KASIM 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Of sizinle aynı durumdayım 12 kasımdaki transferim iptal olmuştu. Tekrar regl olup gel demişti doktorum. Şu an zaman geçmek bilmiyor, regl olacağıma dair hiçbir belirti de yok sürekli papatya çayı içiyorum
Ne zaman regl olacaksınız? Valla ilk tüp bebek sürecim olacağı için heyecan ve bilinmezlik var. Nasıl olur ne yapmak lazım kafamda binbir türlü soru işareti var :)

Hahahaha mantıklı o aklıma gelmedi bak:)
Saçlarımı hep önüme alır yıkarım geriye atıp yıkamam acaba nasıl yapayım bilemedim

Ne zaman regl olacaksınız? Valla ilk tüp bebek sürecim olacağı için heyecan ve bilinmezlik var. Nasıl olur ne yapmak lazım kafamda binbir türlü soru işareti var :)
Vallahi Allah bilir ben de bilmiyorum ilk transfer için estrofem kullanmaya başlamıştım. Günde 3 tane olmak üzere 9 gün içtim, sonra transfer iptal olunca bıraktım. Doktorum 1 hafta içerisinde adet olursun demişti ama 5 gün oldu tık yok

Benim de ilk transferim oldu geçen hafta transfer esnası çok güzel bi duygu hiç ağrı sızı olmuyor oraya bebişinin konduğunu düşünmek çok mutlu ediyor seni ama sonra bekleyiş çok zor

Hayatım boyunca her regl olduğumda ağrıdan ağlayan ben, regl olabilmek için her gün dua eder oldum. Bir zamanlar şikayet ettiğim her şeyi mumla arar oldum. Bu süreç bana çok şey öğretti

Morarmalar olabiliyor benimde sağ tarafım morardı arnica jel kullanıyorum geçirdi ağrısınıda alıyor

Her açıdan zahmetli süreç. Ama tabiki bebek için değer. Regli beklemekte zor olmasın diye dualar ettiğimiz şeyi şimdi bekliyoruz

Benim de ilk transferim oldu geçen hafta transfer esnası çok güzel bi duygu hiç ağrı sızı olmuyor oraya bebişinin konduğunu düşünmek çok mutlu ediyor seni ama sonra bekleyiş çok zor
Asıl bekleyiş bebişler tutunduktan sonra annelik kutsal diye boşa demiyorlar valla. Her anı çok kıymetli çok değerli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…