- 8 Haziran 2024
- 103
- 75
- 34
Ay evet evet yazın lütfen sürekli bunlar bize haritası oluyor gerçekten de. Kafamızda binbir türlü soru işaretleri var ne olacak nasıl olacak diye. Her şeyi doktorlara soramıyoruz o kadar vaktimiz yok sizin de evleriniz bizim için daha önemliBurda kendi sürecimi detaylı yazma sebebim, benimde sürekli buradan bir şeyler öğrenmemdi.Bilgi arıyordum iyi ya da kötü.Kendimi iyiye de kötüye de hazırlamak için.Bazı arkadaşlarımız tüp bebek serüvenini yazmıştı.Ben onlardan birşeyler öğrendim.Mentalim sağlam bu yüzden.Bnden de birileri görüp mentalini sağlam tutarsa ne mutlu bana/bize.Size de güzel bir yol haritası olur inşallah yaşadıklarımız
Merhaba olumsuz düşünceleri kafanizdan atın olumsuz deneyimler okumayınMerhaba bende salı günü transfer olacağım, birkaç gündür kendimi çok stresli hissediyorum umutsuz düşünüyorum istemsizce.. sizler neler yapıyorsunuz
Ay ben de dün transfer oldum ve hiçbir şey hissetmiyorum iğne ilaç kullanmaktan siz nasılsınız nasıl hissediyorsunuz hayırlısı olsun bu aradaMerhaba kızlar ben de dün transfer oldum inşallah Kasım bize şanslı gelir hepimiz pozitif haberlerimizi paylaşırız
Size de hayırlı olsun hayırlı haberler alalım inşallahAy ben de dün transfer oldum ve hiçbir şey hissetmiyorum iğne ilaç kullanmaktan siz nasılsınız nasıl hissediyorsunuz hayırlısı olsun bu arada
2. Gün 5 hücreli iyi demek. Sadece hücre önemli değil ama Fragmantasyon vs var mı o da önemli. Ama 2. Gün 5 hücreli çok güzel inşallah hayırlısı olurHanımlar 5 hücreli embriyo nasıl oluyor bilgisi olan varmı kalitesi düşük mu demek bu bugün 2. günü yarına devam ederse transfer olacak merak ediyeum böyle bişey yaşayan varmı
Benimde 3. Gün 7-8 hücremi ne dedi. Birde 2. Kalite dedi. Bişey olduğu için en iyi kaliteymişte bir altına mı ne düşmüş2. Gün 5 hücreli iyi demek. Sadece hücre önemli değil ama Fragmantasyon vs var mı o da önemli. Ama 2. Gün 5 hücreli çok güzel inşallah hayırlısı olur
Hayırlı olsun canım, nerde ve hangi hocada başladın tedavine, memnun kaldın mı? İnşallah gebelikle sonuçlanırKizlaaaaarr şimdi hastaneden dönüyorum . muayene oldum ve tedaviye başladım gonalf 300 ve duphaston verdi sabah akşam . Çarşamba kontrol
I ve II kalite embriyo tutma seviyesi yüksektirBenimde 3. Gün 7-8 hücremi ne dedi. Birde 2. Kalite dedi. Bişey olduğu için en iyi kaliteymişte bir altına mı ne düşmüşfikriniz var mı
Sağol canım mutlu oldum çok teşekkürlerI ve II kalite embriyo tutma seviyesi yüksektirAllah nasip etsin.
Ankara bahçeci Yusuf Aytaç hoca ile başladım. Çok samimi ve güler yuzlu çok iyi geçtiHayırlı olsun canım, nerde ve hangi hocada başladın tedavine, memnun kaldın mı? İnşallah gebelikle sonuçlanır