Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyy ne güzel haber umut oluyorsunuz bizeSelam kızlar bugün 12.günüm ve kan değerim 886. Rabbim isteyen herkese versin
Hayırlı olsun canım sağlıkla ilerlesin belirti vs oldumu veya akıntı vsSelam kızlar bugün 12.günüm ve kan değerim 886. Rabbim isteyen herkese versin
Çıkabilir benimde 6. Günüm bugünBu gün benim de 7. Gün hastanedeyim kan testi versem çıkar mı ki
bence çıkar yüksek bi değer değil ama hamilelik varsa düşük bi değer de olsa çıkar diye düşünüyorumBu gün benim de 7. Gün hastanedeyim kan testi versem çıkar mı ki
Siz test yaptınız mıÇıkabilir benimde 6. Günüm bugün
Hayır ben daha yapmadım 9. Gün veya 10. Gün belki kan veririmSiz test yaptınız mı
Buraya yazıp umut bekleyen anne adaylarına dua edin lütfen hamilesiniz siz kabul olurSelam kızlar bugün 12.günüm ve kan değerim 886. Rabbim isteyen herkese versin
Ay incicim çok sevindim senin adına maşallah Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin bizlere de dua etSelam kızlar bugün 12.günüm ve kan değerim 886. Rabbim isteyen herkese versin
Bende hastaneye gidiyorum şimdi kan vermek için kalbim duracak gibiAy incicim çok sevindim senin adına maşallah Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin bizlere de dua et
Ayyyy gözün aydınSelam kızlar bugün 12.günüm ve kan değerim 886. Rabbim isteyen herkese versin
Aleyna İnşallah çok güzel sonuçlar alırsın senin için 100 tane Enbiya suresi 89. Ayet okuyayımBende hastaneye gidiyorum şimdi kan vermek için kalbim duracak gibi
Allah bin kere razı olsunAleyna İnşallah çok güzel sonuçlar alırsın senin için 100 tane Enbiya suresi 89. Ayet okuyayım
Vezekeriyyâ iż nâdâ rabbehu rabbi lâ teżernî ferden veente ḣayru-lvâriśîn(e)
Zekeriya’yı da hatırla. Hani o Rabbine: “Rabbim! Beni tek başıma, yapayalnız bırakma; bana bir evlat lutfet. Vârislerin en hayırlısı sensin!” diye yalvarmıştı.
Kızlar okumak isteyenler okuyabilir
Sonucunu mutlaka bildir bizedeAllah bin kere razı olsun