KASIM 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Ay evet evet yazın lütfen sürekli bunlar bize haritası oluyor gerçekten de. Kafamızda binbir türlü soru işaretleri var ne olacak nasıl olacak diye. Her şeyi doktorlara soramıyoruz o kadar vaktimiz yok sizin de evleriniz bizim için daha önemli

Merhaba bende salı günü transfer olacağım, birkaç gündür kendimi çok stresli hissediyorum umutsuz düşünüyorum istemsizce.. sizler neler yapıyorsunuz
Merhaba olumsuz düşünceleri kafanizdan atın olumsuz deneyimler okumayın minik bebeğiniz size sımsıkı tutunacak inşallah salı günü sizi buluşturacaklar

Ay ben de dün transfer oldum ve hiçbir şey hissetmiyorum iğne ilaç kullanmaktan siz nasılsınız nasıl hissediyorsunuz hayırlısı olsun bu arada
Size de hayırlı olsun hayırlı haberler alalım inşallah çok heyecanlı bekleyiş zaman geçmiyor. Ben de hiç bişey hissetmiyorum göğüs ağrım çok fazla sadece o da zaten transferden öncede öyleydi ilaçlardan sanırım

Kizlaaaaarr şimdi hastaneden dönüyorum . muayene oldum ve tedaviye başladım gonalf 300 ve duphaston verdi sabah akşam . Çarşamba kontrol

Hanımlar 5 hücreli embriyo nasıl oluyor bilgisi olan varmı kalitesi düşük mu demek bu bugün 2. günü yarına devam ederse transfer olacak merak ediyeum böyle bişey yaşayan varmı

Hanımlar 5 hücreli embriyo nasıl oluyor bilgisi olan varmı kalitesi düşük mu demek bu bugün 2. günü yarına devam ederse transfer olacak merak ediyeum böyle bişey yaşayan varmı
2. Gün 5 hücreli iyi demek. Sadece hücre önemli değil ama Fragmantasyon vs var mı o da önemli. Ama 2. Gün 5 hücreli çok güzel inşallah hayırlısı olur

2. Gün 5 hücreli iyi demek. Sadece hücre önemli değil ama Fragmantasyon vs var mı o da önemli. Ama 2. Gün 5 hücreli çok güzel inşallah hayırlısı olur
Benimde 3. Gün 7-8 hücremi ne dedi. Birde 2. Kalite dedi. Bişey olduğu için en iyi kaliteymişte bir altına mı ne düşmüş fikriniz var mı

Kızlar beni de dün araladılar 5. Güne 1 embriyom kalmış dondurdular. Ngs parçası gönderildi. Ama onun sonucunu bekleyene kadar adetimle bir daha yumurta büyütme işlemine başlicam. Bu eğer gonalf kullanmicam ilacımı değiştirtirdiler hakkımız da hayırlısı olsun

Merhabalar ben denızlıde yaşıyorum geçen ay sonı tedavi mız basladı yunus aydına gidiyorum femın alfa menapur 600 ml olıvate ve çatlatma iğnesi kullandık ayın 7 sinde 4 yumurta toplandı bugün sabah aradılar 4 yumurta 2 si döllenmiş yarın transfer olacagım saat 12 de umarım buradakı herkes bende dahil güzel gelişmeler yasarız bu arada yaşım 41

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…