim oldu geçen hafta transfer esnası çok güzel bi duygu hiç ağrı sızı olmuyor oraya bebişinin konduğunu düşünmek çok mutlu ediyor seni ama sonra bekleyiş çok zorNe zaman regl olacaksınız? Valla ilk tüp bebek sürecim olacağı için heyecan ve bilinmezlik var. Nasıl olur ne yapmak lazım kafamda binbir türlü soru işareti var :)
Hiç hava bırakmıyorum ama yinede morardı ilk vurduğum zaman bişey olmuyo 1/2saat sonra bi bakıyorum morarmışHavasını çok iyi alman lazım canım. Benimde ilkinde morarmıştı. Şuan daha iyi. Bugün yaptığım hiç morarmamış.
Reglimin 2. Günü ilaçlara başladık 18 ekimde regl olmuştum 5 kasımdada transfer olduReglinizin kacinci gununde transfer olmuştunuz?
Morarmalar olabiliyor benimde sağ tarafım morardı arnica jel kullanıyorum geçirdi ağrısınıda alıyorHerkese merhaba 26 ekimde transfer sürecine başladım 9kasımda kontrole gittim rahim kalınlığıma gayet güzel dedi 15 kasımda transfer gerçekleşecek ama bu verdiği iğne progestan dex 25 mg hemen morarttı bu normalmi
Bismillahirrahmanirrahim
Zaman geçtikçe heyecanlanıyorum. 3 yıldır sebepsiz infertiliteyle uğraşıyorum her regli büyük heyecanla bekledim hep hüsrana uğradım, 2 başarısız aşılama tedavisi,3 ay famera çatlatma iğnesi tedavisi gördüm. Kasımda direkt tüp bebeğe başlayacağım. Kasım ayı hepimize güzellikler getirsin.
Kimseyle paylaşmadığımbu süreçte birbirimizin en yakını oluyoruz. Olumsuz sonuç alsak da testlerimizde silik çizgi görmeye çalışan güzel kalpli kardeşler bu süreçte de güzel motive edecektir bizleri.
Daha önce bu süreçten geçmiş Güzel annelerin deneyimlerini de bekliyoruz
Tüm önerilere açığız.
Sürecimizi ve hazırlıklarımızı bu topikte paylaşalım
Allah bu zorlu süreçte hepimizin yardımcı olsun, güzel sonuçlar almayı nasip etsin.
Hepinizi bekliyorum kızlar
Beklenen süre Tedaviye başlama tarihi Sonuç neneney 24 ay ekim @royaal 24 ay 21 Ekim @sedu066 21 ekim @mavibaloncuk Ekim sonu transfer @ecmel06 45 23 ekim @tosbik2519 24 ay 24 ekim @yirmibesekim 48 ay Ekim @minerva94 25 ekim @gezegendeki FS 36 ay 28 ekim @dreamermama 12 Ay 28 ekim(transfer) @Fatmagl001 72 ay Ekim sonu @kaderrrtr Ekim sonu @bulimmm 30 ekim @incitanesi_55 30 ekim (transfer) @meryyyynur24 31 Ekim (transfer) @Anneolmayolundayim 28 ay Kasım @cicipamuk 1 yıl 6 Kasım (trasfer) @anonim13 7 Kasım (transfer) @memurhanim 60 ay Kasım @Rukiyye Alya Kasım @Smnrhm 22 ekim kullaniciadimbuse 12 Kasım transfer uniq12 3.5 yıl 15 Kasım espressoc 40 ay 25 kasım @flowerduet 24ay Kasım sonu (transfer)
Bismillahirrahmanirrahim
Zaman geçtikçe heyecanlanıyorum. 3 yıldır sebepsiz infertiliteyle uğraşıyorum her regli büyük heyecanla bekledim hep hüsrana uğradım, 2 başarısız aşılama tedavisi,3 ay famera çatlatma iğnesi tedavisi gördüm. Kasımda direkt tüp bebeğe başlayacağım. Kasım ayı hepimize güzellikler getirsin.
Kimseyle paylaşmadığımbu süreçte birbirimizin en yakını oluyoruz. Olumsuz sonuç alsak da testlerimizde silik çizgi görmeye çalışan güzel kalpli kardeşler bu süreçte de güzel motive edecektir bizleri.
Tüm önerilere açığız.
Allah bu zorlu süreçte hepimizin yardımcı olsun, güzel sonuçlar almayı nasip etsin.
neneney 24 ay ekim @royaal 24 ay 21 Ekim @sedu066 21 ekim @mavibaloncuk Ekim sonu transfer @ecmel06 45 23 ekim @tosbik2519 24 ay 24 ekim @yirmibesekim 48 ay Ekim @minerva94 25 ekim @gezegendeki FS 36 ay 28 ekim @dreamermama 12 Ay 28 ekim(transfer) @Fatmagl001 72 ay Ekim sonu @kaderrrtr Ekim sonu @bulimmm 30 ekim @incitanesi_55 30 ekim (transfer) @meryyyynur24 31 Ekim (transfer) @Anneolmayolundayim 28 ay Kasım cicipamuk 6 Kasım transfer @anonim13 7 Kasım (transfer) @memurhanim 60 ay Kasım @Rukiyye Alya Kasım @Smnrhm 22 ekim kullaniciadimbuse 12 Kasım transfer uniq12 3.5 yıl 15 Kasım espressoc 40 ay 25 kasım @flowerduet 24ay Kasım sonu (transfer)
Enfeksiyon olmaması için duş ayakta öneriyorlar ve çol sıcak olmayan suyla yıkanmamızı istiyolarKızlar transfer sonrası ne zaman duş aldınız ve neden ayakta almamız lazım duşu
Bismillahirrahmanirrahim
Tüm önerilere açığız.
Beklenen süre Tedaviye başlama tarihi Sonuç neneney 24 ay ekim @royaal 24 ay 21 Ekim @sedu066 21 ekim @mavibaloncuk Ekim sonu transfer @ecmel06 45 23 ekim @tosbik2519 24 ay 24 ekim @yirmibesekim 48 ay Ekim @minerva94 25 ekim @gezegendeki FS 36 ay 28 ekim @dreamermama 12 Ay 28 ekim(transfer) @Fatmagl001 72 ay Ekim sonu @kaderrrtr Ekim sonu @bulimmm 30 ekim @incitanesi_55 30 ekim (transfer) @meryyyynur24 31 Ekim (transfer) @Anneolmayolundayim 28 ay Kasım @cicipamuk 6 Kasım transfer
[TD]12 ay[/TD]
[TD][/TD]
[TD]6kasım(transfer)[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][USER=1181921]@anonim137 Kasım (transfer) @memurhanim 60 ay Kasım @Rukiyye Alya Kasım @Smnrhm 22 ekim kullaniciadimbuse 12 Kasım transfer uniq12 3.5 yıl 15 Kasım espressoc 40 ay 25 kasım @flowerduet 24ay Kasım sonu (transfer)
Bismillahirrahmanirrahim
Tüm önerilere açığız.
Beklenen süre Tedaviye başlama tarihi Sonuç neneney 24 ay ekim @royaal 24 ay 21 Ekim @sedu066 21 ekim @mavibaloncuk Ekim sonu transfer @ecmel06 45 23 ekim @tosbik2519 24 ay 24 ekim @yirmibesekim 48 ay Ekim @minerva94 25 ekim @gezegendeki FS 36 ay 28 ekim @dreamermama 12 Ay 28 ekim(transfer) @Fatmagl001 72 ay Ekim sonu @kaderrrtr Ekim sonu @bulimmm 30 ekim @incitanesi_55 30 ekim (transfer) @meryyyynur24 31 Ekim (transfer) @Anneolmayolundayim 28 ay Kasım @cicipamuk 12 ay 6 kasım
(transfer)@anonim13 7 Kasım (transfer) @memurhanim 60 ay Kasım @Rukiyye Alya Kasım @Smnrhm 22 ekim kullaniciadimbuse 12 Kasım transfer uniq12 3.5 yıl 15 Kasım espressoc 40 ay 25 kasım @flowerduet 24ay Kasım sonu (transfer)
Bismillahirrahmanirrahim
Tüm önerilere açığız.
Beklenen süre Tedaviye başlama tarihi Sonuç neneney 24 ay ekim @royaal 24 ay 21 Ekim @sedu066 21 ekim @mavibaloncuk Ekim sonu transfer @ecmel06 45 23 ekim @tosbik2519 24 ay 24 ekim @yirmibesekim 48 ay Ekim @minerva94 25 ekim @gezegendeki FS 36 ay 28 ekim @dreamermama 12 Ay 28 ekim(transfer) @Fatmagl001 72 ay Ekim sonu @kaderrrtr Ekim sonu @bulimmm 30 ekim @incitanesi_55 30 ekim (transfer) @meryyyynur24 31 Ekim (transfer) @Anneolmayolundayim 28 ay Kasım @cicipamuk 12 ay 6 Kasım (transfer) @anonim13 7 Kasım (transfer) @memurhanim 60 ay Kasım @Rukiyye Alya Kasım @Smnrhm 22 ekim kullaniciadimbuse 12 Kasım transfer uniq12 3.5 yıl 15 Kasım espressoc 40 ay 25 kasım @flowerduet 24ay Kasım sonu (transfer)
Bismillahirrahmanirrahim
Tüm önerilere açığız.
Beklenen süre Tedaviye başlama tarihi Sonuç neneney 24 ay ekim @royaal 24 ay 21 Ekim @sedu066 21 ekim @mavibaloncuk Ekim sonu transfer @ecmel06 45 23 ekim @tosbik2519 24 ay 24 ekim @yirmibesekim 48 ay Ekim @minerva94 25 ekim @gezegendeki FS 36 ay 28 ekim @dreamermama 12 Ay 28 ekim(transfer) @Fatmagl001 72 ay Ekim sonu @kaderrrtr Ekim sonu @bulimmm 30 ekim @incitanesi_55 30 ekim (transfer) @meryyyynur24 31 Ekim (transfer) @Anneolmayolundayim 28 ay Kasım @anonim13 7 Kasım (transfer) @memurhanim 60 ay Kasım @Rukiyye Alya Kasım @Smnrhm 22 ekim kullaniciadimbuse 12 Kasım transfer uniq12 3.5 yıl 15 Kasım espressoc 40 ay 25 kasım @flowerduet 24ay Kasım sonu (transfer)
Bismillahirrahmanirrahim
Tüm önerilere açığız.
Beklenen süre Tedaviye başlama tarihi Sonuç neneney 24 ay ekim @royaal 24 ay 21 Ekim @sedu066 21 ekim @mavibaloncuk Ekim sonu transfer @ecmel06 45 23 ekim @tosbik2519 24 ay 24 ekim @yirmibesekim 48 ay Ekim @minerva94 25 ekim @gezegendeki FS 36 ay 28 ekim @dreamermama 12 Ay 28 ekim(transfer) @Fatmagl001 72 ay Ekim sonu @kaderrrtr Ekim sonu @bulimmm 30 ekim @incitanesi_55 30 ekim (transfer) @meryyyynur24 31 Ekim (transfer) @Anneolmayolundayim 28 ay Kasım @cicipamuk 12 Ay 6 kasım transfer @anonim13 7 Kasım (transfer) @memurhanim 60 ay Kasım @Rukiyye Alya Kasım @Smnrhm 22 ekim kullaniciadimbuse 12 Kasım transfer uniq12 3.5 yıl 15 Kasım espressoc 40 ay 25 kasım @flowerduet 24ay Kasım sonu (transfer)
Bende 6 kasımda transfer oldum . Belirti var miReglimin 2. Günü ilaçlara başladık 18 ekimde regl olmuştum 5 kasımdada transfer oldu
Her açıdan zahmetli süreç. Ama tabiki bebek için değer. Regli beklemekte zor olmasın diye dualar ettiğimiz şeyi şimdi bekliyoruzVallahi Allah bilir ben de bilmiyorumilk transfer için estrofem kullanmaya başlamıştım. Günde 3 tane olmak üzere 9 gün içtim, sonra transfer iptal olunca bıraktım. Doktorum 1 hafta içerisinde adet olursun demişti ama 5 gün oldu tık yok
Asıl bekleyiş bebişler tutunduktan sonraBenim de ilk transferim oldu geçen hafta transfer esnası çok güzel bi duygu hiç ağrı sızı olmuyor oraya bebişinin konduğunu düşünmek çok mutlu ediyor seni ama sonra bekleyiş çok zor