KASIM 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Merhaba herkese Çarşamba günü opu oldum fazla yumurta toplanmış ama 6 sı dolu dedi doktor 1. Güne 4 tanesi devam etti döllenmede bugünde aradı embriyog 2. Güne güzel devam ediyor dedi çok heycan var 5. Günü sizce tamamlar mı hepsi

Merhaba kızlar tekrardan.Şu geçen 15 gündür olan heyecanım, umutlarım ve korkularım bugün Opu (yumurta toplama) sonrası sarsıldı.7 kadar yumurta büyütüyorduk zaten ama 3 tane topladık demelerini beklemiyordum.Doktorum taze transfer yaparız demişti ama opu’dan çıkınca havuz yöntemi yapsak daha iyi dedi.İki adet sonra gelmemi söyledi.Dondurulmuş embriyonun tutunmasının bi tık daha imkanı yüksek dedi.Yaşım 30 fsh,lh gibi değerlerim güzel.amh baktı mı bilmiyorum baksa kan testlerinde çıkardı sanırım ama test sonuçlarında öyle bi değer yok.Yaşım 30 ve yumurta sayımın az olması beni ürkütüyor.Yeniden yumurta takibi, yeniden yumurta toplama, ilaçlar, maddi zorluklar çekecek olmak beni huzursuz etti.Ama yumurtaları benden aldıkları içinde vücudum rahatladı.Kasıklarım şişmişti.Opudan çıkınca biraz ağrım vardı ama eve gelene kadar kötü oldum.ayakta durmak kasıklarımı çok ağrıttı.zaten yorgun ve uykusuz olduğum için uyudum dinlendim.Şimdi iyiyim ama ayakta fazla zaman geçirmek yine ağrıtıyor.OPU olacaklar korkmasın yatınca ağrı yok.Ayaktaki ağrı da regl sancısını çektiğimiz derece bir ağrı.Yani kızlar ne Kasım transferi olacağım ne de Ağustos annesi.Yarın embriyolog aradığında bakalım benim minikler dayaanabilecek mi 3-5 güne kadar gidişatı öğreneceğiz.Çektiğimiz sıkıntıların bir an evvel bitmesi dileğiyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…