KASIM 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Merhaba serrol.Cesaretlendirici ve umut verici deneyimini paylaştığın için teşekkür ederim.Umarım pozitifi görürsün ve bebeğini sağlıkla kucağına alırsın bugün embriyolog aradı ve 3ünün de iyi kalite olsuğunu ve döllendiğini herşeyin güzel olduğunu söyledi.Bu haberden sonra umutlarım yeniden yeşerdi.Size de çok teşekkür ediyorum.Var olun

Benim arkadaşımın 5 yumurtasından 1 embrio gelişti çok umutsuzdu. Hatta transfer bile olmak istemedi ısrar ettik dene ne kaybedersin dedik . O embrio tuttu gelişti kızı şimdi 3 yaşında

Teşekkürler minerva.Haklısınız bir netice almadan hemen üzüntüye kapılmam doğru değil.Ama elimde olmuyor bazen yeniden aynı sürece girecek olmak.ama bugün embriyolog aradı ve 3 yumurtamın da döllendiğini ve 3nünde iyi kalitede olduğunu haber verdi.Dediğiniz gibi artık bundan sonraki süreci takip edeceğim içime sinmezse kalan embriyolar yeniden bu sürece girip girmeme kararımı alacağım

Benim arkadaşımın 5 yumurtasından 1 embrio gelişti çok umutsuzdu. Hatta transfer bile olmak istemedi ısrar ettik dene ne kaybedersin dedik . O embrio tuttu gelişti kızı şimdi 3 yaşında
İşte böyle hikayeler bana umut veriyor.Elbette her türlü sonuç olabilir.Ama yine de birilerinin imkansızı/zoru başarmış olması beni mutlu ediyor. Çok teşekkür ederim benimle bunu paylaştığınız için.Bugün 3 yumurtamın da döllendiği ve iyi kalitede olduğu haberini aldım.inşallah güzel ilerler herşey son raddeye kadar

Umarım hepimiz kavuşuruz bebişlerimize en kısa sürede ayy çok sevindim sizin adınıza sonu da güzel olur inşallah

Gayet güzel bir haber çok sevindim inşallah taze transferle hemen tutarlar

Merhaba herkese Ben de tedavime eylul ayinda basladim, yumurtalarim toplandi ve donduruldu. 1 ay rahim dinlendirelim dedi doktorum. Kasim ayinda regl olup kontrole gittim ve transfer sureci icin estrofeme basladim, ayin 18inde kontrole gidecegim. Beni de listeye alir misiniz?

Merhaba, ilk surecim ve yumurta toplama islemim eylul 2023te yapildi. O zaman sadece 6 yumurtam toplandi ve 3u dollenip 3.gune ulasti. Bu yumurtalarin 2sini transfer ettiler ama ikisi de negatif oldu. Bu sene tekrar surece basladim, yine eylul ayinda. Yumurta sayim ve dollenen yumurta sayisi neredeyse 2 kati artti. Suan 34 yasindayim, belirli bir rahatsizligim yok. Bu sene surece baslarken yasim da buyudugu icin daha az yumurtam cikar zannetmistim. Neyse cok uzatmayayim Diyecegim odur ki yumurta sayisi ve kalitesi aydan aya yildan yila degiskenlik gosterebiliyor. Belki vitamin takviyesi ve saglikli beslenme ile yumurtalariniz guclenir Ama umarim buna ihtiyaciniz kalmaz ve toplanan bu yumurtalariniz saglikli sekilde dollenir ve rahme tutunur

Benim eşim de varikosel, şekil bozukluğu, hız düşüklüğü, reflü. Hepsi mevcut. Biz de ameliyatı tercih etmedik, takviyelerle yükseltebildik değerleri biraz. Üç ay takviye kullandı sonra tüp bebek tedavisine başladık

Arkadaşlar merhaba, günlük mesajlarınızı takip ediyorum, transfer olanlar inşallah pozitifi görürsünüz, kim ne yaptı heyecanla takip ediyorum :).
Benim de transferim kesin olarak Ocak ayına kaldı. Böylesinin daha sağlıklı olduğuna karar verdik. Pozitif bakmaya çalışıyorum, kaç aydır kendimi sıkıyordum tedaviye başlayacağız diye, şeker hamurişi ekmek tavuk kahve vs vs bir sürü şey yemiyordum, bu diyeti bozmak iyi geldi. Spora başladım tekrar, iki aylığına da olsa toparlarım dedim. Benden haberler böyle, Kasım grubundan ben de elendim. İnşallah bu ay transferi olanlar buraya güzel haberi verirler. Diğer arkadaşlarıma da (kendim dahil) önümüzdeki aylar için her şeyin iyi gitmesini ve pozitif sonuçları bizlerin de almasını diliyorum.

Arkadaslar sizin bir konuda fikrinizi almak isterim. Yasim 34, gecen yil 2 basarisiz transferim oldugu icin bu transferde 2 embriyo transfer edilmesini istiyorum. Yani elimde olsa donan embriyolarin hepsini transfer etsinler yeterki biri tutsun Doktorum 1 5.gun 1de 3.gun transfer edelim dedi ama sonradan dusununce 2sinin de 5.gun olmasi daha mantikli degil mi? Sonucta 3.gun embriyosunun kalitesi bilinmiyor ama 5.gun olanlarin biliniyor. Yani artik 3. denemem oldugu icin ozellikle psikolojik olarak transfer sonrasi bekleme ve olumsuzlukla karsilasma hissi beni cok zorluyor. O yuzden 2 tane 5.gun yaptirmak daha makul geliyor. Siz ne dersiniz

Hakkinizda hayirlisi olsun Yeni yil size guzel haberleri getirir insallah

Rabbim yardımcımız olsun kolaylaştırsın imtihanlarımızı inşallah pozitif haberini alalım ilk denemenizmi olacak

Amin inşallah. Evet ilk denememiz, bakalım hayırlısı :)
Benim 2. Deneme transferim oldu 16 kasımda kan vereceğim

Merhaba bu mesajı kendim yazdim sandim tek fark bir kaç gün içinde regli olup ilk tedaviye baslicam 2.90 amh yaş 30 eşim varikosel ameliyati oldusayı da artış yok 2 yıl oldu ameliyat olali

Merhabalar tatlım benimde tedavim 26 Kasım'da başlayacak transfer aralık mi olur Ocak mi bilmiyorum Allah bilir inşallah hepimizin süreçleri çok rahat ve güzel geçer bende şu saatten sonra beslenme ve spora dikkat etmeye başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…